adadur Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Alvaro i Pre chyba mogę oznajmić że moga spodziewać się nas - TRZECH CZARNYCH AVANTÓW - w Kaletce ok 16:30.
alvaro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 dokładnie tak !! Adam może porusz temat o którym dyskutujemy na PW (ZAGRYCHA !!!) bo mojego posta na razie nikt nie skomentował...
taktuś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Alvaro i Pre chyba mogę oznajmić że moga spodziewać się nas - TRZECH CZARNYCH AVANTÓW - w Kaletce ok 16:30. trzech czarnych źrebaczków? tu będzie czekać na Was srebrna bestia
adadur Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Przezorny zawsze ... nie będe się pitolił wezmę co trzeba - czyli coś na zagrychę będę miał bo przed kolacyjnym grilem i po nim wódki z samym popychaczem nie zamierzam pić bo możę impreza do rana potrwa, a że lodówkę wezmę ze sobą i tak się nic nie zmarnuje, pozatym trzeba będzie trunki chłodzić. A teraz zmykam umyć auto - od miesiąca nie myte - także Angela masz luz ... oczywiście to byl żart
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 dokładnie tak !! Adam może porusz temat o którym dyskutujemy na PW (ZAGRYCHA !!!) bo mojego posta na razie nikt nie skomentował... Właśnie jak robimy z zagrychą ?? Finka 2x0.5 albo 2x0,7 to spoko kiłba też będzie ale nie wiem jak tam wytrzyma więc może na miejscu się dokupi a z resztą zagrzek to myślę że każdy we własnym zakresie chyba
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A teraz zmykam umyć auto - od miesiąca nie myte To nie do pomyslenia!!!
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A czy musimy tam pić?? Może ktoś wezmie gitare, znam pare utworów z oazy to wam pośpiewam. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :drunk: :dance: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Może ktoś wezmie gitare, znam pare utworów z oazy to wam pośpiewam. A ja mogę Wam przesłać na MP3 parę hiciorów "Fasolek".
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Może ktoś wezmie gitare, znam pare utworów z oazy to wam pośpiewam. A ja mogę Wam przesłać na MP3 parę hiciorów "Fasolek". Kiedyś przeżyłem impre pod muze Fasolek, ale było Git, polew na maxa
Kaśka Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Może ktoś wezmie gitare, znam pare utworów z oazy to wam pośpiewam. A ja mogę Wam przesłać na MP3 parę hiciorów "Fasolek". Kiedyś przeżyłem impre pod muze Fasolek, ale było Git, polew na maxa A ja gdzieś posiadam nawet całą płytkę, ale ni eobiecuję, że uda mi sie znaleźć
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kiedyś przeżyłem impre pod muze Fasolek, ale było Git, polew na maxa Ty juz moze nie puszczaj nam zadnych swoich "hiciorów".
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 do tego "kanikuły" i "JAAAAAAAAAAZDAAAAA!!" ...oczywiście nie bierzcie tego na poważnie
malik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 do tego "kanikuły" i "JAAAAAAAAAAZDAAAAA!!" ...oczywiście nie bierzcie tego na poważnie No wlasnie to badziewie zaserwowal nam w promenadzie ostatnio. Wytrzymalismy 30s.
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 do tego "kanikuły" i "JAAAAAAAAAAZDAAAAA!!" ...oczywiście nie bierzcie tego na poważnie No wlasnie to badziewie zaserwowal nam w promenadzie ostatnio. Wytrzymalismy 30s. Malik specjalnie dla Ciebie ściągam i bede Ci serwował na każde Twoje życzenie
hornet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To jak ma być taka atrakcja to rezygnuję i nie jadę
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie wierze, ze nie uslysze zadnej sasiadki...
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To może taki krótki dowcip nawiązujący do tego, co się działo w klubach kilka lat temu (np. w Protectorach i przy setach hazel'a) Idzie czerwony kapturek, spotyka wilka. Wilk pyta: -Hej, kapturku! Czemu masz takie wielkie czerwone oczy?! A czerwony kapturek: JAZZZZZZZZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Norbi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 To może taki krótki dowcip nawiązujący do tego, co się działo w klubach kilka lat temu (np. w Protectorach i przy setach hazel'a) Idzie czerwony kapturek, spotyka wilka. Wilk pyta: -Hej, kapturku! Czemu masz takie wielkie czerwone oczy?! A czerwony kapturek: JAZZZZZZZZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :polew: dobre!!!
Adi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Cuber[/b], czekam razem z Dj Lipi od 9:45 na Mc Donald`s po waszej prawej stronie. Pozdrawiam i na mnie a co ze sfinksem? tez miał być pozwole sobie za sfinksa jutro lecimy razem ale coś mu wypadło i będzie u mnie okolo 10 to na Macu możemy być o 10.30
Gość Murzyn Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wszystkie dzieci ida spac, zeby jutro na spot wyjechac z rana samego Koncza te dzieci pic mleczko i lulanko Zeby nie bylo otwieramy 2 nowe tematy: Wrazenia ze zotu dobre texty na zocie - tego jak zwykle nie bedzie brakowac
Rekomendowane odpowiedzi