Bart-S Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 Lusterka ręcznie składane a elektrycznie to zupełnie inna bajka (w tym temacie nie ma co liczyć na bonusy). Skoro sterowniki masz OK to teraz szukać kompletnych lusterek + joy i do roboty (wystarczy przełożyć te graty i już działa).
alik16 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 czyli podpinam wszystko pod stare kable i juz? na poczatek wolalbym chyba jednak lustero fotochromatyczne + przelacznik z funcja CLH .. mniejsze koszty i fajna sprawa ze po oszach tak nie daja czasami wnocy ...
Bart-S Opublikowano 10 Października 2012 Autor Opublikowano 10 Października 2012 czyli podpinam wszystko pod stare kable i juz? na poczatek wolalbym chyba jednak lustero fotochromatyczne + przelacznik z funcja CLH .. mniejsze koszty i fajna sprawa ze po oszach tak nie daja czasami wnocy ... Dokładnie. Sprawę lusterka i odpalenia funkcji C/LH omawialiśmy w innym wątku: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/
H4mm3R Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Bartku kupiłem przyciski memory i dostałem dodatkowo taki stelaż, niestety w etce go niema.
H4mm3R Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 8E1 867 105 361 111 19 Takie nr są.
Rosemeyer Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Troche mi to wyglada jak kawalek boczka z instalacja memo. Nr niestety mi do nieczego nie pasuja, ale boczki maja taki sam nr z koncowki 103 i 104. Jesli ten stelaz pasuje w kieszen i da sie go ladnie sztywno zamontowac to wygrales na loterii
Bart-S Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Też coś mi się kojarzy, że "stelaż" to część kieszeni w przypadku gdy mamy wariant z pamięcią... Nie ma śladów cięcia? Poszukam jeszcze w katalogu części po powrocie z pracy...
Gość .... Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Nic panowie nie jest cięte, ori stelaż bo miałem go w rękach dlatego potwierdzam że nie jest wycięty. Pasuje idealnie.
Bart-S Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 OK, nie ma takiej części... Ma swój numer VAG zatem jest to oryginał ale również część składowa innego elementu - w tym przypadku tapicerki drzwi...
Gość .... Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 OK, nie ma takiej części... Ma swój numer VAG zatem jest to oryginał ale również część składowa innego elementu - w tym przypadku tapicerki drzwi... Dlatego może nie występować osobno bo jest montowana przy produkcji.
Bart-S Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 OK, nie ma takiej części... Ma swój numer VAG zatem jest to oryginał ale również część składowa innego elementu - w tym przypadku tapicerki drzwi... Dlatego może nie występować osobno bo jest montowana przy produkcji. Dokładnie.
Gość .... Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Szkoda mówiąc szczerze bo nie jednej osobie przy modzie ułatwiło by to życie
Bart-S Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Szkoda mówiąc szczerze bo nie jednej osobie przy modzie ułatwiło by to życie Jak sobie przypomnę to rezanie... Klejenie elementów tapicerki to nic fajnego
Rosemeyer Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Szkoda mówiąc szczerze bo nie jednej osobie przy modzie ułatwiło by to życie Jak sobie przypomnę to rezanie... Klejenie elementów tapicerki to nic fajnego No rzezba to była straszna. Ja do dzis mam zdjecia moich wyklejanek
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Jesli ten stelaz pasuje w kieszen i da sie go ladnie sztywno zamontowac to wygrales na loterii Dobrze wiedzieć memo zainstalowane i działa. Teraz muszę się jeszcze pobawić w ustawienia
domin79 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Szkoda mówiąc szczerze bo nie jednej osobie przy modzie ułatwiło by to życie Jak sobie przypomnę to rezanie... Klejenie elementów tapicerki to nic fajnego No rzezba to była straszna. Ja do dzis mam zdjecia moich wyklejanek jak możesz to podrzuć te foty jeszcze raz bo wygasły:naughty:
Rosemeyer Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Sciagnę backup i wrzucę, bo na dysku widzę że ich nie mam :-/ znalazłem tylko efekt finalny
antonio Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 czy moduł komfortu 8E0 959 433 BP obsłuży elektr. składane lusterka oraz ich fotochrom?
barrowiec1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 czy moduł komfortu 8E0 959 433 BP obsłuży elektr. składane lusterka oraz ich fotochrom? Moduł komfortu nie ma nic do lusterek. Składanie to moduł sterowania szyby w drzwiach a fotochromy z lusterka wewnętrznego... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi