Bieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 B7 avant. Rej wh gdansk elbląska. Sent from my iPhone using Tapatalk
spetsnaz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Przed chwiląba ul. Płochocińskiej ciemna B8 w avancie na numerach KR pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Szary sedan B5 na a1 w kierunku Gdanska, rej BAU - pozdrawiam!
GILI Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Pozdrawiam kolegę z pasażerką widzianych na rondzie w Pułtusku czarny avant B6 rejestracja mazowiecka chyba Ciechanów. Byłem Mercem e-klasą więc nie robiłem zamieszania ps. ok. 10tej naklejka B6 Division i ramka klubowa Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez GILI
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wczoraj, około 11.30, pod Obi na Szadółkach widziałem srebrne B5 kombi, z naklejkami 3D na słupkach środkowych po obu stronach. Pozdrawiam
Olszak86 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dzis 9:00 rondo we władysławiowie srebrny avant b6 z ramkami na WD. Pozdrawiam Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Pozdrawiam kolegę z pasażerką widzianych na rondzie w Pułtusku czarny avant B6 rejestracja mazowiecka chyba Ciechanów. Byłem Mercem e-klasą więc nie robiłem zamieszania ps. ok. 10tej naklejka B6 Division i ramka klubowa GILI to pewnie mnie widziałeś tylko moje auto jest granatowe ,ale nieraz przez cb radio krzyczą czarny,pozdrawiam
Arek956 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzis godzina 20 ul. Korotyńskiego na Ochocie zaparkowany zaraz przy grójeckiej b6 avant koloru złotego na WU z wlepkami na bocznych szybach, oraz czarny b5 sedan z ramkami na WWL widziany o godzinie 20:15 na hynka w kierunku galerii mokotów. Obtrąbione. Pozdrawiam Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka To pewnie moje auto tylko jechali nim akurat moi rodzice wracając z wakacyjnych wojaży więc pewnie nikt w aucie nie zareagował na trąbienie itp. Dobrze że dostrzegłeś że jest czarne bo jak zobaczyłem jaka warstwa kurzu na nim była to aż się przeraziłem W każdym razie również pozdrawiam
GILI Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Pozdrawiam kolegę z pasażerką widzianych na rondzie w Pułtusku czarny avant B6 rejestracja mazowiecka chyba Ciechanów. Byłem Mercem e-klasą więc nie robiłem zamieszania ps. ok. 10tej naklejka B6 Division i ramka klubowa GILI to pewnie mnie widziałeś tylko moje auto jest granatowe ,ale nieraz przez cb radio krzyczą czarny,pozdrawiam tak,ciemny granat,a cb było na dachu,moje leżało w bagażniku Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez GILI
greg2505 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Pozdrawiam kolegę z pasażerką widzianych na rondzie w Pułtusku czarny avant B6 rejestracja mazowiecka chyba Ciechanów. Byłem Mercem e-klasą więc nie robiłem zamieszania ps. ok. 10tej naklejka B6 Division i ramka klubowa GILI to pewnie mnie widziałeś tylko moje auto jest granatowe ,ale nieraz przez cb radio krzyczą czarny,pozdrawiam tak,ciemny granat,a cb było na dachu,moje leżało w bagażniku Tak to ja byłem
musti Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Pozdro dla b5 avant czarnego widzianego we Władku dziś o 15 pod pkp wlepa klubowa blachy WSC
Joziek79 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Widziałem parę A4 w tym tyg we Władku też Pozdro dla wszystkich,szczególnie dla dwóch A4 i jednej A6 przy domkach red ice [emoji14] Niestety na żadnej nie było wlepki.
audicoman Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Pozdrowienia dla niebieskiego sedana B7 bez znaczka oooo, jechałeś drogą 835 w kierunku Lublina dzisiaj ok 12
ParasoleK Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Bielsko-Biała godzina +/- 13:45 widziana grafitowy ( Nie wiem czy dobrze okresliłem kolor lakieru ) avant b6 , s-line na klubowych ramkach stałem na lewym pasie samochód dalej , jechałeś w kierunku sarniego-stoku Pozdrawiam kierownika
chudineze Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja dzisiaj po ładnych paru setkach kilometrów po Polsce ustrzeliłem A4 B5 srebrną w avancie z ramkami nr rej. ZSD***** leciała na trasie Koszalin -> Szczecin koło 12:30 na 126 kilometrze tejże trasy. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Dziś coś około 10.30 na Przeróbce w Gdańsku, widziałem czerwone B5 avant (chyba fl), niestety bez "twarz". Pozdrowienia i wyrazy współczucia
GILI Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ładne czerwone B5 rejestracja Góra,ramka klubowa.dziś ok.11.30 w Lesznie parking między rondami od strony Karchera
MichałA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Pozdrowienia dla kolegi "kelnozz" ustrzelonego dziś na myjce w Michalowie dzięki za rozmowę i do zobaczenia na spocie Ps Twoje autko prezentuje się super, teraz ja biorę się za posadzenie niżej swojej kozy
kanu Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 dzisiaj w Karwi czarne kombi B8 na rej RZE...
Kolkov Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Pozdro dla kolegi i jego rodzinki, ze srebrnego B6 na WKZ***, spotkanego dziś po 20, gdy skręcał w Zieleniecką. Sorry, że podszedłem tak z partyzanta, chciałem tylko zaprosić na spota Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi