mar_92 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Konstantynowie Łódzkim na ul 1go Maja o godz 13,40.Ciemne b5 ESI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pozdro dla kierownika czarnej B6 avant WU6434* spotkanego pod Wola park. Trąbiłem ale nie zajarzyłeś chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dzis lekko po 6 rano na "7" przed Radomiem od strony Grójca wyprzedzałem granatowe B5 w sedanie z naklejką klubową "3D" na klapie i przednimi HID-ami bez mała co najmniej 12000k bo swieciły sie na niebiesko jak policyjne koguty pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszak86 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Przed chwila na gorczewskiej widziany kolega w b6 avant czarnym z ramkami na RKL. Trabilem niewiem czy kolega ogarnal. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 rano 7:18 Pani blond w granatowym b5 kombi na blachach WL, klubowe ramki ul Waryńskiego przed skrzyżowaniem z Batorego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dziś po poludniu pod Maximusem widziany zaparkowany czarny avant s-line B7 na WY..... z klubową ramką.Pozdrawiam,ja stałem dalej bo obok nie było miejsca :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakee Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Niebieski sedan B5 WPR chwilę temu na trasie Aleje Jerozolimskie-węzeł Salomea. Mrugalem ale chyba Kierownik nie widział. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pozdro dla kierowcy srebrnego avanta b6,widzianego dziś na ulicy Zgierskiej o godz 20,15.Skręcił w Murarską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lakee Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Teraz granatowy avant B7 WN...F pod Blikle'm na Kabatach. Trumna i bagażnik dachowy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dziś ok 16:00 stacja BP przy Toruńskiej widziane czarne B7 avant z klubowymi ramkami.Centralnie przejechales przede mną ;-) Pozdrawiam. Miał wlepke na tylnej klapie dziecko w aucie i ładne fele?? Rejestracja WWL..... Szedlem przy stacji a kolega zawijał przy myjni Bp i podjechał pod odkurzacz... Jak czarna felga + czarne lampy z tyłu to mogłem to być ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Bardzo możliwe,bo zacnie się prezentowało i całe czarne było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziczek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 nie wiem czyje to auto,może ktoś kojarzy,przewija mi się po lublinie i nie mogę dopatrzeć właściciela a dowiedział bym się szczegółów o aucie,ciekawi mnie tylko czy właściciel jest w klubiehttp://images65.fotosik.pl/873/df52704145cfc1b7m.jpg też widziałem kolegę w Lublinie - ładnie się prezentuje - pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ciemny sedan b6 GKA na ramkach mijany w Jasieniu k.Bytowa dziś 14.45 awaryjki poszły ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Króliczor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Pozdro dla kolegi spotkanego dzis w drodze do Wawy...bardzo ladna b6 na WA w wersji USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarrr Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Pozdro dla kolegi spotkanego dzis w drodze do Wawy...bardzo ladna b6 na WA w wersji USA Witam i również pozdrawiam:). Bobas mi strajkował po drodze strasznie, bo partyjkę na poboczu na Twojej szachownicy byśmy trzasneli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzisiaj 7:40, skrzyżowanie S2 i al. Krakowskiej pas do skrętu w stronę Raszyna, czarny avant B7 tablice W.... chyba WY... rameczki klubowe. Przeleciałem obok prawym pasem i mrygnalem awaryjkami, VW B6 CC. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Króliczor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Pozdro dla kolegi spotkanego dzis w drodze do Wawy...bardzo ladna b6 na WA w wersji USA Witam i również pozdrawiam:). Bobas mi strajkował po drodze strasznie, bo partyjkę na poboczu na Twojej szachownicy byśmy trzasneli:) :thumbup1: Moze bedzie jeszcze okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 mój piękny spotkał dziś b7 GTC 84RN coś przed 14 pozdrawia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 mój piękny spotkał dziś b7 GTC 84RN coś przed 14 pozdrawia:wink: Czarne i szary zderzak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dziś po 23 zaparkowany ciemny avant B6 na WG***** z klubowymi ramkami,przy salonie Ferrari-Rondo de Gaullea.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi