Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie ok 15 30 na nałkowskich srebrne B5 ramki klubowe przód tył pozdro :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś 14:30 ul.Marszałkowska widziany zielony sedan B5 z klubowymi ramkami na WI*****.Pozdrawiam.

wysłane za pomocą tapki2

Opublikowano
Dziś 14:30 ul.Marszałkowska widziany zielony sedan B5 z klubowymi ramkami na WI*****.Pozdrawiam.

wysłane za pomocą tapki2

Pozdrawiam również :hi:

Opublikowano

Wczoraj 25.11 (niedziela) wydaje mi się że upolowany medik a raczej jego Lexus w Janowie Lub. tablice L0 i trzy takie same literki, jeśli pomyłka to sory:hi:

Opublikowano

Sobota godz. 15 w miejscowości Płoskie k. Zamościa czerwone b5 LZA pewnie była furka Chudineze

Opublikowano

Jak stare ramki i naklejka z tylca to pewnie tak

Opublikowano

Dzisiaj rano lublin w stronę lubartowa na wysokości elizówki ciemne A4 B5 LU xxxxxx E 1.9tdi ciemna z przodu dzienne ledy i jakaś pani za kierownicą

Opublikowano

dziś 14:20 Al. Kraśnicka w stronę Kraśnika srebrny avant na czarnych stalowych felgach b6/7 z ramkami klubowymi, wyprzedzany przez ambulance na sygnale

Opublikowano

Wczoraj około 19:40-20 czarne audi chyba a4 w kombi na klubowych ramkach spotkane pod tesco w Łęcznej na chełmskiej ;) Kto to ? :) Numery LLE ;)

Opublikowano

Dzisiaj koło 11.00 W-wa na Łopuszańskiej przed skrzyżowaniem z Orzechową w stronę Mokotowa ciemny gratan Avant B5 hmmm szrokie koło "dość" i chyba obniżony, rameczki klubowe i wklepa na bagażniku, tabl. rej. RSR 13.. Stałem 2 samochody za Tobą, Ty poleciałeś prosto ja skręciłem w Orzechową. Pozdr :hi:

Opublikowano

Który to kierownik tak głośno muzyki słuchał że nie dosłyszał trombień :decayed: Dziś przed południem na Czerniakowskiej.

B5 WJxxxx z oczojebnumi żółtymi lampionami :naughty:

Opublikowano
Dzisiaj koło 11.00 W-wa na Łopuszańskiej przed skrzyżowaniem z Orzechową w stronę Mokotowa ciemny gratan Avant B5 hmmm szrokie koło "dość" i chyba obniżony, rameczki klubowe i wklepa na bagażniku, tabl. rej. RSR 13.. Stałem 2 samochody za Tobą, Ty poleciałeś prosto ja skręciłem w Orzechową. Pozdr :hi:

szerokie koło, obniżony... nie wiedziałem że mam takie auto :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

szerokie koło, obniżony... nie wiedziałem że mam takie auto :grin::grin::grin::grin::grin:

A to Ty pipko niedobra :decayed: Gdybym wiedział to bym poleciał Cię łyknąć dalej, ale śpieszyłem się, bo handlowiec z felgami na mnie czekał :decayed: Łeeee gdybym wiedział :kwasny:

szerokie koło dość - 225/235 czy coś koło tego w B5 na zimę to rzadki widok :wink:

obniżone - no nie pitol że ori eSową kozuchę? :decayed: a poza tym za daleko było żeby wypatrzać zdesio eSowy tył, i ciemne autko... Więc na pierwszy rzut oka siakaś "poderana" B5 w avancie :decayed: wychylałem się zza innych autem za Tobą żeby blachy wyczytać, na tym samym pasie lecieliśmy.

Opublikowano

Około 9 na Spacerowej w Warszawie widziane A4 B7 biała perła albo mat z czarnym dachem. Rej nie pamiętam. :facepalm:

Pozdro, zacnie ta fura wygląda :hi:

Opublikowano

Czarna A4 B8 Avant na WWL, wczoraj ok 16:30 na Dźwigowej

Pozdrowionka

Opublikowano

Czarna B7 avant na blachach chyba SG :decayed: wczoraj koło 20 na Rybnickiej przy zjeździe na A4. Nawet Ci to idzie od trzeciego biegu :decayed:

Opublikowano

wczoraj parking biedronki na Hetmańskiej w Lublinie szare b6 z ramką klubową tylko z tyłu, kierownik tak ok 60lat

Opublikowano

Wczoraj 3 szt A4 w tym jedna szara B6 z ramkami koło Fabryki Mocy w Lublinie ciekawe czyja to :eusathink:

:naughty:

Opublikowano

Dzisiaj około 7.00, przy Heroldów, szara lub zaszroniona B5 WJ XXXX- klubowe ramki. Nie miałem jak pozdrowić bo skręciłeś w prawo. :hi:

Opublikowano

Dzisiaj ok. 17.15 ciemne B7 sedan, LU 771... zaparkowane przy ul. Zabielskiej w Radzyniu Podl. klubowe ramki z tyłu i naklejka na klapie chyba ecuproject