joker-lukasz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 dobra chłopy.. to robimy zbiórkę o 15.15 pod ratuszem (czyli tam gdzie zawsze) i o 15.25 ruszamy i nie czekamy na resztę.. spóźnialscy dojadą sami ja jeszcze nie wiem czy jadę z Suwałk czy z Kalinowa bo mam tam jechać do rodziny tylko nie wiem czy przed spotem czy po spocie.. ale w każdym bądź razie to na spocie będę oby pogoda dopisała.. w razie coś to jest mój numer: 511 112 830.. gdyby coś się zmieniło z miejscem spota to dajcie znać bo ja nie mam neta w domu tylko jeżdżę z lapkiem do parku łapać miejscowy net w razie coś do zobaczenia jutro
marcinos80 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pewnie sie zjawie dziś 5 punktów i 200PLN-ków (podwojna ciągła) goniłem paska iii HALTTTTT(traska na Budzisko).A koleś zarobił 1000PLN i 20pkt. ale mi sie udało ufffffffff.Do zobaczyska panowie
sylwiasty Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Marcin - to wpadaj pod ratusz ok. 15:15, chwilkę pobajerzymy i polecimy kolumną. (albo mini kolumną bo na razie jest nas tylko trzech).
cudak27 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a ja bede pod kulfonem tak o 16 panowie pozdro
karolasterka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No Pany pogoda jest jak trzeba :>
sylwiasty Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No Pany pogoda jest jak trzeba :> Ciiicho bo zapeszysz. Chłopy iść na msze i na tace dać za słoneczną pogodę na dzisiejszego spota.
filip1001 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No pogoda jak na razie dopisuje. Oby nie lało to już może być. :gwizdanie:
karolasterka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tylko nie zmieniajcie miejscówki w ostatniej chwili tak zeby do 14 bylowiadomo gdzie napewno jechac
filip1001 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tylko nie zmieniajcie miejscówki w ostatniej chwili tak zeby do 14 bylowiadomo gdzie napewno jechac Spoko
cudak27 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 panowie w BAU troszke zaczyna grzmiac ;( oby tylko nielało na spota
filip1001 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Parę kropel spadło już. ;( miejmy nadzieję, że to przejściowe, a co jak będzie padać dalej? spotykamy się mimo wszystko pod kulfonem? :gwizdanie: mi tam deszcz nie przeszkadza
cudak27 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no od 16 ma niepadac bo pogoda zamowinona na spota w BAU :>
filip1001 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 coś BI się nie odzywa w temacie :gwizdanie: , może już jadą jeżeli będzie padać o 16 to co robimy? myślę, że przynajmniej BAU musi się spotkać pod Kauflandem i poczekać na tych którzy ewentualnie przyjadą z "daleka" . Może całą grupą byśmy do BS pojechali do plazy? Bo pomimo deszczu szkoda okazji. Jest w sumie sporo chętnych, kitórzy mają czas przyjecachać itd. Bo jak dzi.ś się nie spotkamy to znając życię kolejny raz będzie nie prędko.
babcuk Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no ja nic nie wiedziałem bo nie czytałem ale przypadkiem się napatoczyłem może nie na długo ale ale karta podbita :> no i autem nie tym co trzeba ale żebym audi pojechał tam gdzie byłem to po wszystkich ze spota bym musiał dzwonić by mnie wynieśli z bajorka pozdrawiam tych z którymi nie zdążyłem się przywitać
filip1001 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 No ja miałem właśnie tam do Ciebie zagadać, ale odjechałeś Dzięki wszystkim za obecność, padł rekord na spocie w Augustowie : 17 aut fotograf87- wrzuć foty czekam teraz na spota w BI, na którego chętnie pojadę, żeby nie było że trudno poza BAU się wybrać jeszcze raz dzięks za fajny spot i do następnego aaaaa i bym zapomniał- udzielajcie się nieco więcej bo ten wątek spoty podlasie to nierzadko przymiera :gwizdanie:
marcinos80 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dzięki panowie za "SPOTA" aby tak dalej ,musimy rozruszać się ludziska.Pozdro...
sylwiasty Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Spocik uznajemy za udany, mam nadzieję, że w Suwałkach też tak licznie się spotkamy. Pozdro i do następnego!
.Szczepan. Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Fajnie było, tylko szkoda że deszczowo. No ale zawsze mogło by być gorzej. 6 aut z BI...jednak nie dała ciała. :gwizdanie:
karolasterka Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mi również się podobało, było z kim i o czym porozmawiać Do zobaczyska Marcinos80 i Sylwiasty pozdro dla dzieciaków
Rekomendowane odpowiedzi