Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w gdańsku Matarni kolo IKEI widzany wyjezdzajacy Avant ciemny chyba blachy NE z klubowymi ramkami..

pozdro, nie zdazylem zatrabic :D:D

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w gdańsku Matarni kolo IKEI widzany wyjezdzajacy Avant ciemny chyba blachy NE z klubowymi ramkami..

adadur :naughty:
Opublikowano

adadur :naughty:

Tak "objazdem" do domu wracałem ze zlotu ... trzeba było km trochę nabić bo auto za małe spalanie ma :polew:

Opublikowano

Ktoś mnie wołał na SB droga 1 -130 km :mysli:

Opublikowano

Piła PŁotki 11.07 widziałem bardzo wiele aut z ramkami A4 Klubu, niektóre miały flagi i magnesy :cool1:

Opublikowano

Piła PŁotki 11.07 widziałem bardzo wiele aut z ramkami A4 Klubu, niektóre miały flagi i magnesy :cool1:

:decayed: też cię widziałem, pozdrowienia dla czarnego avanta z różową choinką wunderbaum :decayed:

Opublikowano

Ja też ich widziałem

Nawet nagrałem na kamerę jak jechali kolumną!

Opublikowano

Dzis widzialem czarne B7 na blachach WX, felga 17" - wydaje mi sie, ze to KaliN :mysli:

Kolo 8:30, plac Wilsona.

Opublikowano

Dziś rano 7.15 na Sikorskiego czarna perła b6 w sedaniku skręcała w Sobieskiego :cool1:. Blaszki WE 21XXX w klubowych rameczkach :naughty:... Który to? :gwizdanie:...

Opublikowano

Dzisiaj, będąc w Radomiu jechałem kawałek za czarnym sedanem A4 z naklejką po prawej stronie klapy. Ul. 25 czerwca, godz. 13.15. nr rej WR a potem m.in 777. Mrugałem światłami i machałem ale chyba nieskutecznie ;(

Trąbić się nie odważyłem bo nie wiem jakie u Was zwyczaje panują a nie byłem przecież na swoim terenie :>

Ja jechałem srebrnym A6C5 Avant

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj rano okolo 8-9 Trasa Grojec - Bialobrzegi czarny sedan B5 z ramkami tablice WL dalej nie zapamietalem .Serdecznie pozdrawiam :hi:

Opublikowano

plac Wilsona

:hi: si to KaliN, klient w okolicy placu Wilsona ma biuro i ostatnio co rano xwiedzam tę okolicę

PS

felgi całe :kox:

Opublikowano

czarnym sedanem A4 z naklejką po prawej stronie klapy

jak po prawej stronie to jakaś podróba :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Dzisiaj rano okolo 8-9 Trasa Grojec - Bialobrzegi czarny sedan B5 z ramkami tablice WL dalej nie zapamietalem .Serdecznie pozdrawiam :hi:

Również pozdrawiam :)

Opublikowano

jak po prawej stronie to jakaś podróba

A czemu ? bo po prawej ?

Naklejka wyglądała na oryginalną :blink:

Opublikowano

A czemu ? bo po prawej ?

:P to mogłem być ja tylko nie mam czarnego sedana a grafitowego ale blachy wr ....i 777 tez jest:P
Opublikowano

A czemu ? bo po prawej ?

:P to mogłem być ja tylko nie mam czarnego sedana a grafitowego ale blachy wr ....i 777 tez jest:P

No właśnie co do tego czarnego to nie bede się upierał, jak się ma srebrny to wszystko co ciemniejsze wydaje się czarne :)

Po prostu kolor był ciemny to utkwiło mi, że czarny, a wlepiałem gały w navi bo pierwszy raz byłem w Radomiu :hi:

Rozstrzygajęce są te trzy 777 myslę :) Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

A czemu ? bo po prawej ?

powinna być po lewej :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ale mniejsza z tym , ważne że nie była eu. :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A czemu ? bo po prawej ?

powinna być po lewej :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ale mniejsza z tym , ważne że nie była eu. :kox::polew: :polew: :polew:

a ja wlepki klubowe mam nie na klapie a na szybkach z tylu u mnie z tylu ino ramex kubowy :)

Opublikowano

Wczoraj na krajowej 7 :> w kierunku "Wawy" napotkalem sie na granatowe A4 o nr KR **CU, ramka z logo forum byla. Pozdrawiam kierownika i pasazera :hi:, srebna A4 KMY