Korzeń Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Przyznać mi się tu zaraz który zostawił szarego avanta B6 na 11 listopada z wystającym kuprem na ulicę (była wlepka ) jak była źle zaparkowana to na bank nie z tego klubu , może z ajkiegoś innego clubu była :polew: Zółty tam mieszka, uważaj...
ajax Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jakieś 30-40 minut temu, czyli ok. godziny 17.00 Lublin ul. Zana czarny/ciemny sedan B5 wydech 2 rurka wyglądało mi to na 1,8T, tabl. rej. D1 STURB ramka rej. "2fast4you S4" Chyba ciemne szybki, wydaje mi się, że jakaś naklejka była na bocznej szybce, ale taki deszcz, że nic nie widać 1.8T A wiesz jak zapitala? :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jakieś 30-40 minut temu, czyli ok. godziny 17.00 Lublin ul. Zana czarny/ciemny sedan B5 wydech 2 rurka wyglądało mi to na 1,8T, tabl. rej. D1 STURB ramka rej. "2fast4you S4" Chyba ciemne szybki, wydaje mi się, że jakaś naklejka była na bocznej szybce, ale taki deszcz, że nic nie widać 1.8T A wiesz jak zapitala? :gwizdanie: Nie wiem, bo jechał w korku, a ja go "objechałem" pasem z którego skręcałem w lewo Znasz?
ajax Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tak znam.... osobiscie Panowie ze srebnej Vectry bardzo polublil moj samochod... trzy razy przez cale miasto za mna jechali
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 i znowu - Tarchomin dzisiaj rano kręcił wokoło rondko ciemno szara BMN 98CK
tomekkarauda Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pozdrowienia dla kierownika widzianego w Skarżysku Kamienna ok 6.30 w ciemnej a4 TSTXXX fajne lampy tył bo tyle tylko zobaczyłem pogadaliśmy trochę na CB .Kto to był !!!
dudi75 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Pozdrowienia dla kierownika widzianego w Skarżysku Kamienna ok 6.30 w ciemnej a4 TSTXXX fajne lampy tył bo tyle tylko zobaczyłem pogadaliśmy trochę na CB .Kto to był !!! Jesli mial lampy na diodach z tylu to moj kumpel ze Starachowic , bo pracuje kolo Skarzyska wie musial leciec do roboty
moskal Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 poprzednia sobota , w okolicy ul. Poleczki (chyba Taneczna) widziałem B5 na klubowych ramkach , granatowe z grillem RS4 :naughty: :naughty: :naughty: **************************************************************************** wczoraj (czwartek) srebrne B5 kąbi , naklejki na szybach i klapie , jechaliśmy razem 3-pasmówką z Łomianek do Wawy , lecialem czerwonym T4 obczajałem kierownika ale nawet oka nie oderwał od przedniej szyby
Maniek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Auto GILI'ego widziane 2.12. ok. 14.45 na rondku w Koscierzynie Kierowniczka śmigała (pewnie żonka) - pozdrowionka
GILI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgadza się Maniek, to była Gośka ale,że poznałeś autko
Maniek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgadza się Maniek, to była Gośka ale,że poznałeś autko trudno było nie poznać poza tym mam pamięć do numerów rejestracyjnych :gwizdanie: pozdrawiam
tomekkarauda Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pozdrowienia dla kierownika widzianego w Skarżysku Kamienna ok 6.30 w ciemnej a4 TSTXXX fajne lampy tył bo tyle tylko zobaczyłem pogadaliśmy trochę na CB .Kto to był !!! tak miał lampy tył na diodach to chyba ta zdzira była ładne autko.
wustyle Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pozdro dla kierownika, jego malzonki i potomka (WI XXXXX, B5, sedan, 1.8T "powered by VTG ), dzis, parking Auchan Piaseczno, ok. godz 16.30
R Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 w Piszu na Mazurach czarne B7 sedan ciemne szyby, blachy z Gdanska o nr GD 67**W klubowa?
.i.KALI.i. Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czarne/granatowe B5 avant blachy WI ramki klubowe na Jerozolimskich ok 20.15 w strone Pruszkowa, zjechałeś pod Leroy Merlin a ja poleciałem prosto. Pozdrawiam
antalek1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Czarne/granatowe B6 avant blachy WU 556... z naklejką klubową na Dickensa ok 6,50-7,00, pojechałeś na Grójecką a ja poleciałem dalej Dickensa prosto. Pozdrawiam [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 09:46_________________________________________________ i znowu - Tarchomin dzisiaj rano kręcił wokoło rondko ciemno szara BMN 98CK Po co stac w korku jak można zrobić kółeczko i jechać dalej Pozdrawiam
Aydaho Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Czarne/granatowe B6 avant blachy WU 556... z naklejką klubową na Dickensa ok 6,50-7,00, pojechałeś na Grójecką a ja poleciałem dalej Dickensa prosto. Pozdrawiam [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 09:46_________________________________________________ i znowu - Tarchomin dzisiaj rano kręcił wokoło rondko ciemno szara BMN 98CK Po co stac w korku jak można zrobić kółeczko i jechać dalej Pozdrawiam a po co kręcić - muszę sąsiada podszkolić z jazdy po Tacho "at traffic jam"
wustyle Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 dzis rano, chelmska, czerwony klekot B5 avant z naklejka na klapie
MRoger Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Czarne/granatowe B5 avant blachy WI ramki klubowe na Jerozolimskich ok 20.15 w strone Pruszkowa, zjechałeś pod Leroy Merlin a ja poleciałem prosto. Pozdrawiam Pozdro Kali to mojego parcha widziałeś zdaje się taka czarna albo granatowa esa
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Czarne/granatowe B5 avant blachy WI ramki klubowe na Jerozolimskich ok 20.15 w strone Pruszkowa, zjechałeś pod Leroy Merlin a ja poleciałem prosto. Pozdrawiam Pozdro Kali to mojego parcha widziałeś zdaje się taka czarna albo granatowa esa wszystko na to wskazuje. Ale tak prawym pasem to nieładnie wyprzedzać
Rekomendowane odpowiedzi