Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy w lewej lampie w klapie masz wsadzone ledy z A6 :mysli:

A co z reszta czemu nie przerabiasz? Ja juz moje mam gotowe :dance:

nie mylisz sie :decayed: Troche to dyskfalifikuje te fotke :confused4:

Ale jakosc wykonania jest tragiczna i sie zniechecilem. Watpie zeby mozna to w dobrej jakosci wykonac. Ale chetnie zobacze twoja robote i od mirona dokladniej. Nie lubie sklejanek i czekam na razie na te z dectane.

Opublikowano

Watpie zeby mozna to w dobrej jakosci wykonac.

Hmmm... No nie wiem. Wydaje mi się, że da się.;)

Opublikowano

Rozgladalem sie za czarnym grillem z RS4, ale 500-600zeta, albo 200€ na ebayu, uwazam ze to za duzo za kawalek plastiku. :cool1:

A co do grafitowego koloru to gryze sie jeszcze czy takie jak sa (fajny odcien sreberka) czy grafitowe (jak sa ORI RS4), czy czarny mat, czy czarny polysk. Goscia od felg mam juz nagranego. Za piskowanie i malowanie proszkowe (nie wiem jak to wyglada, ale podobno ten proces stosuje audi do felg) wszystkich czterech wezmie 200€- moim zdaniem cena :good: jak na niemcy.

grafitowe felgi to jedyna opcja do ciebie :

RS4%20White%20Pack%205.JPG

stala kiedys przez dluzszy czas jako demo car u mnie pod praca taka jak twoja ( 2.0 TDI 170KM ) wlasnie w takiej kolorystyce i wygladala meeega , dzien w dzien lizalem szybe jak przechodzilem obok :cool1:

Opublikowano

skad wiesz? robiles to osobiscie? :cool1:

Opublikowano

Nie, ale widzę na co dzień efekt.

Opublikowano

grafitowe felgi to jedyna opcja do ciebie :

RS4%20White%20Pack%205.JPG

stala kiedys przez dluzszy czas jako demo car u mnie pod praca taka jak twoja ( 2.0 TDI 170KM ) wlasnie w takiej kolorystyce i wygladala meeega , dzien w dzien lizalem szybe jak przechodzilem obok :cool1:

duzo razy sie przygladalem temu oryginalnemu kolorowi grafitowemu z RS4 i mysle ze chyba to jest grafitowy prysniety lekko polyskiem. Czyli polysk z "barankiem"

Klopot w tym ze mialem kiedys te felgi w macie grafitowym i tracily ten piekny wzor RS4. Z kolei jak jedzie taki RS4 na tych ori grafitowych felgach to widac ten wzor wyraznie.

Tu mam wyrazna fotke jaki odcien mialem.

162accb6e384e2c6med.jpg[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 18:56_________________________________________________

Nie, ale widzę na co dzień efekt.

No miron gdzies pisal ze nawet czysto to wyszlo. Musimy sie kiedys w Polsce spiknac zeby oblukac te ledy.

Opublikowano

Nie ma problemu. Jeśli będziesz kiedyś w Polsce w pobliży Wrocławia lub Opola, to pewnie damy radę.:)

Opublikowano

....i sie Turbo wysralo.... :wallbash::angry:

Teraz Tygrysowoz postoi ze 3 miesiace...

Opublikowano

współczuje ... a co konkretnie sie wysrało , jeżeli można zapytać ?

Opublikowano

i masz ten swój program pisany przez znajomego :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

i masz ten swój program pisany przez znajomego :decayed: :decayed: :decayed:

dokładnie... :confused4: :confused4: :confused4:

Dlatego jestem zwolennikiem jeżdzenia do firm tuningowych z renomą bo nie sztuką jest napisać program i patrzyć jak turbina odlatuje w dal...

[mod]naucz sie cytowac :tongue4:[/mod]

Opublikowano
i masz ten swój program pisany przez znajomego

dokladnie ! zaoszczedziles 1000 zl wydasz 3000 :rolleyes: , i modl sie aby to nie byl dopiero poczatek...........

Opublikowano

Mysle ze to nie tyle program znajomego, co ogolnie program. Wracam do serii .

Pozatym jakos mnie nie pociagaja te turbiny z aukcji wiec bede musial wziac z Audi. W niemczech taka kosztuje 1452 euro. :sick3:

Moze kumpel mi zalatwi rabat to byloby 1100euro, ale i tak jest w Chu.j

Opublikowano
sle ze to nie tyle program znajomego, co ogolnie program. Wracam do serii .

absolutnie sie z toba nie zgadze , sa auta ktore po dobrym programie przejechaly 200 tys i nic sie z niemi nie dzieje !

Podziekuj teraz znajomemu , wlasnie wyszly te swiecace sie kontrolki , kleby dymu i co tam jeszcze.

Jak bys robil u tunera to bys teraz pojechal , i moze by pokryl czesc kosztow , a tak to po zanomosci to nie wiem czy znajomy bedzie zachwcony i skory do wyjazdu z 1000 euro :wink4:

Masz samochod za ponad 20k euro , a piewnie i wiecej bo chyba kupowales nowy ? i robisz takie eksperymenty......dziwie sie , na prawde sie dziwie :rolleyes:

Opublikowano
7d6af2dfe0ad339a
Opublikowano

Nie chcę Cie krytykować Tygrys, bo każdy robi ze swoim samochodem i kasą co chce, ale "nowy" samochód dawać do zabawy, to trochę "lekkomyślne".

Zrozumiałbym, gdyby to miał być jakiś super ekstra hiper program, który wyciągnie "tysiąc koni" - no risk, no fun.

Ale na standard program, to się jedzie to zaufanego człowieka i robi.

Chyba, że kolega stawia Ci teraz turbinkę, skoro się uczył, to OK, rozumiem.

Opublikowano

7d6af2dfe0ad339a

widze ze co niektorych to cieszy?....

...mnie nie, auto postoi teraz dluzej, a drugiego nie mam przy sobie i musze do pracy 9km codziennie rowerem robic, do tego geneza ciezkiej kontuzji w nodze stanela w miejscu.

...a na program dalem sie tylko dlatego namowic, bo szukalem lekarstwa na trudne ruszanie tym autem i niezbyt miekkie przerzucanie biegow. Rzeczywiscie samochod chodzil dopiero po demontazu filtra tak jak chcialem. Nigdy mi nie chodzilo o wiecej mocy, bo jak dla mnie mial jej wystarczajaco przed zabiegami.

Opublikowano

7d6af2dfe0ad339a

widze ze co niektorych to cieszy?....

...mnie nie, auto postoi teraz dluzej, a drugiego nie mam przy sobie i musze do pracy 9km codziennie rowerem robic, do tego geneza ciezkiej kontuzji w nodze stanela w miejscu.

...a na program dalem sie tylko dlatego namowic, bo szukalem lekarstwa na trudne ruszanie tym autem i niezbyt miekkie przerzucanie biegow. Rzeczywiscie samochod chodzil dopiero po demontazu filtra tak jak chcialem. Nigdy mi nie chodzilo o wiecej mocy, bo jak dla mnie mial jej wystarczajaco przed zabiegami.

Tu nie chodzi o śmianie sie z Twojego nieszczęścia, tylko o to, ze chłopaki juz wcześniej pisali Ci co i jak, ale to wszystko zignorowałeś, to teraz masz nauczkę. Kosztowna nauczka, ale cóż...

Przynajmniej bedziesz madrzejszy na przyszłość.

Opublikowano

Ku..a Tygrys - jak już Ci to auto dymiło jak Batory, to powinieneś jechać do jakiegoś speca i ten dziadowski program poprawić (nie liczę już tu wstydu z jeżdżenia takim smoluchem) a nie się cieszyć że zapier...a po programie. Tu rzeczywiście nie ma nic śmiesznego, bo trzeba było słuchać innych jak Ci radzili - teraz na własne życzenie doj**ałeś auto na maxa :good: więc nie płacz, że musisz zasuwać rowerem, czy musisz wydać 1k Ojro :wink4:

Szkoda jedynie auta, bo fajne - ale co tam, następnym razem zmienisz za to silnik na 3.0tdi, bo ten się wysra :naughty::kox: