qrczak91 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 :hi: Witam Panie i Panowie, wybieram się jutro w Wasze okolice, na Skajzgiry dokładnie. Jak tam sie jedzie? Podobno do samej wioski, 15 km drogą polną
joker-lukasz Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 :hi: Witam Panie i Panowie, wybieram się jutro w Wasze okolice, na Skajzgiry dokładnie. Jak tam sie jedzie? Podobno do samej wioski, 15 km drogą polną ja nigdy nie byłem w tamtych okolicach
qrczak91 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 kurczę, wyjeżdżam stąd około 22 dopiero więc będę jutro. A szkoda, bo może bym się pokazał :gwizdanie:
karolasterka Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 :hi: Witam Panie i Panowie, wybieram się jutro w Wasze okolice, na Skajzgiry dokładnie. Jak tam sie jedzie? Podobno do samej wioski, 15 km drogą polną to gdzies w okolicach Gołdap-Dubeninki-Stańczyki, a to że drogą polną nie wnikaj u nas to standard
qrczak91 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Wszystko wskazuje na to, że i tak nie będę jechał swoim Audi. Więc jak zobaczycie Rovera 620 w kolorze British Racing Green to machajcie
joker-lukasz Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 bedzie ktoś w ogóle dziś na spocie? bo ja to pewnie nie dam rady wpaść bo mam latania i załatawiania i zakupów przed wyjazdem że ledwo się wyrabiam ze wszystkim
sylwiasty Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam! Jak by spot był na 19:00 to ja może się pojawię, ewentualnie z małym poślizgiem. Jak coś to i tak pojawię się w parku w godzinach wcześniej podanych. [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 17:42_________________________________________________ bedzie ktoś w ogóle dziś na spocie? bo ja to pewnie nie dam rady wpaść bo mam latania i załatawiania i zakupów przed wyjazdem że ledwo się wyrabiam ze wszystkim Nie pitol - znajdziesz 20 minut, żeby wpaść na spontona. :>
joker-lukasz Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 pozdro z promu chłopaki jakoś buja Wam powiem, ale ważne że droga bez korków :polew:
joker-lukasz Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 a spot jakis się odbył? chyba każdy indywidualnie :bag:
sylwiasty Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja byłem kilka minut po 19:00, nikogo nie było więc zrobiłem rundę dookoła parku i do garażu.
filip1001 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 a spot jakis się odbył? chyba każdy indywidualnie :bag: ja ze wszystkimi łączyłem się duszą Joker, tam się za burtę za bardzo nie wychylaj bo wypadniesz do wody a A4 to nie amfibia :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 16:27_________________________________________________kto się wybiera na Moto Show do Ełku 7.08?
joker-lukasz Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 jaaaa :drool: :polew: :polew: Rewelacje z norwegii dziś widziałem lamborghini i vipera nie wspomnę o X6 jeźdzących parami co chwilę.. a mieszkam w miejscowości wielkości olecka :polew: w komisie stoją same B8 i wypasione C6 i chyba poliftowe C6 bo nie wiem czy sa już C7 no i BeeMki jakieś nowiutkie, no i meśki oczsywiście podoba mnie się tu :polew: a laski nie jeźdzą golfami 3 lub astrami tylko B7 i nowymi A3 muszę se chyba znaleźć to może by dala któraś pojeździć na sobie i jej furze :polew:
joker-lukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ludzie zyjecie?? wszyscy na urlopach?? co taka zamułka?? dziś poszedł z mojej strony pomysł w strone rodziców żeby kupić w Norway B5 1.8TQ ale ojciec gada że tu nie ma takiej tragedii w zimę i że Q nie aż takie potrzebne, jak go przekonać??
filip1001 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 poczekaj do zimy do pierwszych mrozów, zrób odpowiednia przejażdżkę tak żebyście oboje mieli pelno w gaciach i puść taki komentarz " a nie mówiłem, bez Q ani rusz"
sylwiasty Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Karol - może chcesz pomieniać na bix'y: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215853.0
karolasterka Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Karol - może chcesz pomieniać na bix'y: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=215853.0 Mi dzielone jakoś się nie widza Mam swoje ori i na razie przy nich pozostanę Aktualnie jestem na etapie rezania nowego materiału na podsufitkę i obklejania słupków Chciałem robic czarny sufit ALE plastiki czyli rączki i daszki itp bym musiał na czarno malowac a to by kiepsko trzymało więc robię ori new pachnący materiał
Rekomendowane odpowiedzi