sylwiasty Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Chłopaki walczą w sesji z egzaminami. dokładnie Łukasz - jak idzie? Ja w sobotę pisałem ostatni egzamin a właściwie to dwa. Ale na spocie Wam opowiem, jaką akcję miałem z jednym psorkiem. Dzisiaj mają być wyniki ale raczej do przodu. Swoją drogą to masakrycznie ślisko było jak jechałem na egzamin do Białegostoku w sobotę.
marcinos80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 To walczcie panowie-powodzenia z fartem.
joker-lukasz Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 u mnie wszystko do przodu oprócz jednego przedmiotu dzisiaj o 15 poprawka, 3majcie kciuki
filip1001 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 no i u mnie jeszcze jedna kolejna poprawka w piątek, bo dziś oblałem
sylwiasty Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 A ja już jestem na drugim semestrze - wszystko zaliczone. Teraz mam przerwę 4 tygodnie. Trzeba będzie reznąć lampiszony.
sylwiasty Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 a ja myślałem ze już siedzą :> Siedzą siedzą .... ale w kartonie. Niestety w Suw mamy teraz po -20*C i nie bardzo mi się widzi robota w garażu w takich warunkach. Jak zrobi się trochę cieplej, może pod koniec lutego, to będzie rezanko. :>
johnybravo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Sylwek jak comam w miarę ciepły garaż , wiec nie ma problemu z rezaniem
sylwiasty Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Sylwek jak comam w miarę ciepły garaż , wiec nie ma problemu z rezaniem Dobrze wiedzieć. Jak mnie najdzie to się odezwę. Ale alkoholizujemy się jak coś dopiero po zakończonej robocie. Bo jeszcze zamiast z przodu to je z tyłu zrezam. A właśnie - Johny Ty u siebie rezałeś polifty to wiesz już o co kaman.
johnybravo Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja rezając, alkoholizowałem sie w trakcie Mam nawet kabeli specjalne do podłączenia tych lapmiszonów To jak by co odzywac się
joker-lukasz Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 u mnie dzielone soczewki też w trakcie na razie pierwszy napotkany problem to wykręcenie przyrdzewiałych śrub z główkami na torxy, żebym wiedział że taka z tym lipa to zamiast rezać zenon bym trochę dorzucił i kupił od razu B7 z bixami
joker-lukasz Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 Gwerty kiedy goryla montujesz na auto?
Gwerty Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 licze ze dzis. ale narazie jest na lekkim minusie. jak zrobi sie cieplej to montuje
joker-lukasz Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 ja też zakładanie lamp chyba na razie odłożę bo u nas straszny mróz.. zaczekam jak odwilż przyjdzie
sylwiasty Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 ja bym nie czekał Kusiciel. Łukasz dawaj do Suw - będziemy rezać grupowo.
karolasterka Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 ja rezałem na początku stycznia w zimnym garażu gdy było -17 na podwórku a garaż blaszak dla chcącego nic trudnego
johnybravo Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 ja bym nie czekał Kusiciel. Łukasz dawaj do Suw - będziemy rezać grupowo. będziecie jechac to weźcie tylko browary
Rekomendowane odpowiedzi