Armi Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 takie tematy jak ten niestety wedle mnie są trochę nie potrzebne... gdyż nie robisz auta dla kogoś tylko dla siebie... nie robisz pod kogoś tylko pod siebie... wie zakładaj te które Tobie będą sie podobać a nie komuś... chyba ze strasznie obchodzi Cię co ludzie powiedzą!! No tak ale Twoje auto świadczy o Tobie :gwizdanie: Idąc Twoim tokiem myślenia to możesz zakładać damskie ciuszki, Tobie będą się podobać i nie powinno Cię obchodzić to co inni ludzie powiedzą i za kogo Cię wezmą.
paput Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 Chodzi mi głównie o to czy czarne pasują do srebrnego auta bo nie mogę sobie tego wyobrazić
Inkognito Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 no to napisze tak! moim zdaniem czarne lampy nie będą pasować do srebrnego auta! No tak ale Twoje auto świadczy o Tobie jak najbardziej auto świadczy o właścicielu. a tak mam taki tok myślenia ponieważ żyjemy w wolnym kraju i nikogo nie powinno obchodzić czy ja chodzę w damskich czy męskich ubraniach czy jestem homo czy chetero czy mam ptaka czy nie mam moje życie moje rybki i moje akwarium tak samo moje auto mój gust i moja stylizacja!
Armi Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Inkognito :oklaski: Żartowałem z tymi ciuszkami. Chodziło mi tylko o to, że ludzie czasem lubią przesadzić ze "stylizacją". A później taki człowiek nakleja naklejkę klubową albo daje ramkę i przynosi wstyd nam wszystkim. _________________________________________________ Nie idzie mi pisanie i wyjaśnianie bo właśnie dzwonił do mnie mechanik, że wcale nie mam całej turbiny do wymiany tylko poszedł przewód.
Inkognito Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Wiadomo ze nie którzy bardzo chcą znaleźć sie w operacji tuning w takim końcowym momencie tego programu tak zwanym Wiejskim tuningiem . Tyle że niestety za takich ludzi nic nie możemy musieli byśmy wyznaczyć kryteria przerabiania naszych autek i robić tu selekcje czy sie nadaje czy nie
Dibo Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Chodzi mi głównie o to czy czarne pasują do srebrnego auta bo nie mogę sobie tego wyobrazić Do Twojego koloru czarne lampy będą wręcz idealne
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Paput zobacz do Mrogala, on zrobił czarne Depo w srebrnym avancie, tyle że jak sie zdecydujesz na czarne lampiony to musisz cos jeszcze zrobić bo same w srebrnym aucie średnio będą wyglądały np przy chromowanej ramce grila albo co gorsza chromowanych obwódkach :gwizdanie:
paput Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 właśnie patrzyłem szkoda że więcej zdjęć nie dał ale wygląda to spoko a Ty też masz takie? Bo na tej focie z B5 battalion wyglądają jak czarne na Twoim szaraku
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 właśnie patrzyłem szkoda że więcej zdjęć nie dał ale wygląda to spoko a Ty też masz takie? Bo na tej focie z B5 battalion wyglądają jak czarne na Twoim szaraku Nie ja mam polifty zwykłe tamto to VT tak na szybko ale nie widzą mi sie zbytnio na swoim
maupen Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a co powiesz na takie oczka?? -->http://moto.allegro.pl/item928096960_lampa_przednia_audi_a4_99_01r_nowa_prawa_lewa.html
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a co powiesz na tekie oczka?? -->http://moto.allegro.pl/item928096960_lampa_przednia_audi_a4_99_01r_nowa_prawa_lewa.html cały czas o nich mowa, tylko w wersji srebrnej czy czarnej
wojtek8899 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 widziałem czarne ringi w białej a4 i wyglądało to bardo ciekawie, na twoim miejscu kupił bym czarne, ale wtedy tył tez wypadało by zmienić na czarne, bo oryginał do tego nie za bardzo pasuje. Sam teraz będę kupował czarne do mojej czarnej bestii;P Ale to wszystko już kwestia gustu. Chromowane wydają mi się zbyt "cukierkowe" i przekombinowane, ale to tylko moje zdanie:)
Dibo Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 widziałem czarne ringi w białej a4 i wyglądało to bardo ciekawie, na twoim miejscu kupił bym czarne, ale wtedy tył tez wypadało by zmienić na czarne, bo oryginał do tego nie za bardzo pasuje. Tu się zgadza Jeżeli ktoś decyduje się na czarne to powinien wszystkie tak zrobić: przód + tył + kierunki boczne. Wtedy to się fajnie zgrywa
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 W moim temacie masz fotki auta na czarnych ringach http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_moja_audiczka-t88959.0.html Aktualnie jeżdżę na ori valeo, które w najbliższym czasie mam zamiar pomalować na czarno. Jeśli masz plan robić inne dodatki na czarno to bierz czarne jeśli tylko lampy to kupuj ori
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Tu ciężko powiedzieć.. Samochód masz jasny.. Czarne lampy mogły by fajnie wyglądać. Ale szczerze mówiąc (choć mi się bardziej podobają czarne) nie widzę ich w Twoim samochodzie..
oktawiusz5 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Jak myślicie które soczewki będą bardziej pasować do mojego avanta? Jest on srebrny i nie moge się zdecydować czy kupić do niego lampy soczewkowe czarne czy białe. Widziałem już jak z białymi wygląda ale nigdy nie widzaiłęm jasnego samochodu z tymi soczewkami. Ma ktoś może takie? Czy może takie do jasnego auta? dodalem ankiete a tak poza tym to juz byl nie jeden temat o takich wynalazkach no ale niech na razie pobedzie Ja zakupiłem srebrne i powiem że mi się podobają a kto i co sobie o tym myśli to mnie nie interere ważne że do mojej czerwonej elegancko pasuje
sebo1607 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 żeby nie zakładać nowego wątku zapytam sie tu. czy ma ktoś zdjęcie lamp dzielonych od s4 b5 z pomalowanymi środkami na czarny mat? jak to bedzie wyglądało i czy jest sens malować tak?
paput Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 żeby nie zakładać nowego wątku zapytam sie tu. czy ma ktoś zdjęcie lamp dzielonych od s4 b5 z pomalowanymi środkami na czarny mat? jak to bedzie wyglądało i czy jest sens malować tak? szukaj zdjęć w wątku kolegi NOSB on miał takie
Rekomendowane odpowiedzi