wojci Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ciemne b5 dziś o 10 na Nałkowskich z wlepą na klapie po lewej stronie, nie zdążyłem wyłapać jaki nr rej. Granatowy lub czarny
PARAF Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ciemne b5 dziś o 10 na Nałkowskich z wlepą na klapie po lewej stronie, nie zdążyłem wyłapać jaki nr rej. Granatowy lub czarny miasto ?
wojci Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Lublin przecież myślałeś że Zamość ?? Ul. Nałkowskich jest tylko w Lublinie google.maps znajduje tylko tu taką ulicę
PARAF Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Lublin przecież myślałeś że Zamość ?? Ul. Nałkowskich jest tylko w Lublinie google.maps znajduje tylko tu taką ulicę trochę mi przykro... ...że twoje życie ogranicza się tylko do dwóch miast w Polsce. ... i jakby tego było mało, to musisz jeszcze używać map do poruszania się po nich.
PARAF Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 przemilczę i słusznie elmo widziany dzisiaj w swojej pięknej B5 ok. 17:00 w okolicy Revia Parku (leciał w kierunku LU)
ZuKeRs Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 B6 S4 Toruń - śmiga Twoja jak szalona do następnego:hi:
pandamix Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Dzisiaj jakoś godzinę temu srebrny avant na LBI widać było że w dość mocnym TDi bo ładna chmurę zostawił mi i uciekł,z tyłu z klapy oznaczenia pozrywane miał,a trasie Wisznice Parczew już praktycznie przed samym Parczewem,czy ktoś z forum?
Kowi87 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Dzisiaj jakoś godzinę temu srebrny avant na LBI widać było że w dość mocnym TDi bo ładna chmurę zostawił mi i uciekł,z tyłu z klapy oznaczenia pozrywane miał,a trasie Wisznice Parczew już praktycznie przed samym Parczewem,czy ktoś z forum? Pewnie prometeo, obecnie nie na forum:wink:
pandamix Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 może i tak bo ja nie miałem swoją szans go dogonić,poszukam jego postów,ostatnio Kowi z Arturem(shellahem,audi80.pl) Ciebie obgadywaliśmy bo stykneliśmy się,coś tam wspominał że znacie się
ostry785 Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Pozdro dla kolegi, widziany pod biedronką na turce...
rafalekx Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 Po małej wycieczce kilku przyłapanych 1. Piątek 29.06.2012, godz. 20.15, wylot z Wawy na Gdańsk, zaparkowane przy stacji benzynowej (ul. Papirusów) czy jakoś tak (boczna). Brązowy sedan B5, naklejki stickersy na tylnej szybie, tabl. rej. WJ ..., ramki klubowe. 2. Niedziela 01.07.2012, godz. 11.40, okolice promu przez Wisłę między Krynicą a Gdańskiem, miejscowość Mikoszewo, granatowe ciemne B6 avant, ramki klubowe. Tablic nie pamiętam 3. Gdynia, skwer Kościuszki, Aleja Jana Pawła II, wtorek 03.07.2012, godz. 21.36, zaparkowane B6 niebieskie sedan, tabl. rej. GA, ramki klubowe. Pozdr ze srebrno/złotego CC
Armi Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 http://images37.fotosik.pl/1665/456a8012f9203b1am.jpgPozdro dla kolegi, widziany pod biedronką na turce... http://emotikona.pl/emotikony/pic/witaj.gif Grn:whistling:
Skruszo Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Wczoraj widziana zielona B5 w kombi LUB ... w lublinie na orlenie na spółdzielczości pracy , przyciemnione szyby ramki klubowe i dwu rurka po lewej stronie Pozdro
musti Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Pozdrawiam kierownika B6 w sedanie spotkanego na wyjeździe z Torunia w kierunku W-wy 07.07 o 15 blaszki CRY50N* Stałem obok na światłach
adzio Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Wczoraj widziana zielona B5 w kombi LUB ... w lublinie na orlenie na spółdzielczości pracy , przyciemnione szyby ramki klubowe i dwu rurka po lewej stronie Pozdro moja żonka pracuje na tej stacji wiec często możesz spotkać tam to auto również pozdrawiam:)
pablo_9 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Wczoraj ok. 15 w Głogowie przed wjazdem na małe rondo na Wałach Chrobrego SCZ... ramki klubowe, srebrny avant, pozdro
rafalekx Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Wczoraj 09.07.2012, godz. 17.20, okolice Częstochowy, miejscowość Olsztyn, droga w stronę Zawiercia, niebieska B6 sedan, blachy chyba SZA, rameczki klubowe. Pozdrawiam
Skruszo Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Wczoraj widziana zielona B5 w kombi LUB ... w lublinie na orlenie na spółdzielczości pracy , przyciemnione szyby ramki klubowe i dwu rurka po lewej stronie Pozdro moja żonka pracuje na tej stacji wiec często możesz spotkać tam to auto również pozdrawiam:) aha a padający grad nic nie uszkodził ?? czy tam nie padało bo ja później przejeżdzałem koło elizówki to dostałem kilka strzałów . udało mi się szybko schować pod wiaduktem i skończyło się na dwóch małych wgniotkach i kilku odpryskach ...;/
Rekomendowane odpowiedzi