micek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 W Olsztynie 26-go na lotnisku Dajtki jest zlocik czyli pokazy car audio i wyscigi na 1/4 mili.Mozna sie zapisywac i startowac jak ktos ma taka ochote.Mozna wpasc tam wieksza iloscia samochodow wtedy lokalne media rowniez by Nas nie przeoczyly.No ale niech zajma sie tym organizatorzy...
taktuś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Byłem wczoraj w Kaletce sprawdzić jak wpłynęły wpłaty i co po pierwsze: na naszej liście jest odhaczonych 31 uczestników którzy wpłacili pieniądze, a pieniążki wpłynęły od 27 osób po drugie): prosiłem Was żeby pisać w tytule wpłaty swoje nicki, niestety wielu z Was nie podało swoich nicków, przez to nie wszystkich mogę zidentyfikować np: tytuł wpłaty: skaryszew?????? albo kwota: 411zł ( dziwna kwota, no i za kogo??????) w związku z powyższym jadąc na zlot proszę wszystkich o zabranie dowodu wpłaty a w recepcji będziecie musieli przedstawić dokument tożsamości, także w recepcji ( w związku z przesunięciami zakwaterowania) dopłacić ewentualną różnicę- to dotyczy kilku osób innymi słowy ostatni akt organizacji zlotu będzie już z Wami ( przy recepcji) inne info: wspólny grill od godz. 19.00 do godz.24 w sprawie przejazdu przez Olsztyn a ja mam pytanko czy są przewidziane jakieś atrakcje poza , , , :gwizdanie: oraz . naprzykład przejazd przez olsztyn , jakiś tor do poszalenia , lotnisko na 1/4mili , wynajęty rynek przejazd będzie, toru do poszalenia jeszcze nie wybudowałem, wyścigi na 1/4mili tak ale łódką po jeziorze wynajęcie rynku w Olsztynie nie wchodzi w grę pozdrawiam
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 taktuś: Warto byłoby podac liste potwierdzonych wplat i tych nie... jesli to mozliwe oczywiscie.
taktuś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 taktuś: Warto byłoby podac liste potwierdzonych wplat i tych nie... jesli to mozliwe oczywiscie. nie jestem w stanie wszystkich zidentyfikować, a nazwisk nie będę umieszczał do wiadomości wszystkich
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nie chodzilo mi o nazwiska przeciez. Chodzilo o dopisanie do listy osob potwierdzenia ich wplaty. Kazdy bedzie mial wtedy wglad do tego, czy wszystko zrobil ok, czy ma przygotowac potwierdzenie wplaty, czy ma zrobic jakas doplate (bo byly rozne roszady). To tylko propozycja...
Gość Keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a jak ja płaciłem prze inteligo ?? a jestem pewny że zrobiłem to dobrze ??
cayenne Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A skad wziąć ten dowód wpłaty. Wydrukować przelew???
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A skad wziąć ten dowód wpłaty. Wydrukować przelew??? Dokładnie tak.Ja chociaż wiem , że puściłem przelew tak jak trzeba było to i tak na wszelki wypadek biorę potwierdzenie przelewu
Gość spedyt Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 tak na wszelki wypadek biorę potwierdzenie przelewu A to by był numer jak by Cię nie chcieli zameldować
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 W razie problemow kazdy moze sie zalogowac na wlasne konto bezposrednio z Kaletki. Sadze, ze w XXI wieku kazdy ma e-dostep do konta
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Sadze, ze w XXI wieku kazdy ma e-dostep do konta I tu Cię muszę rozczarować :> Spotkałem się już z wieloma przypadkami
Motor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ja bede miał net chyba ,że tam zasięgu nie ma Orange ...Sam równierz płaciłem przez inteligo.
alvaro Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ode mnie też poszedł przelew internetowy z WBK...
adadur Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 internetowe przelewy idą szybko może to jakieś papierowe sie spóźniają.
sfinks Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja też jak większość pewnie przelew internetowy Bank Śląski
pre_pl Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 najpierw każdy pisał, że zrobił przelew.... teraz każdy będzie pisał z jakiego banku zrobił przelew ? No dajcie spokój
spanky Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 najpierw każdy pisał, że zrobił przelew.... teraz każdy będzie pisał z jakiego banku zrobił przelew ? No dajcie spokój ja wysłałem gołębiem .. pewnie jeszcze nie doleciał ....
taktuś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 teraz każdy będzie pisał z jakiego banku zrobił przelew :dance:mój jest z takiej czerwonej cegły spoko loco, część wpłat już rozszyfrowałem( mam w domu Enigmę) :>
Gość son_czwa Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A ja mam pytanko, czemu wciąż jestem na liście jako ten, który nie wpłacił, chyba, że czekamy na decyzję Dzo-Dzo, to spoko! :th:
taktuś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A ja mam pytanko, czemu wciąż jestem na liście jako ten, który nie wpłacił, chyba, że czekamy na decyzję Dzo-Dzo, to spoko! :th: potwierdzam, son_czwa wpłacił :th:
Rekomendowane odpowiedzi