Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś ok 13-14 w Garwolinie jasna B6 WZxxxxx z antenką na dachu coś ala beemwe :wink4:

• Odpowiedzi 7.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj na ul. 3Maja w Kaliszu , strąbił mnie sympatyczny Pan w A3 , patrzył się uśmiechał , nasi??!! pozdrawiam jak coś :good::hi:

Opublikowano

pozdrowienia dla kolegi w granatowym klekocie (avant) B5 przed liftem (z Otwocka), ktory przyszedl dzis na rozmowe o prace do IQ :wink4:

a nie czarny ??

Opublikowano

wczoraj na ul. 1Maja w Kaliszu , strąbił mnie sympatyczny Pan w A3 , patrzył się uśmiechał , nasi??!! pozdrawiam jak coś :good::hi:

A gdzie w Kaliszu jest ulica 1 Maja? ;)

Słyszałem tylko o 3 Maja, a miszkam tu dość długo ;)

Opublikowano

pozdrowienia dla kolegi w granatowym klekocie (avant) B5 przed liftem (z Otwocka), ktory przyszedl dzis na rozmowe o prace do IQ :wink4:

a nie czarny ??

wydawalo mi sie, ze ciemny granat, a co? :)

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika granatowego A4 Avant, RT 22*** z klubowymi rameczkami zaparkowanego na ul. Kwiatkowskiego w TBG, wczoraj około 15.

Opublikowano

bogi widziany dziś na Patriotów ok 13:30 i chwilę później też na Patriotów z tym, że zaraz przed Otwockiem czerwona B5 Avant na WH 320** z rameczkami i naklepką :decayed:

POZDROOO :kox:

Opublikowano

hmm...czyzbym sam siebie widzial :mysli: podejżana sprawa :tongue4: w kazdym bądz razie pozdro dla kierownika

w1_solar.jpg

Opublikowano

hmm...czyzbym sam siebie widzial :mysli: podejżana sprawa :tongue4: w kazdym bądz razie pozdro dla kierownika

w1_solar.jpg

dzisiaj sporo solarek jezdzilo :)

Opublikowano

dzisiaj sporo solarek jezdzilo :)

:polew: :polew: jak by co to nie byłem ja :rolleyes::tongue4:
Opublikowano

bogi widziany dziś na Patriotów ok 13:30 i chwilę później też na Patriotów z tym, że zaraz przed Otwockiem czerwona B5 Avant na WH 320** z rameczkami i naklepką :decayed:

POZDROOO :kox:

WH 320** to moje malenstwo :evil:

pozdro :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Czerwonego Avanta B5 rej WN z ktorym sie dzisiaj mijalem ok 8:25 na Andersa rog Stawek. Pomachalismy sobie i pojechalismy w przeciwnych kierunkach :)

Kto to ? :hi:

Opublikowano

Dziś zlokalizowany PARAF w Zamościu na krzyżówce Piłsudskiego z Wiejską oraz Cichyzamosc wyjeżdżał ze Śląskiej na Dzieci Zamojszczyzny :hi: