wit.s Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 taktuś. NIe róbmy zbytniej demokracji jak ludzie nie za bardzo chcą sie wypowiadać. Założenie jest takie: śniadanie i obiado-kolacja w postaci grilla. Kto sie wypowiedział-jak widać akceptuje. Kto się nie wypowiedział-tym samym akceptuje. Temat jedzenia zamknięty. Podaj tylko w podsumowaniu w jakich godzinach będzie papu. Niech ktoś spróbuje później marudzić, że nie wiedział wcześniej - będzie wleczony za uszy po Mazurskich szutrach za S-ką Norbiego Wszystkie napitki (również bezalk) we własnym zakresie (mam na myśli wieczorną imprę)? Dobrze zrozumiałem?
adadur Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Nie założenie tylko prykas: każdy śniadanie + wieczorny grill inna opcja to rezygnacja całkowita i wówczas każdy sam się martwi. Ponaddto na wieczornago grilla proponuje system kartkowy - Hugo chyba już gdzieś o tym wspominał. Nie będzie żalów niedomówień że dla mnie nie starczyło a tamten to zjadł za 3-ch.
Gość zdeniu Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 a tamten to zjadł za 3-ch. to dla mnie podwójne porcje proszę bo po normalnych to dopiero mi się jeść chce [poważnie]i jak nie będzie śniadania , obiadu i kolacji oczywiście na wypasie to ja nie jadę
wit.s Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 a tamten to zjadł za 3-ch. to dla mnie podwójne porcje proszę bo po normalnych to dopiero mi się jeść chce [poważnie]i jak nie będzie śniadania , obiadu i kolacji oczywiście na wypasie to ja nie jadę Weźcie pod rozwagę słowa Zdenia, bo jego jest straszny Nie mialem nic sensownego do napisania, ale strasznie chciałem użyc pre_pl'a (czyt. fochemota)Sorry, za OT
spanky Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Wy tu gadu-gadu ,a frekwencja jakas niska ....
taktuś Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Najnowsze wiadomości!!! 1) Zostały nam odebrane: - 1 pokój jednoosobowy( DJ Lipi będzie musiał wybrać inną kwaterę) - 2 pokoje trzyosobowe ( czyli ludzi z dwóch pokoi trzeba będzie przenieść) - 1 część domku typu KURKA (druga część dla trzech osób z oddzielnym wejściem zostaje) na otarcie łez w zamian: apartament( dwa oddzielne pokoje dwuosobowe, wspólny korytarz i wspólna łazienka) cena za apartament 240zł za dobę( czyli jeżeli przesuniemy tam dwie pary z zabranych nam pokoi trzyosobowych to suma sumarum wyjdzie tak samo jak w tych pokojach trzyosobowych) Jeżeli DJ Lipi i składy z dwóch pokoi trzyosobowych nie zdeklarują się szybko gdzie chcą przejść( czy na domki, czy na apartamenta), to proszę Hugo o szybkie decyzje z przesunięciem ludzi- bo te zmiany zakwaterowania będę musiał podać dla ośrodka innymi słowy nie ma już wolnych pokoi, zostało to co w domkach+ miejsca w apartamencie Nie pomógł mój lament, prośby, groźby, tupanie i płacz, po prostu kierowniczka tłumaczy że tak musiała, że to odgórne decyzje ( może dlatego że ośrodek nie jest prywatny, tylko leży w gestii urzędu miasta itp itd), wycedziłem tylko przez zęby że nie chcę słyszeć o dalszych zmianach- i tych już nie będzie. śniadania o 9.00 grill o 19.00
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 zaczyna mi się taka polityka (ośrodka) nie podobać
wojtas-audi Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 to dla mnie podwójne porcje proszę bo po normalnych to dopiero mi się jeść chce [poważnie] i jak nie będzie śniadania , obiadu i kolacji oczywiście na wypasie to ja nie jadę :decayed Hehe, dla mnie tez podwojna
tomaszu Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Cholera jasna, zaspałem! Znajdzie się jeszcze jakaś dwójka w hotelu??
taktuś Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 W hotelu już nima nic, jeno w domkach są miejsca
Gość rob Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Ponaddto na wieczornago grilla proponuje system kartkowy tylko i wyłącznie
taktuś Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Ponaddto na wieczornago grilla proponuje system kartkowy tylko i wyłącznie tak, dzięki temu będzie porządek( jak w Stanie Wojennym) a na poważnie to bardzo dobre rozwiązanie- też jestem za tym ...tylko gdzie jest Hugo... :gwizdanie:
DJ Lipi Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 A co ja mam sobie teraz wybrać?? Jak wszystko już jest zajęte!! Proszę o pomoc i poradę![br]Dopisany: 05 Lipiec 2007, 23:28 _________________________________________________Jeżeli ktoś byłby jeszcze chętny na apartament, to ja mogę wziąć też apartament, chyba że ta cena za apartament na dwie osoby to będzie w sumie 120 zł. to ja już dziś proszę o przeniesienie mnie w apartament, ale jak ja mam płacić za apartament za dwie osoby w sumie 240 zł. to raczej mnie sie to nie widzi
hhacek Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 ja bym byl za all inclusive, bo napewno nie jade tam po to zeby oszczedzic 5 czy 10 pln i sie martwiec o jedzenie, jade sie pobawic
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Jest spora szansa (90%) że bedzie nas 4 osoby, więc wtedy (jeżeli to możliwe) wzielibyśmy apartament (240 zł / dobę) dla nas, proszę o ile to mozliwe zarezerwować go dla nas chociaż do poniedziałku (dowiem się na 100% czy te 2 osoby jadą) Czyli jakby jechali to byśmy brali apartament na 4 osoby Jakby nie jechali to zostaje pokój 3 osobowy na nas dwoje Proszę o potwierdzenie czy taka opcja wchodzi w grę ? Ja ze swojej strony zadeklaruje się jak najszybciej, na razie załóżmy że jest nas dwoje....
spanky Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 9240 zł / dobę człowiek z A8-mka i grubym portfelem .. płaci z wszystkich .....
Gość zdeniu Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 9240 zł / dobę człowiek z A8-mka i grubym portfelem .. płaci z wszystkich ..... kto bogatemu zabroni
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 i jasne, shift sie nie wcisnął .....
Gość gugas Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 To ja mam jeszcze tylko pytanko, czy został jakiś pokój dla dwóch osób, bo się napaliliśmy, a tu nagle zonk i brak 3osobowych pokoi. Jakoś tak wyszło, że nie wiem kiedy pojadę na wakacje i chociaż nad Gim by się pojechało. Jakiś konkurs na najładniejszą czerwoną B5 może będzie ... :DDDD Pozdrawiam Gugas
Rekomendowane odpowiedzi