angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jak to....nikt wiecej nie jedzie z Twoich stron?
cayenne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jak to....nikt wiecej nie jedzie z Twoich stron? Pisałem,pytałem,ale nikt nie odpowiedział. Biednemu to zawsze wiatr w oczy
Gość MorgothV8 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 proponuję gdzieś tutaj:http://maps.google.com/maps?f=d&h...73,0.009978&t=h&z=17&om=1 Trasę też proponuję zatwierdzić http://maps.google.com/maps?f=d&h...0.458679&ie=UTF8&z=8&om=1 Pułkowa/Papirusów McD's To juz zatwierdzone, godzina 12:30 (ewentualnie poczekamy na spóźnialskich )
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Biednemu?? Człowieku - ja na wache ledwo mam i to jeszcze z drobnymi! Do rzeczy: Miałem jechać do Mielna ze znajomym 27.08. Coś sie zaczyna wykręcać, więc jak go znam, to nici z wyjazdu. Sytuacja jest następująca. Do Olsztyna mam ok 300 km z łodzi, do Kaletki nie wiem. Muszę namówić kogoś z rodziny, zeby jechał ze mną, bo inaczej nie dadzą mi auta. Nie brałem pod uwagę w ogóle, że pojadę na zlot, więc nic nie mam zapłacone, żadnego noclegu, kompletne zero. Jak bym jakimś cudem przyjechał, to zabieram konsolę i wtedy muza zapewniona (tylko musi tam być jakieś nagłośnienie). Na krzywy ryj na pewno nie przyjadę. W każdym razie, nawet w samochodzie sie przekimam, jak nie da rady inaczej. Możliwe, że tylko na jeden dzień bym przyjechał. Teraz moje pytanie - kto jedzie z łodzi, bo sam nie zamierzam śmigać i wolę się do kogoś podłączyć (ale ten ktoś musi jeździć w miarę spokojnie, bo jakbym z kimś z rodziny na pokładzie był, to będą mnie spowalniać, a mam tylko 1,6 101PS.) Jak tylko będę wiedział, czy mogę jechać, to napiszę na forum. Jak już de facto będzie wiadomo, że wyjazd nad morze odwołany, to mam wszystko w (przepraszam) d*pie i jadę na zlot. Pozdro i piszcie, kto z łodzi lub okolic będzie jechał, ile jest km do kaletki i ogólnie jak to wygląda.[br]Dopisany: 20 Sierpień 2007, 14:10 _________________________________________________piszta do mnie na gadu - 6261615
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Spac nie musisz w domku, mozesz tez pod namiotem (jest tam podobno pole, zawsze taniej jak krucho z $$ stoisz). Trasa dla Ciebie: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&saddr=Lodz&daddr=Nowa+Kaletka,+Purda,+Poland&sll=52.259998,21.02&sspn=0.147939,0.458679&ie=UTF8&z=8&om=1
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wszystkim spóźnialskim, którzy nie mogą lecieć wcześniej przypominam się, że będę wyruszał z Wawy w piątek około 16-17. Mogę dołączyć do "konwoju" lub zaoferować transport. Mam 3 wolne miejsca.
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie jest źle - ~280km;) Ośrodek leży nad jeziorem, więc mam pretekst, powiem, że zachciało mi się jechać nad jezioro trochę odpocząć, a "zlot jest przy okazji"
Gość gugas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Teraz moje pytanie - kto jedzie z łodzi, bo sam nie zamierzam śmigać i wolę się do kogoś podłączyć (ale ten ktoś musi jeździć w miarę spokojnie, bo jakbym z kimś z rodziny na pokładzie był, to będą mnie spowalniać, a mam tylko 1,6 101PS.) Jak tylko będę wiedział, czy mogę jechać, to napiszę na forum. Jak już de facto będzie wiadomo, że wyjazd nad morze odwołany, to mam wszystko w (przepraszam) d*pie i jadę na zlot. Pozdro i piszcie, kto z łodzi lub okolic będzie jechał, ile jest km do kaletki i ogólnie jak to wygląda.[br]Dopisany: 20 Sierpień 2007, 14:10 _________________________________________________piszta do mnie na gadu - 6261615 Hehs śni mi się, że tylko ja jadę. Do Kaletki przez Płońsk i potem 7 z Łodzi mamy jakieś 270km. Chce wyjechać jakoś z Łodzi tak, żeby mniej więcej dojechać do Płońska tak jak ekipa z Wawy. Jak będziesz coś wiedział pyknij mi PW to się jakoś ustawimy i polecimy dołączyć do peletonu
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mowisz o porannej, czy poludniowej zmianie/ekipie? Jak dobrze pojdzie to w Płońsku bedziemy z wawy w ciagu 30 min, wiec celuj zeby byc ~8:30 (mozesz zjesc sniadanie na KFC, ktore jest przy 7 )
Gość gugas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mowisz o porannej, czy poludniowej zmianie/ekipie? Jak dobrze pojdzie to w Płońsku bedziemy z wawy w ciagu 30 min, wiec celuj zeby byc ~8:30 (mozesz zjesc sniadanie na KFC, ktore jest przy 7 ) Hehs no właśnie planowałem rano jechać i czekałem aż się określicie o której wylatujecie ja do Płońska ze 2h będę śmigał to może Kill się do mnie podepnie. Tylko jeszcze muszę geometrie i przegląd zrobić przed wyjazdem
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ide auto umyć. Wiem, ze to dziwne, ale napisałem mamie kartke ze swoimi zamiarami, bo już miesiąc sie nie odzywam do nikogo w domu, prócz siostry... Pochlastałem sie troche, nie...
micek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wszystko musi dobrze pojsc...ja tez mialem leciec do Wisly wczesniej ale w chacie zesrali sie i nici wyszly z wyjazdu...zycie...teraz na szczescie moge byc w kaletce cala sobote a nawet jak zalatwie namiot to przekimam sie do niedzieli bo nie chce mi sie za bardzo wracac do domu...pisza ludzie ze pola namiotowe sa wiec jakos to wszystko sie ulozy... :th:
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ide auto umyć. Wiem, ze to dziwne, ale napisałem mamie kartke ze swoimi zamiarami, bo już miesiąc sie nie odzywam do nikogo w domu, prócz siostry... Pochlastałem sie troche, nie... Stary, ile Ty masz lat? Nie rob z tego forum jakiegos bloga...
cayenne Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 napisałem mamie kartke Nie no ogólnie szacun _________________________________________________ Dobra koniec OT bo nas :bicz3:
Gość gugas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 napisałem mamie kartke Nie no ogólnie szacun Lub używając słów Aliego G - "RESTECPA"
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jak to....nikt wiecej nie jedzie z Twoich stron? Pisałem,pytałem,ale nikt nie odpowiedział. Biednemu to zawsze wiatr w oczy Myślę że conajmniej od Glinojecka (droga nr 7) możesz jechać z ekipą
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tomaszust juz padla ok 12 z wawy.... Brynia pisala, ze bedzie wyjezdzac z Radomia ok 10......smigaj z nia i bedzie :th: Dokładnie, Tomek damy radę, jak będziesz zrypany to Łukasz może pojechac Twoim autem Bryniu, to juz nawet nie chodzilo o to, ze bylbym zrypany, ale ze moglbym nie dojechac na ta godzine. No ale tak jak juz mowilem - najprawdopodobniej bede mial odwolany czwartkowy kurs, wiec atakujemy razem do Wawy i dalej. Ok 10:00 tak jak mówisz. Co do miejsca to sie zdzwonimy jeszcze rano w piatek.
adadur Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Piszecie o zaopatrzeniu się w wysokoprocentową "finkę" a co z piwkiem już nie ma amatorów tego trunku?
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Wszystkim spóźnialskim, którzy nie mogą lecieć wcześniej przypominam się, że będę wyruszał z Wawy w piątek około 16-17. Mogę dołączyć do "konwoju" lub zaoferować transport. Mam 3 wolne miejsca. No to nie jestem sama Możemy sie jakoś zgadać i razem śmigać, tylko ja za Twoim 2.5 163PS mogę nie nadążyć.
Rekomendowane odpowiedzi