Flyer Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Tylne lampiony ? Jak tam turbo? Jest nowe?
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Tylne lampiony. Juz zalozone, fotki tez zrobione i filmik. Najpierw cos cienko swiecily, ale jak odpalilem autko to wszystko jest GIT! Turbo jednak sie nie spieprzylo, tylko jakas klapka w przewodzie recylkulacji spalin, tylko nie wiem czy zawor czy przetwornica, bo zaslepilem ten przewod i wszystko hula...
filip1001 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 dawaj ten filmik i foty no juz !!!! szybko dawaj!!
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Musialem sie polansowac Powiem tak: Na poczatku myslalem ze nierowno swieca, ale jak odpalilem auto to sie poprawilo. Dopasowanie elementow mysle ze dosc dobre biarac pod uwage ze to nie czesci AUDI. Wszystko swieci z odpowiednia sila moim zdaniem. Niedociagniecia sa przy jasnosci LEDow pozycji w dzien, oraz jak sie patrzy z boku. Dla porownania mam fotke i filmik jaka jest roznica, z tym ze na filmik trzeba jeszcze do jutra poczekac bo dzis nie chce mi sie czekac az Youtube go przetworzy. Pare Fotek wstepnie: Tak sie pojawily: No i w koncu na aucie: No i w dzien Mysle ze nie sa perfekcyjne, ale juz im blisko do idealu. FIS nie wywala bledow. Filmik jak juz napisalem, bedzie jutro.
filip1001 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak jest ciemno lampy zdecydowanie lepiej sie prezentuja :gwizdanie: , u ciebie dodatkowo dobrze sie to razem komponuje bo audi biale , moglbys napisac cos o kosztach ?
mgtan Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jak jest ciemno lampy zdecydowanie lepiej sie prezentuja :gwizdanie: , u ciebie dodatkowo dobrze sie to razem komponuje bo audi biale , moglbys napisac cos o kosztach ? wujek google mówi http://www.dectane.de/index.php?cat=c24_Taillights-AUDI.html&page=10
RS Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jak jest ciemno lampy zdecydowanie lepiej sie prezentuja :gwizdanie: , u ciebie dodatkowo dobrze sie to razem komponuje bo audi biale , moglbys napisac cos o kosztach ? wujek google mówi http://www.dectane.de/index.php?cat=c24_Taillights-AUDI.html&page=10 No moje kosztowaly 269€ z przesylka, czyli dyche zaoszczedzilem chyba....
Veiru Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Fajno sie prezentuja na Twoim czekamy na filmikosa ze wszystkimi opcjami eg. kierunki, przeciwmgłowe etc. Żadne z lamp na stronie producenta nie są dostępne do kupienia A pod kolor mojego auta bardziej by mi pasowały red crystale, czyli te najbardziej odpowiadające kolorami ori, ale zadne z nich nie sa do kupienia...
reniek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 fajne te lampki. byc moze do swojej też założe
turdzi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 oj oj to uz lepsze homemade na bazie A6 , ale widze ze na stronie sa zwykle czerwone , jak dla mnie zupelnie nie dobrane do auta z tym przyciemnieniem.
RS Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 oj oj to uz lepsze homemade na bazie A6 , ale widze ze na stronie sa zwykle czerwone , jak dla mnie zupelnie nie dobrane do auta z tym przyciemnieniem. Czyli jakby nie bylo- pomoglem niezdecydowanym pomiedzy Dectane a homemade A6 ?[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 16:18_________________________________________________Dobra.... Filmik jest. Coniektorzy moze widzieli bez podkladu dzwiekowego (czekalem az youtube zaakceptuje) .
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Homemade lepsze, bo wyglada jak ORI - ale te tez nie sa zle. Ciekawe jakby sie czerwone prezentowaly na aucie.
turdzi Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 mysle ze lpiej bo w tym przyciemnieniu jak dla mnie caly problem , ale kto co lubi.....
wrclaguna Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 najwazniejsze ze wlascicielowi ma sie podobac
RS Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Czerwone tez sa niezle, ale moj projekt byl juz od zamowienia samochodu BLACK & WITHE. Czyli zewnetrznie bialy z czarnymi dodatkami, a wewnetrznie czarny z bialymi dodatkami. Dlatego, jak dla mnie, te lampy sa najodpowiedniejsze. Grill z przodu mial byc tez do tego dopasowany, zarowno jak znaczki OOOO oraz felgi, ale czekam na grill z RS4 w rozsadnej cenie. Czerwone tez mi sie podobaja, ale nie moge miec wszystkiego na raz i musze sie na cos zdecydowac. Tak samo jak z kolorem felg. Tyle samo twierdzi ze Grafitowe sie lepiej na nim prezetuja, a zas druga polowa woli srebrne. Ja uwazam ze w tym profilu srebrne sie lepiej prezetuja, ale jak finanse kiedys pozwola to zaloze ABT 19cali w kolorze grafitowym lub czarnym w polysku :
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 lampy naprawdę fajnie wyglądają ,czarne pasują do auta idealnie
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 lampki nawet ładne - fajnie że są czarne
ykk Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bardzo fajnie to wyglada Podoba mi sie, ze wszystko jest w LEDzie..
Rekomendowane odpowiedzi