Szamek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Witam, na wstępie powiem, że przeczytałem cały wątek widziałem, że jest jeszcze parę osób które nie były u Pana W. i jakby ktoś zrezygnował to chętnie bym wszedł na jego miejsce. Widzę, że druga tura chyba się nie zacznie w tym roku orientuje się może ktoś z Was czy jest możliwość dogadania się z Panem W. aby zrobił program po cenie "grupowej"? Pisałem do niego i odp. że wirus grupowy to koszt 900zł, a pytałem o samego siebie, więc może jest jakaś możliwość. Czy może lepiej podpiąć się pod forum golfa? -tak jak już ktoś pisał wcześniej
Placek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Szymon Ja planuję jechać na wirusa ale najpierw rozrząd. Myślę że do witka bym jechał w połowie października - może się zgadać?
Szamek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Szymon Ja planuję jechać na wirusa ale najpierw rozrząd. Myślę że do witka bym jechał w połowie października - może się zgadać? ja muszę wyciąć kata i zmienić wtryski, które będę miał pod koniec września i wtedy bym się wybrał do Pana W. myślę że połowa października również byłaby dla mnie dogodnym terminem
elmo814 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 killer wykresl mnie pozniej wkleje wykres:) a o to i wykres tak na szybko http://yfrog.com/hqskanuj0032j
lis Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 jak była by możliwość to też bym się podpiął do was żeby jechać do Witka w połowie października
kokos Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 jak była by możliwość to też bym się podpiął do was żeby jechać do Witka w połowie października mysle ze ciezka sprawa ,ja dzwonilem na poczatku zeszlego tygodnia i mam termin na 15.10 na strojenie
miro_x Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja mam dopiero 23.10 poza tym ta lista już zamknięta (grupowa)
kokos Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no,ja jade indywidualnie na korekte
kileeer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 no,ja jade indywidualnie na korekte ile u Witka korekta obecnego programu po wymianie np BRD i FMIC i pompek? bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni :>
MAGIC87 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne
kokos Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne osz kur... a mi powiedzial 500
kileeer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne Ja mi fundusze pozwolą to tak jak mówię, może jeszcze wydech 2,5-3.0" przelotowy zrobię. chciałbym mieć 2 z przodu no i 4 przy Nm[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 21:16_________________________________________________ 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne osz kur... a mi powiedzial 500 haha :polew: pewnie kwestia dogadania
kokos Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne Ja mi fundusze pozwolą to tak jak mówię, może jeszcze wydech 2,5-3.0" przelotowy zrobię. chciałbym mieć 2 z przodu no i 4 przy Nm[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 21:16_________________________________________________ 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne haha :polew: pewnie kwestia dogadania osz kur... a mi powiedzial 500 w takim razie bez targu sie nie obejdzie
kileeer Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne Ja mi fundusze pozwolą to tak jak mówię, może jeszcze wydech 2,5-3.0" przelotowy zrobię. chciałbym mieć 2 z przodu no i 4 przy Nm[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 21:16_________________________________________________ 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne haha :polew: pewnie kwestia dogadania osz kur... a mi powiedzial 500 a powiedzcie mi jak jest z rozrządem przy tych mocach nie potrzeba tam nic wzmacniać? napinacze wszystko wytrzyma?
Flyer Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Ja bede u Rogala 20.10.2010 na sofcie - wiec jak ktos ma taki termin, to mozemy przyspotowac
MAGIC87 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Cytat: MAGIC87 03 Październik 2010, 21:00400 zł Cytuj bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne osz kur... a mi powiedzial 500 stac wan na fury za 30-40 tys a 100 zł gra az taka role?: hehe sam czekałem na grupowy zeby taniej było
kokos Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Cytat: MAGIC87 03 Październik 2010, 21:00400 zł Cytuj bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne osz kur... a mi powiedzial 500 stac wan na fury za 30-40 tys a 100 zł gra az taka role?: hehe sam czekałem na grupowy zeby taniej było nie 100pln tylko 20% ceny :gwizdanie:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 500zl czyli polowa softa i wielkie haloo :gwizdanie:
kokos Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 400 zł bo może na wiosnę coś u mnie sie zmieni cheesy widze ze nie tylko mi po sofcie mało.. te same ambitne plany mam na wiosne to kwota za ośke
Kowi87 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Ja bede miał termin na początek listopada, czekam teraz tylko na potwierdzenie od witka który ma wolny termin z rana w 1 tygodniu miesiąca 3 raz bede i pierwszy raz wjade na hamownie
Rekomendowane odpowiedzi