joker-lukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 właśnie byłem autem w kościele.. słabiej przyspiesza.. jakiejś tragedii nie ma ale i tak już jeżdziłem pare tyg temu do tune up w gdańsku sie ugadywac co do programu zawiasu chyba nie trzeba obniżać, na tym co mam wygląda calkiem spoko auto w wakacje stawiam do lakiernika i będzie trzeba rozglądać się za środkiem sline/sport
jozek726 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/
Gwerty Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 co tu taka cisza? jeszcze jestem bez netu i tv .
sylwiasty Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 co tu taka cisza? jeszcze jestem bez netu i tv . Hejka. Ale w Suwałkach tak? Grzesiek z tego co pamiętam to mówiłeś, że mieszkanie kupujesz na osiedlu Młynarskiego/Chopina - tam powinieneś mieć zasięg wi-fi hot-spot z kaczego dołka. Grzesiek jutro w ciągu dnia odezwę się do Ciebie bo mam sprawę. Może jakiegoś spota nakręcimy?
Gwerty Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 na szymanowskiego dokładnie. neta już mam. spota w weekend mozemy krecić
marcinos80 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Siemka,poszukuje a6 c6 3,0 tdi q s-line jak by ktoś coś dajcie cynę:-)oczywiście AVANT
filip1001 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Może jakoś next tydzień byśmy się spocili ? BTW: Grzesiek, mam sprawę do Ciebie ( nazwijmy to małym rezaniem )
sylwiasty Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 kiedy robimy spota? Jestem za, zarzućcie terminem i się dostosuję. Jak coś to w sobotę dopiero ok. 19 bo wcześniej nie mogę, chyba, że w tygodniu wieczorkiem to pasuje.
Lo-buz Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Ja to bardzo chetnie, ale ostatnio brak czasu na cokolwiek.. weekendy to chyba do konca sierpnia mam zajete W garazu tez nie mam za bardzo czasu siedziec, ale po pare godzin udaje mi sie cos porobic, ostatnio troche zaczelem odswiezac samochod roznymi kosmetykami to po pare godzin poglaszcze samochod. Ostatnio w planach byl temat zmiany auta, za ciasno dla nas w tym samochodzie tym bardziej ze w planach mamy jeszcze +1 A w maju wybralismy sie nad morze i kurcze zabralismy jeszcze 2 osoby i ciasno i nie jest komfortowo, ale z drugiej strony wez sprzedaj dobry samochod, borykam sie.. ogloszenie juz napisane w notatniku ale nie mam serca wystawiac Rozgladam sie za Mazda 6 przed liftem z wypasem albo po lifcie w poczatku okresu, albo jakas Honde.. pojezdzilem troche japoncami i milo sie jezdzi ale znalesc zadbana i pewna i bez rdzy ojj ciezko.. wiec odwlekam ten fakt..
Gwerty Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Może jakoś next tydzień byśmy się spocili ? BTW: Grzesiek, mam sprawę do Ciebie ( nazwijmy to małym rezaniem ) ok.
filip1001 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 To kiedy? Jutro wieczór ? Powiedzmy 18:00 obok Tesco na świeżym powietrzu
sylwiasty Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 To kiedy? Jutro wieczór ? Powiedzmy 18:00 obok Tesco na świeżym powietrzu Czyli szybki spot dzisiaj pod Tesco o 18:00?:wink:Jak coś to ja chętnie.
sylwiasty Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Shit. Nie dam rady dzisiaj się wyrwać na spontona.
Gwerty Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 ja chetnie ale podeslijcie mi info na tel. gdzie i o której. bo na forum ostatnio mam mało czasu. i bedę napewno
sylwiasty Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam! To jak panowie robimy jakiegoś spota w weekend, np. w niedzielę?
filip1001 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Myślę, że można spróbować zrobić w niedzielę wieczór
johnybravo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 jak tam panowie się macie? spotujecie coś? ja jestem tam gdzie zwykle o tej porze roku heheh
Rekomendowane odpowiedzi