Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozdro dla norbiego... widziany dzisiaj na turystycznej w jakubowicach m... jadącego w strone lu...

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
trąbiłem ale kierownik nie zjarzył:wink: pozdro
pewnie zajechał Ci drogę i głupa kleił, że nie wie o co chodzi:grin:
Opublikowano
trąbiłem ale kierownik nie zjarzył:wink: pozdro
pewnie zajechał Ci drogę i głupa kleił, że nie wie o co chodzi:grin:

nie no aż tak żle nie było :decayed: z naprzeciwka napierał:wink: dziś znowu widziany na nadwiślance w Karczewie:naughty:

Opublikowano

pozdro dla kierowcy A6 C5 z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj ok 14.00 na ul kalinowszczyzna

Opublikowano
..dziś ok. 9:20 rondo sobiekursk na 50 srebrny sedan B6 WRA... ramki klubowe byly :decayed: trąbiłem ale kierownik nie zjarzył:wink: pozdro

Kierownik zjarzył jak zatrąbiłeś ale już tylko w lusterku Cie widziałem, no i dziś :decayed: nie miałem siły pomrugać, w szkole mam przeje..ane teraz mało śpię i jak nie żywy chodzę :slina: ....ale widziałem :) ładny avant :)

pozdro domin :wink:

Opublikowano

Srebrny Avant wersja USA, WB 888 coś tam, wczoraj na trasie Wrocław - Bełchatów.

dość żwawo się poruszał:-)

Opublikowano

Czarna B5 Avant widziana w Dąbrowie Górniczej koło Damelu, brakły cm, żebyś gościa przytarł :)

Opublikowano

Szara b5 w sedanie na PCH XXXX z klubową naklejką na klapie, w niedziele około 15 godziny na A10 na wysokości Berlina w strone Świecka, kolego w taka pogode jeździ się na światłach mimo że w DE one nie obowiązują. W ogóle nie było Cię widać w lusterku. Pozdrówka

Opublikowano

Zielony avant B5 z rameczkami klubowymi 14.30-15.00 w Wawie na ul. Janiszowskiej, okolice/boczna Al. Krakowskiej, przy Okęciu. Kolega ostro na mnie patrzył :wink: Ale ja jeszcze nie przyzwyczajony to machania ludziom z auta innej marki :decayed: Chociaż na dupci ramka klubowa jest :decayed: moje srebrne/piaskowe VW :wink: Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Czarny avant b5 z ramkami klubowymi o rej LU... widziany dzisiaj na skrzyżowaniu spółdzielczości pracy i smorawińskiego

Opublikowano

wczoraj w lublinie na ul. tysiąclecia ok 17 B5 polift LZ coś z tyłu ramka klubowa trąbnąłem ale reakcji nie widziałem śpieszyłeś się trochę ja też:decayed:

Opublikowano
wczoraj w lublinie na ul. tysiąclecia ok 17 B5 polift LZ coś z tyłu ramka klubowa trąbnąłem ale reakcji nie widziałem śpieszyłeś się trochę ja też:decayed:

pewnie PARAF na wieś wracał ze Stolycy

Opublikowano

pewnie PARAF na wieś wracał ze Stolycy

PARAF to już dawno wrócił... :thumbup: i to nie mnie marcin248 widział w LU

Opublikowano

ło masz

Opublikowano

zapamiętałem jeszcze ramki przy szybach chromowane i dwie rurki podwinięte ale kolega powinien mnie zauważyć jak trąbnąłem kilka razy dyskretnie

Opublikowano

Wypatrywać mnie w Szczecinie :D hehehe A4 z ramkami Klubowymi i wlepą Monster na klapie :D

Opublikowano

IMAG0107.jpg

pozdro dla tego kolegi dzis przed 14 pod uph siedlce

Opublikowano

to chyba ex soolka

Opublikowano

W piątek (08.06.12) ul.Tamka/Dobra widziana A4B5 na LZA**** z wlepką na tylnej klapie.Pozdrawiam:hi: