Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj ok. 17tej na Szczęśliwickiej w Wawie zaparkowany czarny avant B6 z ramkami klubowymi I rej. WE :wink:

pozdro dla kierownika :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 693,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakąś godzinę temu na A2/S8 w stronę Warszawy widziany granatowy sedan b5 z lepka na klapie. Blachy coś na L.. chyba. Pozdrawiam kierownika, wyprzedziłeś mnie ale chyba ramek i lepy nie widziałeś.

Opublikowano

wczoraj koło 15 w okolicach bielska duzego szary sedan s4 na blachach WGR xxxx wyprzedziłeś b7 srebne z przyczepką.

pozdro:)

Opublikowano

Przed chwila na wylocie z Lublina - granatowy avant B7 na LKS/LKR z ramkami klubowymi:naughty:

Opublikowano

Dziś jakoś w południe czarny avant b6 na WE widziany w Magdalence, mrugałem, machałem ale kierownik chyba nie widział :kwasny: Pozdro :wink:

Opublikowano
pozdro dla moskala i jego avanta stojącego na Gazowej w RDM :kox::naughty:

pozdro pozdro :kox:

Opublikowano

Godzinę temu, Rude S4 B5 Avant (albo przynajmniej zderzaki esowe) na tablicach TSA w Janowie Lubelskim. Z tyłu ramka klubowa

Opublikowano

O ile się nie mylę to dzisiaj świr88 ustrzelony na stacji benzynowej w Pleszewie :decayed:

Opublikowano

Ok 6,30 przy Placu Zamkowym wypatrzone A4 B5 srebrny sedan, LKS 5xxxx. Pozdrowionka dla Pani za kierownicą :wink:

Opublikowano

LZ 14-sty-2014 g. 17:15

IMAG1011.jpg IMAG1013.jpg

Leciałem za nim ul. Peowiaków i ul. Wyszyńskiego.

Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki

Opublikowano

8:50 na moście Północnym w korku piaskowe b6 avant WWY... z wlepa klubowa na klapie.

Pozdrawiam.

Xperia

Opublikowano

domin na vip-owskim parkingu pod pewna firma:decayed:

jak to mówi piękny, żeby nie ten czas pracy:whistling::polew: pozdrowienia z czerwonego dafa:grin:

Opublikowano
domin na vip-owskim parkingu pod pewna firma:decayed:

jak to mówi piękny, żeby nie ten czas pracy:whistling::polew: pozdrowienia z czerwonego dafa:grin:

smigał kołomnie i niezajechał , szkoda ze niemiał czasu bo jakies kawsko by sie spiło:decayed:

Opublikowano
8:50 na moście Północnym w korku piaskowe b6 avant WWY... z wlepa klubowa na klapie.

Pozdrawiam.

Xperia

Również pozdrawiam :)

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

Czarna B6 w Avancie na numerach WK i starymi ramkami klubowymi zaparkowana na Al. Jana Pawła II.

Pozdrawiam właściciela.

Opublikowano

Tez ta na wk czesto w babicach widuje ze starymi ramkami wlasnie. Jakas pani zawsze kieruje.

Opublikowano

Pozdro dla kierownika z srebrnego A4 B6? Ktory mnie obtrąbił na skrzyżowaniu Grójecka/Bitwy Warszawskiej

Opublikowano
Pozdro dla kierownika z srebrnego A4 B6? Ktory mnie obtrąbił na skrzyżowaniu Grójecka/Bitwy Warszawskiej

Właśnie miałem pisać :decayed: , dzięki i również pozdrowionka :hi:

Opublikowano

na m,nie jak ktoś trąbi to wyskakuję z pałą :grin:

Opublikowano

A z paleczka chciales powiedziec :grin:

Opublikowano

O 15:45 widziane b6 avant czarne z ramkami przy kebab kingu na skrzyzowaniu powstancow slaskich i wroclawskiej w wawie.