Opublikowano 8 Lipca 201115 l Który to "strażak" na parkingu na Skoroszach się parkuje? Blisko Dzieci Warszawy Wczoraj wyczajony zaparkowany bolid B6 avant szary, znak szczególny chyba strażak na klapie blachy WY z tego co dobrze pamiętam, klapa centralnie dziubnięta
Opublikowano 8 Lipca 201115 l o widzę że trochę kolegów ze Skoroszy nie obijać mi tam passków na dzielni
Opublikowano 8 Lipca 201115 l o widzę że trochę kolegów ze Skoroszy nie obijać mi tam passków na dzielni No ja nie do końca na Skoroszach ale blisko Często tam bywam
Opublikowano 8 Lipca 201115 l b6 zaparkowane pod przychodnia WAT b5 kombi obtrąbione na rondzie przy szczesliwiskiej
Opublikowano 9 Lipca 201115 l pozdrowienia dla kierownika ktory jechal z przeciwka i machnal jadac na garwolin w granatowej b5 sedan ;]
Opublikowano 10 Lipca 201115 l pozdrowienia dla kierownika ktory jechal z przeciwka i machnal jadac na garwolin w granatowej b5 sedan ;] A mniej więcej o której godzinie i w którym miejscu ;> Bo mogłem to być ja
Opublikowano 10 Lipca 201115 l pozdrowienia dla kierownika ktory jechal z przeciwka i machnal jadac na garwolin w granatowej b5 sedan ;] A mniej więcej o której godzinie i w którym miejscu ;> Bo mogłem to być ja zaraz przy komisie/gazowni na garwolinskiej a godzina... jakos kolo 12, nie pamietam:P wydawalo mi sie ze widzialem w lusterku bialo/czerwone lampki z tylu i pozdrowienia dla kierownika srebrnej b5 avant stojacej tylem do jezdni na kilinskiego naprzeciwko tukana kolo 10
Opublikowano 10 Lipca 201115 l Pozdrawiam kierownika srebrnego B5 avant WA.... - taxi - dziś Wybrzeże Kościuszkowskie 41 godz. 12.00:-) Pozdrawiam również mimo, że nie zauważyłem a skoro mówisz, że tam byłem widocznie tak było. Sam mam trudnosci ze skojarzeniem wszystkim miejsc, które dziennie odwiedzam :gwizdanie:
Opublikowano 10 Lipca 201115 l zaraz przy komisie/gazowni na garwolinskiej a godzina... jakos kolo 12, nie pamietam:P wydawalo mi sie ze widzialem w lusterku bialo/czerwone lampki z tylu Czerwone biało czerwone lampy i godzina by się mniej więcej zgadzało z tym, że wtedy to jechałem od Góry Kalwarii do Pilawy przez Warszawice i Osieck więc to chyba nie ja ;P Mimo wszystko pozdrawiam
Opublikowano 10 Lipca 201115 l domiarki czarne b5 kra z wlepa klubowa trasa krakow-radom zielone s4 wwl. ja mialem ze 170 ale Ty wiecej?
Opublikowano 10 Lipca 201115 l czarne przedliftowe b5 sedan, blachy WM, stare ramki klubowe, najpierw na wislo, a potem na osiedlu na ul. alternatywy
Opublikowano 10 Lipca 201115 l Dziś, a raczej wczoraj (piszę późno) czerwone B6 koło szpitala JP II w Zamościu z wlepką na klapie ok. godz. 14 zauważyłem z nr rej LTM 93** który to kolega przyznać się?
Opublikowano 11 Lipca 201115 l Czyja to B5 stała pod WSCiL wczoraj na blachach WZ... ? pod czym?? moze moja? ja z Ozarowa przeciez pochodze
Opublikowano 11 Lipca 201115 l dziś o 8.45 na ozorkowskiej widziany mariuszzgierz na lewoskręcie, machałem ale chyba mnie nie widział. pozdrowienia dla kierownika.
Opublikowano 11 Lipca 201115 l Sobota, godz. 15.00-15.15, Wawa ul. Połczyńska/Wolska, srebrne B6 avant (rej. W coś tam ramki klubowe ) staliśmy na światłach w przeciwnych kierunkach, zobaczyłem dopiero jak ruszyliśmy, machnąłem ale chyba mnie już nie widziałeś [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 09:50_________________________________________________ pozdrowienia dla kierownika srebrnej b5 avant stojacej tylem do jezdni na kilinskiego naprzeciwko tukana kolo 10 Wawa? Mów no gdzie i czy to moje, bo wtedy moim śmigał "wynajęty" kierowca, ja byłem "poza zasięgiem - %" :decayed:
Opublikowano 11 Lipca 201115 l oo a mi się przypomniałe że niedawno na trasie się spotkałem z kolegą w b6 na blachach koneckich..i zamineliśmy pare słów... szerokości
Opublikowano 11 Lipca 201115 l Dziś, a raczej wczoraj (piszę późno) czerwone B6 koło szpitala JP II w Zamościu z wlepką na klapie ok. godz. 14 zauważyłem z nr rej LTM 93** który to kolega przyznać się? Jak zwykle - w tym rejonie wszyscy anonimowi...
Opublikowano 11 Lipca 201115 l Flyer widziany wczoraj na orlenie w Plonsku hm, a Ciebie nie widzialem