Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam....ale nie pamietam kto za kim stawał i na jakim pasie,kuzwa,ja czasami nie pamietam gdzie jade,ostatnio miałem jechać do makro,a pojechałem na giełdę :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:) ja już nie jeden raz przegapiłem zjazd z a2 do Grodziska :D .
Opublikowano

Zwracam....ale nie pamietam kto za kim stawał i na jakim pasie,kuzwa,ja czasami nie pamietam gdzie jade,ostatnio miałem jechać do makro,a pojechałem na giełdę :decayed:

Tomeks sytuacja wygladała tak : wbijam na A2 w Grodzisku , zapierdalam bo musze przed Wawą dogonić brata ktory wyjechał wczesniej , dojeżdzam i wyprzedzam sliczną białą audice z ramkami , trąbie , macham kierowcy - kierowca zajarzył. Za pare sekund dojeżdżam do brata, odbijam na prawy i siadam mu na d*pie zwalniajac do 110 , biała audi wyprzedza mnie lewym.. tyle :)

Edytowane przez moskal

Opublikowano

U mnie WOR się kręci. Pozdrowienia dla kierownika.

W sumie to tylko jakaś laska w środku była i czekała na kierownika.

c720f00f5163f509fdd3d22ec73098e4.jpg

b01dc2db13e94e29eb9bbbdcb3e3acd3.jpg

Opublikowano

czyli to jednak był Moskalito

to się na trasie złapalim ;)

jakiś głośny masz ten dupowooz

co tam taki hałas robi ?

Opublikowano

czyli to jednak był Moskalito

to się na trasie złapalim ;)

jakiś głośny masz ten dupowooz

co tam taki hałas robi ?

zobacz w jakich okolicznościach :D

Hałasuje bo tylko końcowy został , reszta od turbin wycieta :decayed:

Opublikowano

zdrowo goniłeś

160 było czy więcej ?

Opublikowano

zdrowo goniłeś

160 było czy więcej ?

no co Ty ? 140 bo wiecej nie mozna :grin::kox:

Ale fura jaka uj***na , co ? :decayed:

Edytowane przez moskal

Opublikowano

WGM, błękitna B6 kombi dziś na węźle Konotopa o 15

strzała

podejrzewam Moskala ....

Moskal nie ma B6 :facepalm:

Pozdrawiam srebrne B7 avant POS **** ramki klubowe spotkane i otrąbione na A2 w kierunku Wawy dziś o 19:30

A Ty musti to okulary przeczyść bo się mijaliśmy w Komorowie na Brzozowej z tydzień temu (tak mniej więcej) przed 17, fakt było ciemno, ale ja drugi raz wychaczyłem Ciebie. Z ramkami jeżdżę jestem oznakowany a Ty nic :facepalm:

Opublikowano

WGM, błękitna B6 kombi dziś na węźle Konotopa o 15

strzała

podejrzewam Moskala ....

Moskal nie ma B6 :facepalm:

Pozdrawiam srebrne B7 avant POS **** ramki klubowe spotkane i otrąbione na A2 w kierunku Wawy dziś o 19:30

A Ty musti to okulary przeczyść bo się mijaliśmy w Komorowie na Brzozowej z tydzień temu (tak mniej więcej) przed 17, fakt było ciemno, ale ja drugi raz wychaczyłem Ciebie. Z ramkami jeżdżę jestem oznakowany a Ty nic :facepalm:

Nie mówię nie , ale nigdzie Cię nie widziałem Przemo :wink4:

Na spota byś wpadł kiedy :decayed:

Pozdr

Opublikowano

Dzis mniej więcej 15.15-20 na Iłżeckiej B7 Avant na WN z białymi ramkami, ja szedłem na parking do swojego... kolega jechał do Żwirek... Pozdro!

Edytowane przez jcwpl

Opublikowano

Dziś o 13:45 na obwodnicy Żar widziałem fajnego czarnego Avanta B6 (zderzak s-line z przodu, gleba, listwy boczne s4, ciemne szyby i chyba bixy). Ja niestety jechałem tylko służbową Astrą :facepalm: Czyja to? :)

Opublikowano

Dziś ok 20:45 na Modlińskiej przy salonie Toyota w lewo skręcało ciemne B5 z ciemnymi felgami :)

Pozdro :)

Opublikowano

Ja jechałem wieczorem w piątek (06 luty) na Stary Sącz i za Brzeskiem jakiś człek mi z tyłu światłami zapodał. Zapytałem na radyjku, czy to nie On i co chodzi. Odezwał się, że "wita kolegę z forum". Zauważył Nasze logo na tylnej ramce tablicy rejestracyjnej. Kolega "TomaszGTI" - tak się przedstawił. Pozdrawiam.

Dodam jeszcze, że bardzo się mi podobały Jego światła mijania. Super jasne, a przy tym nie oślepiały.

Edytowane przez Dajmon

Opublikowano

9818b09ebf5fde147596d4760821bc4a.jpg

A moja w tle

aa12085e5dd968597b8a06561738d26d.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez grzesiek646

Opublikowano

Ja jechałem wieczorem w piątek (06 luty) na Stary Sącz i za Brzeskiem jakiś człek mi z tyłu światłami zapodał. Zapytałem na radyjku, czy to nie On i co chodzi. Odezwał się, że "wita kolegę z forum". Zauważył Nasze logo na tylnej ramce tablicy rejestracyjnej. Kolega "TomaszGTI" - tak się przedstawił. Pozdrawiam.

Dodam jeszcze, że bardzo się mi podobały Jego światła mijania. Super jasne, a przy tym nie oślepiały.

Witam kolegę, zawsze jak kogoś z forum na drodze spotykam to pozdrawiam

Opublikowano

w sobotę na obwodnicy Gdańska czarne B6 avant tablice NOS ;)

Opublikowano

Przed chwilą 10:30 ul.Polna zaparkowany czarny avant B7 na WPR**** z klubowymi ramkami.Pozdrawiam.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Też bym się odezwał i pozdrowił. Mało tylko ludzi jeździ na Naszych tablicach.

Opublikowano

Też bym się odezwał i pozdrowił. Mało tylko ludzi jeździ na Naszych tablicach.

Dejmon to Ty ??? :D