heretic Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 tu macie wszystko piknie opisane wraz ze zdjeciami, jak zdemontowac i załozyc nowe spryski http://www.audi-sport.net/vb/showthread.php?85675-What-type-washer-jets-have-you-got-water-pistol-or-fan-spray&p=900464 zobaczcie też to Richardestys - WasherJetConversion.flv i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 5M0 955 985C są sporo tańsze bo nie są podgrzewane.. zależy czy nam zależy na grzaniu w zimie czy nie ja bym wolał podgrzewane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 zalozenie zalozeniem opis opisem ...... tylko nie pasuja idealnie trzeba kleic i kropka chyba ze moje spryski byly wybrakowane 5M0 955 985C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikszak Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 ale kleić taśmą czy wymyśliłeś jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 a jakby dać do "plastikarza" żeby wkomponował w obudowy od A4 spryski od Passka czy tam od Gofra i "pospawał" , nawet jeśli nie będzie to mega estetyczne to nie widać sprysków za bardzo po otwarciu maski (na pewno nie rzuci się to tak w oczy jak taśma klejąca... hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 roznice sa minimalne miedzy tymi spryskami ( chodzi mi o mocowanie ) ja osdzilem na mocnym kleju i lekko wygialem platiki zaczepow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xprzemo Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 xprzemo, zeby nie było niedomówień, dostaje spryski od Ciebie i montuje je w miejsce starych bez użycia taśmy, kleju itp? wszystko plug & play? TAK te co ja mam tak się montuje i pasują one są od GOLFA Plusa i są podgrzewane.[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 19:29_________________________________________________Panowie ja tam nic nie podkładałem i nic nie doklejałem wiec skoro u mnie wszystko działa idealnie to czemu u was ma nie działac Uzytkuje juz je dosc długo i naprawde nic nie wypada i nic sie nie dzieje przetestowałem na trasie rewelka polecam !!!! Podaje dokładny opis co jest potrzeba jeżeli mamy podgrzewane dysze: - dysza spryskiwacza 5M0 955 986C 2 szt. 75 zł za szt. mogę załatwić - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. 13,00 zł za szt. Pozdrawiam [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 19:45_________________________________________________ nie jest plug & play trzeba na czyms przykleic jezeli zamowisz czesci takie jak podałem to pasuja plug&play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobusiek Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No, no Panowie śledzę temat z zaciekawieniem i chyba niedługo dojrzeje do tego moda [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 20:21_________________________________________________A jak to się ma do B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 zalozenie zalozeniem opis opisem ...... tylko nie pasuja idealnie trzeba kleic i kropka chyba ze moje spryski byly wybrakowane 5M0 955 985C juz pisalem raz ja zalozone mam 5M0 955 985C czyli nie podgrzewane a koszt 31 zl sztuka xprzemo, zeby nie było niedomówień, dostaje spryski od Ciebie i montuje je w miejsce starych bez użycia taśmy, kleju itp? wszystko plug & play? TAK te co ja mam tak się montuje i pasują one są od GOLFA Plusa i są podgrzewane.[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 19:29_________________________________________________Panowie ja tam nic nie podkładałem i nic nie doklejałem wiec skoro u mnie wszystko działa idealnie to czemu u was ma nie działac Uzytkuje juz je dosc długo i naprawde nic nie wypada i nic sie nie dzieje przetestowałem na trasie rewelka polecam !!!! Podaje dokładny opis co jest potrzeba jeżeli mamy podgrzewane dysze: - dysza spryskiwacza 5M0 955 986C 2 szt. 75 zł za szt. mogę załatwić - adapter 8E0 955 431 2 szt. 2,60 zł za szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. 13,00 zł za szt. Pozdrawiam [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 19:45_________________________________________________ nie jest plug & play trzeba na czyms przykleic jezeli zamowisz czesci takie jak podałem to pasuja plug&play pojade do ASO i sprawdze bo maja na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 zrobione nic nie należy podklejać ,troszkę podciąć na górze bo w nowych jest inna regulacja,i za nisko spryskują pracy 10 min ,a efekt :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Panowie a jak myslicie tu darade podłaczyc takie spryski Polift B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nie,a temat dotyczy B6...Nie robmy balaganu,bo w b5 jest calkiem co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 w etce znalazłem coś takiego: 8J0955987G dysza spryskiwacza dla pojazdów zmodyfikowanych, może to są spryski mgiełkowe specjalnie do A4.. ma ktoś możliwość sprawdzić naocznie co to za część? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 one są chyba z a8.. http://audi-club.ru/forum/showthread.php?t=172537&page=4 nie za wiele rozumiem ale na to mi wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 one są chyba z a8.. http://audi-club.ru/forum/showthread.php?t=172537&page=4 nie za wiele rozumiem ale na to mi wyglada EU :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Maj 2010, 13:50_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_spryskiwacze_mgielkowe_czy_sa_w_ogole_dostepne_jakies-t107894.0.html B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xprzemo Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 w etce znalazłem coś takiego: 8J0955987G dysza spryskiwacza dla pojazdów zmodyfikowanych, może to są spryski mgiełkowe specjalnie do A4.. ma ktoś możliwość sprawdzić naocznie co to za część? Te dysze są klasyczne tylko mają 3 wyjścia zamiast 2 tak jak jest w standarcie czyli 3 siki na szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 opis instalacji : więcej tutaj http://www.audizine.com/forum/showthread.php?258338-Audi-A4-Water-Pistol-to-VW-Passat-Fan-Jet-Conversion.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ładnie to to wygląda.... robiliście juz jakie stesty... jak to to pryska ??? Gdzie mozna nabyc mgiłki do a4 b6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Richardestys - WasherJetConversion.flv a nabyć można w każdym salooonie ASO bądź u kolegi xprzemo ... - dysza spryskiwacza 5M0 955 986C 2 szt. 75 zł za szt. mogę załatwić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ładnie to to wygląda.... robiliście juz jakie stesty... jak to to pryska ??? Gdzie mozna nabyc mgiłki do a4 b6 ?? A o czym jest wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi