Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

biała a4 avant GA5**** na klubowych ramkach, kolega pewnie poznał :naughty: przedwczoraj widziana w okolicach gdańska :decayed:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czarny Avant B7na blachach LUB widziany dzisiaj na moście Świętkorzyskim - Wuwa.

Pzdr dla kierownika :)

Opublikowano

Kolego jozek726, nie podawaj pełnych numerów tablic. Fakt - to nie moje auto ale tak sobie pomyślałem że właściciel może sobie tego nie życzyć - w końcu 99% osób zasłania nr na fotach :)

Opublikowano

Kolego jozek726, nie podawaj pełnych numerów tablic. Fakt - to nie moje auto ale tak sobie pomyślałem że właściciel może sobie tego nie życzyć - w końcu 99% osób zasłania nr na fotach :)

ok poprawie sie :wink4:

Opublikowano

Szary avancik A4B6 na nr.ZS***K z klubowymi rameczkami widziany dziś ok.2:00 ul.Królewska(przy Pl.Piłsudskiego).Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

16.06.2010 o godzinie 15.00 zielone b5 na klubowych ramkach i naklejką na terenie Politechniki na ul. Racławickiej w Koszalinie.

I jeszcze wczoraj na trasie w okolicach Czaplinka srebrny avant b7 na blachach ZKL.

Opublikowano

Szary avancik A4B6 na nr.ZS***K z klubowymi rameczkami widziany dziś ok.2:00 ul.Królewska(przy Pl.Piłsudskiego).Pozdrawiam :hi:

o to moj, w pakiecie antychrom;)

pozdro

Opublikowano

Czarny avant B5 ramki + wlepka klubowa WI 15xx namierzony wczoraj pod Fashion House - kierownik zaczytany w środku :wink4:

Pozdrawiam, :hi:

Opublikowano

Wypasione AUDI S4 B7 biało/kremowe, wersja USA, fajne felgi (czarne HRE), blaszki ZK, rondo Łoszingtona/Wwa :) Pzdr

Opublikowano

A4B6 naklejka klubowa

FZI ---X

warszawa, okolice domaniewska/suwak

Opublikowano

Dzis w Piasecznie dwa razy ciemnozielony kondon B5 z ramka grilla na czarno w okolicy PKP - Dygu ????

Opublikowano

A4B6 naklejka klubowa

FZI ---X

warszawa, okolice domaniewska/suwak

Nosferowa nowa furmanka :decayed:

Opublikowano

Dziś czarna B5 sedan spotkana o 16:55 na blaszkach WGM RG0* spotkana róg królewskiej a orzeszkowej leciałeś w stronę shella a ja stałem na pasach rowerkiem :decayed: Pozdro :good:

Opublikowano

Tak mi się właśnie wydawało że to ty na tym na tym rowerku byleś.

PZDR

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika/czki, srebrnej A4 B6 avant s-line. Jerozolimskie w stronę centrum, około 10-11. Dzięki za zjazd do lewej i zrobienie miejsca dla mnie(byłem na moto, niebieska R1). :hi::good:

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika/czki, srebrnej A4 B6 avant s-line. Jerozolimskie w stronę centrum, około 10-11. Dzięki za zjazd do lewej i zrobienie miejsca dla mnie(byłem na moto, niebieska R1). :hi::good:

Śmigałem dziś o tej porze .... ale nie przypominam sobie (zawsze staram się robić miejsce motocykom) pamiętasz jakiś szczegół ( np. rejestracje , lub w którym miejscu na Al. Jerozolimskich )

Opublikowano

Gdzieś między salonem skody, a salonem peugota, ale chyba bliżej skody, a A4-lala, fajny felunek i chyba przyciemniane szyby, a i naklejka klubowa po prawej stronie klapy, więcej nie zdążyłem luknąć :decayed:

Opublikowano

Czarny a4 b5 w kombi początek rejestracji WI ....... godzina 19 parking pod OBI w Lublinie