filip1001 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filip jak tam przygotowanie do sesji?? W trakcie Mam zamiar ją na łopatki rozłożyć
joker-lukasz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 :polew: a jesteś pewien że ona Ciebie nie rozłoży??
johnybravo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 SESJA - piękny czas, melanże i wertowanie notatek do pólnocy
filip1001 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 oj tak najlepsze są momenty, gdy siedzisz i powtarzasz na egzamin na następny tydzień, nagle dzwoni kumpel i się pyta co umiesz na egzamin dnia następnego , a Ty ze zdziwieniem: jak to??? jutro egzamin ??? " A no tak, KUR*A zapomniałem " i krew i poty Cię zalewa
sylwiasty Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filip jak tam przygotowanie do sesji?? W trakcie Mam zamiar ją na łopatki rozłożyć Witam! Widzę, że nie tylko ja prowadzę nierówną walkę ze szkolnictwem wyższym. U mnie hardcore zaczyna się od najbliższego piątku - 4 zaliczenia w ciągu weekendu.
johnybravo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filip jak tam przygotowanie do sesji?? W trakcie Mam zamiar ją na łopatki rozłożyć Witam! Widzę, że nie tylko ja prowadzę nierówną walkę ze szkolnictwem wyższym. U mnie hardcore zaczyna się od najbliższego piątku - 4 zaliczenia w ciągu weekendu. oszukasz przeznaczenie ? no ale jak by nie było Powodzonka
joker-lukasz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja mam za dwa tygodnie takie zaliczenie, że muszę na nie umieć cala książkę która liczy sobie 300 stron, i nie ma zmiłuj.. od dzisiejszej nocy już siadam się na to uczyć.. no i nie wspomnę o innych przedmiotach, ale te w porównaniu do tego jednego to pikuś :polew:
Gwerty Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 to ja jako były student powodzenia życzę. a wiecie co to sesja----> System Eliminacji Studenta Jest Aktywny wiec nie dajcie sie wyeliminować.
marcinos80 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filip jak tam przygotowanie do sesji?? W trakcie Mam zamiar ją na łopatki rozłożyć Witam! Widzę, że nie tylko ja prowadzę nierówną walkę ze szkolnictwem wyższym. U mnie hardcore zaczyna się od najbliższego piątku - 4 zaliczenia w ciągu weekendu. SYLWUś Cenne MOTTO" ZAkUć,ZAPIĆ,ZAPOMNIEĆ" powodzenia zycze w sesyjce
johnybravo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 chłopaki może znacie na sprzedaż jakieś audi 80 sedan w quattro? najlepiej 2.8 sprzedał już .
michcio1985 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 szkoda. mam fajną c4 S4 na oku 2.2T ale sam już nie wiem czy to dobry pomysł
joker-lukasz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 szkoda. mam fajną c4 S4 na oku 2.2T ale sam już nie wiem czy to dobry pomysł bierz!! co tu rozmyślać
filip1001 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 gwerty, gratuluję trafnej decyzji i zapisania się na zlot ogólnopolski
joker-lukasz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 gwerty, gratuluję trafnej decyzji i zapisania się na zlot ogólnopolski nie schlejcie się tam za mocno
Gwerty Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 narazie lista rezerwowa, ale jestem dobrej myśli:)
filip1001 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 prawie na pewno wskoczysz na listę główną, w zeszłym roku na rezerwowej było ok 40 i wszyscy wskoczyli
SkOs Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 hehe chlopaki jestem nowy i z Bialego przejolem niedawno po wujku A4-ke i zakochalem sie oczywiscie dobita jest troszke i zastanawiam sie nad wyjazdem do was byscie polukali i doradzili co nieco co wy na to ?
joker-lukasz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 hehe chlopaki jestem nowy i z Bialego przejolem niedawno po wujku A4-ke i zakochalem sie oczywiscie dobita jest troszke i zastanawiam sie nad wyjazdem do was byscie polukali i doradzili co nieco co wy na to ? chłopaki w białymstoku na miejscu Ci nie pomogą?? [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 13:37_________________________________________________chłopy to możliwe żeby plik instalacyjny od: Polski Vag 4.9 miał tylko 9Mb??
Rekomendowane odpowiedzi