Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie Patryk :)

Podrzuć linka do jego tematu ;-)

Naciapane z Zetki

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś po północy Pl.Bankowy/Al.Solidarności w kierunku Woli,widziany czarny avant B6 na WF***** z klubową ramką z tyłu.Pozdrawiam.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kto leciał w błoniu do starej dwójki około godziny 17.30 ? Czarny sedan b6, gwint, dystanse, ściema wszystkich szyb z przodu s line z tyłu ramka klubowa. Ja stałem na wyjeździe z firmy która sprzedaje pokrycia dachowe. Ładna furka! :-D

Naciapane z Zetki

dokładnie ja leciałem, wątku nie mam bo po aktualizacji forum temat zaginął i nie tworzyłem oblukasz na żywca jak się ustawimy

Edytowane przez patryk10015

Opublikowano

Ciemne szyby przednie to jego znak rozpoznawczy :). Połowa policji grodziskiej już go szuka :)

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Co mi po oczach dajesz :D

Opublikowano

Dziś niebieskie S4 B6 nr CR..... na Modlińskiej ok 13

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dziś niebieskie S4 B6 nr CR..... na Modlińskiej ok 13

Również pozdrawiam...zastanawiałem sie czy to S4 czy 3.0 bo zasugerowałem sie wydechami od S4 :)

Opublikowano

3.0 TDI :) tylko grill jeszcze jest Sline także mozna sie łatwo pomylić :)

Opublikowano

Dziś po 17 ul.3 Maja zaparkowany sedan B6 na WE***** ze starą klubową ramką.Pozdrawiam.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziś o 16.40 na Światowida za Lidlem w kierunku Nowodwory pędzące czarne s4 avant nr WA. Pozdrawiam kierownika, świetne brzmienie . Bylem na spacerze i już z daleka słyszałem he he

Opublikowano

Wczoraj kolo 16:45 warszawa prymasa tysiaclecia na wysokosci bp w kierunku zachodniego mijalem kolege w b5 avant (czarny, granatowy) na glebie, zimowym setupie z ramkami klubowymi i blachami LRY. Obtrąbiony. Pozdrawiam kierownika.

Opublikowano

Dziś koło 14 droga z jeleniej na Wrocław czarne b6 sedan z ledami z tylu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Wczoraj kolo 16:45 warszawa prymasa tysiaclecia na wysokosci bp w kierunku zachodniego mijalem kolege w b5 avant (czarny, granatowy) na glebie, zimowym setupie z ramkami klubowymi i blachami LRY. Obtrąbiony. Pozdrawiam kierownika.

JanJazda pewnie.

Opublikowano

Dzis okolo godz 15 A4 B8 czarne pod AONem numery WBR, pozniej kolo 17 nie pamietam juz w ktorym miejscu ciemny B5 sedan lecial na trasie lublin warszawa w strone warszawy numery chyba WG, jeszcze pozniej chyba okolice ryk wydaje mi sie ze Kowi lecial w strone ryk ale moge sie mylic bo zmeczony juz bylem i nie zapamietalem dokladnie

Opublikowano

Legionowo ul Piłsudskiego serbne a4 b5 sedan ok 21:30 ramki klubowe

Opublikowano

Dzisiaj trasa Piotrów Tryb. - Bełchatów mijałem się z B6 sedan na numerach EWI kolor taki morski coś takiego acha i miał ramki.

Opublikowano

Kto dziś rano przelatywal ciemną A6 w kombi przez stację BP przy ratuszu Białołęka? Ramka z tyłu mi się rzuciła w oczy, akurat lazlem płacić.

Xperia

Opublikowano

Pozdro dla wlasciciela srebrnego B6 avant zaparkowanego na Taśmowej koło 14:30 z ramką klubową z tyłu na ZS...

Opublikowano

Panowie, którego to widziałem wczoraj w Kępicach. B6 sedan (odpicowane maxymalnie) na blachach GKS?