Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Angela !

Należy mu się dobre :bicz3:.

Klubowicz zawsze jest kumaty ;)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś w okolicach Lublina spotkałem pewnego klubowicza... pogadalismy sympatycznie przy kawce... ;) Niestety nie zdradze kto to był bo moze sobie tego nie zyczyć :D A może się przyzna... :mysli: W każdym razie było miło :)

Opublikowano

Dziś w okolicach Lublina spotkałem pewnego klubowicza... pogadalismy sympatycznie przy kawce... ;) Niestety nie zdradze kto to był bo moze sobie tego nie zyczyć :D A może się przyzna... :mysli: W każdym razie było miło :)

Pozdrowionka dla Ciebie.... :)

Dzieki za kawke...i mila rozmowe..... ;)

Fajnie bylo poznac sympatycznego kolege........

Opublikowano

Dzisiaj w Rzeszowie pod WSIZem widzialem b5 w sedanie kolor szary metalik i oczywiscie klubowe rameczki - ktoz to taki uczeszcza na studia tam gdzie ja ?:)

Szara czy srebrana jesli, srebrna to przyznaje sie bez bicia ze to ja tam uczeszczam na studia.

Opublikowano

Dzisiaj w Rzeszowie pod WSIZem widzialem b5 w sedanie kolor szary metalik i oczywiscie klubowe rameczki - ktoz to taki uczeszcza na studia tam gdzie ja ?:)

Szara czy srebrana jesli, srebrna to przyznaje sie bez bicia ze to ja tam uczeszczam na studia.

Hehe to ty jestes jeszcze inny klubowicz bo ja widzialem 97r przed liftem a ty widze po ;)

Opublikowano

Hehe to ty jestes jeszcze inny klubowicz bo ja widzialem 97r przed liftem a ty widze po ;)

A chyba ze tak, to widze ze wiecej klubowiczow na wsiz uczeszcza.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy to któryś z klubowiczów kupił sobie ostatnio czarną B6 1,8T sedan jeszcze na obcych blachach, ale nie niemieckich, czerwone literki/cyferki białe tło, na tylnej szybie spore logo Audi, ładne Alu :dance: Widziany 19.11.2007 pod Politechniką Lubelską koło godziny 14-16?? Aha widziałem jak wsiada i dojeżdża... Nie zdążyłem dogonić żeby dać kalendarzyk, jeśli obcy :disgust: A jeśli klubowicz to pozdrawiam! :wink4:

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Słupsku i widziałem czarną :audi: B5 w avancie zaparkowana na ulicy czyżby zdenia furka , niywidziałem ramek bo brudne autko było :mysli:

Opublikowano

20 we wtorek mój tato leciał przez Kraków i ktoś go zaczepił na CB radiu przyznać sie kto to był :) mamy naklejkę na tylnej szybie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam dzisiaj godzina oklo 13:30 w Częstochowie w alejach przy "Merkurym" siedziala mi na d*pie jakas granatowa A4 chyba B5 jechal jakis gostek obok dziewczyna ktos z naszego klubu?

a jesli tak to nie zapominaj wlaczyc swiatelek hehe

przyznac sie bez bicia;p ;)

Opublikowano

Dziś w godzinach 12:00 13:00 w Wejherowie spotkałem moje pierwsze :a4fan: Klubowe z ramkami klubowymi do rejestracji z tej okazji zapodałem dwa kalendarzyki za wycieraczkę i oczywiście zrobiłem fotkę na upamiętnienie tego zajścia. :dance:

547b056819163695m.jpg

Opublikowano

Wczoraj autobana na KR kolo 20 - rex wlekles sie 120km/h?? :polew:

Opublikowano

Dziś w godzinach 12:00 13:00 w Wejherowie spotkałem moje pierwsze :a4fan: Klubowe z ramkami klubowymi ...

a ja się zastanawiałem, kto to był? Pozdrawiam !!!

Opublikowano

A ja dziś znowu widziałam furkę hajpera :D ... nie chcę być wredna ale umyłbyś Niunię ;p

Opublikowano

Ano witam, też się zdziwiłem, że znowu ;)

Wiem, przydałby się Jej prysznic... Kupiłem już specyfiki - m.in. do pielęgnacji felg no i zajmę się tym (bo nie uznaję myjni automatycznej).

Opublikowano

Pozdrawiam kierowce granatowego B5 Avant chyba 2.8 30V/1.8 T [mial podwojny wydech] [rej: WI xxxxx] i dziekuje za szybka przejazdzke po moscie siekierkowskim w sobote .... :naughty:

Opublikowano

Gadac zaraz czyja niunia dzisiaj (kolo godz 18.00) stala rozkraczona (albo po dzwonku) na przejsciu dla pieszych przy zjezdzie z idzikowskiego w sobieskiego? :>

kolor ciemno zielony, sedan, WE 16XXX :>

Opublikowano

Kto dzis na lublanskiej na wysokosci stacji benzynowej o 16:50 w kr srebrnym :audi::a4fan: sedan wyciagal jakiegos kolesia z peugeota i mu ..... :bicz3: wytlumaczyl jak sie jeezdzi??

Opublikowano

no co ty?

nasi lali francje??? :drool:

Opublikowano

przyznac sie teraz prosze ktory to lobuz wyprzedzil mnie na swiatlach na obwodnicy jaworzna o 18:38 bialym kondomem (1.9TDI 90KM 1Z) na blachach KCH, a pozniej wlekl sie pol drogi 120-130km/h ze nie zdazylem do mechaniora na czas?? Pany :bicz3: Niektorzy sa szybsi i sie spiesza :rant:

(wklejone ze spotow kch)

APELUJE O TROCHE WIECEJ ROZWAGI ;)