michalchelm Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 A4 B7 2.0TDI 136KM (BNA) 2005r. SEDAN WYPOSAŻENIE: - SKÓRZANA TAPICERKA - SPORTOWE FOTELE PODGRZEWANE/POMPOWANE WYSUWANA CZĘŚĆ PRZEDNIA DODATKOWA REGULACJA TZW. KOŁYSKA - BI-XENON - NAVI RNS-E - ABS, ESP... - TEMPOMAT - KIERA MULTI 3-ramienna - PAKIET CHROM WEWNĄTRZ/ZEWNĄTRZ - WSZYSTKIE LUSTRA FOTOCHROM Z CZUJNIKIEM EL. SKŁADANE/PODGRZEWANE - 4 X EL. SZYBY - PARKTRONIK PRZÓD/TYŁ - KLIMATRONIK - WOREK NA NARTY - SKŁADANA/DZIELONA TYLNA KANAPA - PEŁNY KOLOROWY FIS - PEŁNY PAKIET OŚWIETLENIOWY - ORI AUTOALARM Z CZUJNIKAMI RUCHU/LAWETA - CZUJNIK ZMIERZCHU/DESZCZU - COMING/LEAVING HOME - ORI AUDIO 8 GŁOŚNIKÓW + SUBWOOFER PLANY: FOTKI W LEPSZYM PLENERZE WYREZAĆ: - BI-XENON PODZIĘKOWANIA DLA KOLEGI ŹREBAK ZA PRZEJŚCIÓWKI - RNS-E Na w/w miało się skończyć ALE jak to zawsze bywa nowe pomysły to: - Kierownica 3-ramienna MODEL B8 - Zderzak S-line - Hamownia od 3.0 TDI - Wirusik 168,7 KM 400,8 NM
Veiru Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Fane FAne :> Te alumy, jeśli cena nie jest tajemnicą możesz zdradzić ? Wygladaja bardzo podobnie do ORI z a5 chyba
michalchelm Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Fane FAne :> Te alumy, jeśli cena nie jest tajemnicą możesz zdradzić ? Wygladaja bardzo podobnie do ORI z a5 chyba Tak zgadza się jest to replika AUDI A5 cena pewnie różni się od tej kiedy ja kupowałem na allegro znajdziesz aktualny cennik fajny środeczek, fajnie że sedan W avancie źle się czuje... nie będę mówił dlaczego bo zaraz będę miał pojechane ale wiadomo strona praktyczna
czarny Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 świetne autko:D eee w sedanie w bagażniku tego nie zrobisz:D i gdzie tu praktyka;>
lagadula Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Fajna, kontrowersyjny kolor. Miałem na oku taka B6 Q Avant, ale się nie zdecydowałem.
krawcu11 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 super, zazdroszcze srodka a powiedz jak te repliki sie spisują na polskich drogach ??
david_n Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 eee w sedanie w bagażniku tego nie zrobisz:D i gdzie tu praktyka;>
michalchelm Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 świetne autko:D eee w sedanie w bagażniku tego nie zrobisz:D i gdzie tu praktyka;> dlatego to był ukłon w stronę "praktyczności" avancika super, zazdroszcze srodka a powiedz jak te repliki sie spisują na polskich drogach ?? Paskiem zrobiłem na nich tylko ok 8tys. km więc ciężko mi subiektywnie coś powiedzieć nie pamiętam czy zaliczyłem jakąś jame ... ogólnie wyważenie/jazda kolor ładnie zgrywa się z listwami zewnętrznymi na aukcji określany jako Hyper Silver Wiem za to że zimówki widoczne na zdjęciach są ciężkie do zajechania jeśli chodzi o nasze "wiosenne" drogi
ArkadiuS Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 środek ładny, zewnątrz...wiadomo na 17` już będzie lepiej kolejny klubowicz z Chełma
mrogal Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 A4 B7 2.0TDI 136KM (BNA) 2005r. SEDAN OD 3 MIESIĘCY W MOICH RĘKACH no koluniu zapraszamy na najblizszego spociszona
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 no koluniu zapraszamy na najblizszego spociszona A przede wszystkim tu: http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_chelmskie-t44674.0.html Ładne autko Ale ten letni felunek troche mały Jak B7 to minimum 18''
pablo_9 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Fajna A4 w ciekawym kolorze i niezłym wyposażeniem...
michalchelm Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 A4 B7 2.0TDI 136KM (BNA) 2005r. SEDAN OD 3 MIESIĘCY W MOICH RĘKACH no koluniu zapraszamy na najblizszego spociszona Dostałem info jak nie wyskoczy mi nic na studiach to będę no koluniu zapraszamy na najblizszego spociszona A przede wszystkim tu: http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_chelmskie-t44674.0.html Ładne autko Ale ten letni felunek troche mały Jak B7 to minimum 18'' Siostra w NO lata B6 na 18' z S8 wyglądają ale co innego po naszych jamach a Norweskich drogach
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Siostra w NO lata B6 na 18' z S8 wyglądają ale co innego po naszych jamach a Norweskich drogach Co Ty gadasz... Ja w LC dość często jestem i tam macie przepiękne drogi nawet 19'' by były git
michalchelm Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Siostra w NO lata B6 na 18' z S8 wyglądają ale co innego po naszych jamach a Norweskich drogach Co Ty gadasz... Ja w LC dość często jestem i tam macie przepiękne drogi nawet 19'' by były git Nom jak a6 ojca (c5 fl) ostatnio zaliczyłem dziurke przy zaledwie 50km/h to aż mi samochodem zatelepało (na 16 identycznych jak na moim audi inne pewnie by poległy) przy 80 bym pewnie troszkę w niej zostawił od tamtej pory przy niskich obrotach nawiewu lubi piszczeć wiatrak nie wspominając o "schodach" na rondach itp Następnym razem daj znać to Cię oprowadzę po najlepszych miejscach [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 21:29_________________________________________________Doszło RNS-E
MAGIC87 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 klimatronik wymieniony na nowy czy rezanko?
MAGIC87 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no własnie tez mi sie tak wydawałobo srebrna listwa na dole.. a sam chce sie przymierzyc do takiej operacji
Rekomendowane odpowiedzi