konus Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 konus ma wyprzedzil mnie bo wziol ja od krychy za smieszna kase ;/ Ja łyknąlem z allegro za podobnie śmieszną kasę Od krychy wziął kto inny :gwizdanie: ja tam na swoje OZ-tki nie narzekam bo chyba są niezniszczalne hehe ;-) ale fakt faktem już mi się przeżyły. Moje OZ-ety w 16 calach są chyba twardsze od stalówek ile one przeżyły już :kox: wyglada o tak mnie sie tam podoba :> Miałem taki sam plan co do wzoru felg i koloru ale wpadło trochę lewego grosza i takim sposobem mam Flaty :gwizdanie: Dla mnie boooomba
medik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kurde dziwi mnie, co mówicie o RH Tłukę po lubelskich drogach i nic się nie dzieje. Fakt, ze na balonie. Nawet fajny efekt na białych alu wyszedł
clinque Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak tak sobie na to patrze....hehe Dzis spontanicznie w moje posiadanie wpadly lampki po liftowe ori valeo Moze w tym miesiacu uda mi sie je wyrezac :>
pablo_9 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 rezaj, rezaj auto odmłodnieje z przodu
mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Odmłodniało i jakos dziwnie nabrało kozy
clinque Opublikowano 3 Września 2011 Autor Opublikowano 3 Września 2011 Odmłodniało i jakos dziwnie nabrało kozy zapraszam na do zapoznania się z pierwszym postem zdjecie wyzej to vt
vauxhall95 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 porownujac prosiaki to milion razy ladniejsze.Dziwie sie zmiany,owszem mialem takie sa twarde te z A8,ale brzydkie.Kolo przednie od pasazera dziwnie stoi.Podobna do mojej,zapraszam do mojego watku.Pozdrawiam
clinque Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 wkurw...ście mnie i założyłem -40 z przodu i jest o NIEBO lepiej hehe Lekki klin, prześmiga tak zime, a na wiosne wpadnie gewinde który wpadł w moje ręce dzień po zmianie springów Zapadła decyzja, że zostanie w moich rękach jeszcze minimum roczek, więc nie żal mi teraz $$$ na niego i coś tam się zmieni
Gniady Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 wkurw...ście mnie i założyłem -40 z przodu i jest o NIEBO lepiej hehe Lekki klin, prześmiga tak zime, a na wiosne wpadnie gewinde który wpadł w moje ręce dzień po zmianie springów Zapadła decyzja, że zostanie w moich rękach jeszcze minimum roczek, więc nie żal mi teraz $$$ na niego i coś tam się zmieni Na spota przyjechać.
clinque Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 wkurw...ście mnie i założyłem -40 z przodu i jest o NIEBO lepiej hehe Lekki klin, prześmiga tak zime, a na wiosne wpadnie gewinde który wpadł w moje ręce dzień po zmianie springów Zapadła decyzja, że zostanie w moich rękach jeszcze minimum roczek, więc nie żal mi teraz $$$ na niego i coś tam się zmieni Na spota przyjechać. W ten weekend jestem wolny, wiec jesli tylko bedziecie sie spocic to jestem! Zebralem graty tj wtryski 216stki i AWXa i w niedziele probowalem montowac O ile turbo poszlo gladko (2 godzinki roboty), tak z wtryskami gorzej , a powinno byc odwrotnie hehehe W niedziele praca w g... sie obraca i musialem skonczyc we wtorek. Suma sumarum wszystko na aucie, jeszcze nie wystrojone, ale za 2-3 tyg autko doczeka sie softu i mysle ze 15x km pozwoli sie dynamicznie przemieszczac Kupilem tez fmicka z a5, na wiosne sobie zamontuje co by nie puchlo jak sie ociepli. Wpadła zimowa stal 15' i zero prezencji z jego strony hehe Jak juz ogarne moc w tym aucie, to co by tutaj jeszcze zrobic? Tarcze mam do wymiany wiec pewnie na wiosne jarzma pod 312mm
norbi_ Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Z tego co wiem to już u brata się kilka kompletów kół przewinęło i chyba znaleźliśmy docelowe na sezon, tylko opona się zmieni. Musimy zadbać o lakier (brata dziewczyna jeszcze przycierke zaliczyła) i pierdoły, gwint założyć... Jutro rezamy audio, póki co jest tak:
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 400 Nm:grin::grin: stawiam ze max 350 bedzie miał fajne autko, mody na +++
clinque Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 400 Nm:grin::grin: stawiam ze max 350 bedzie miałfajne autko, mody na +++ Nie wiem, hamowany nie byl
pablo_9 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 widziałem dzisiaj auto stoi kolo pwsz-tu
clinque Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 widziałem dzisiaj auto stoi kolo pwsz-tu Zgadza sie Przymiarka fmicka od a5, jestem w szoku jak on tam pieknie pasuje! Brakuje mi jeszcze 2 kolanek i redukcji od spodu turbo na rurke 50mm, bo po co mi zwezka Za tydzien montaz na stale, zrobie male fotostory. Poza fmickiem maly remont, czyli: tarcze+klocki przód, łożyska, 2 wahacze dolne, poduszka pod silnikiem, oslony przegubow, filtr paliwa, kupilby druga a4 za to wszystko I male spy foto
WhyMe? Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Ładna sztuka, i mody na "plusik" miliona kilometrów życzę
karol24 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Będzie konkretnie rób fotostory i dobry opis do tego bo też się przymierzam do takiego moda a jak człowiek wie co i jak to jakoś łatwiej się do tego zabrać
Qrol1986 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Fajny wątek:P przeczytałem cały o dziwo rzadko mi się to zdarza:PPPPP aż miło popatrzeć jak ktoś robi to z głową a środek szerokiej drogi i gumopwych drzew
clinque Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 Milo czytac Fmicek juz jakis tydzien siedzi, poszlo bez wiekszych klopotow poza drobnym rezaniem zderzaka boszem Gdyby ktos potrzebowal ile kolanek i rurek bylo potrzebne sluze pomoca Wpadlo 'nowe' turbo i autko wyraznie odzylo, stary AWX mial juz luzy wzdluzne, poprzeczne i jakie tylko mozna sobie wyobrazic Tanio kupisz to 2 razy kupisz, lepiej zrobic to raz a porzadnie. Mam jeszcze kolektor AWXa, ale zapieczone sruby EGRa nie pozwolily mi na sprawna wymiane, a czasu bylo za malo na kombinowanie. Ponizej jakies fotki z montazu robione telefonem
Rekomendowane odpowiedzi