Santa Cruz Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Adapter montujesz w otworze wsuwając wycięciem w kierunku silnika, tak aby spryskiwacz był bliżej kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 http://allegro.pl/dysza-spryskiwacz-tiguan-touran-yeti-5m0-955-986c-i1937285360.html taniocha, tylko brać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 mam pytanie odnosnie tych adapterow do dysz czy jets to ten nr katalogowy 4F0 955 431 ?? bo dysze juz sobie zamowilem. halo halo jest ktos kto moze odpowiedziec mi na pytanie odnosnie tych adapterow do tych dysz?????? plisss Dzieki Kolego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 dysza spryskiwacza 5M0 955 986C - adapter 8E0 955 431 2 szt. - króciec 1J0 955 665 C 2 szt. Tu masz numery potrzebnych części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny007 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Hej panowie,a jak z zamontowaniem zasilania? węże itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam bo przeczytałem wątek i nierozumieniem o jakich adapterach piszecie? tzn wiem że można zamontować te z golfa plusa chyba że jest coś innego jeszcze? Jak się sprawują te z golfa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Orientuje sie ktos jak dziala podgrzewanie plynu w tych spryskach ?Tzn kiedy jest podgrzewany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hej panowie,a jak z zamontowaniem zasilania? węże itp? Wszystko pasuje P&P Orientuje sie ktos jak dziala podgrzewanie plynu w tych spryskach ?Tzn kiedy jest podgrzewany ? Dysze sa podgrzewane gdy włączamy zapłon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Orientuje sie ktos jak dziala podgrzewanie plynu w tych spryskach ?Tzn kiedy jest podgrzewany ? Dysze sa podgrzewane gdy włączamy zapłon . Gdybym chciał wyrezać podgrzewanie spryskiwaczy to do którego bezpiecznika mam się podłączyć? (mowa o B6 a nie B8 ) Czyli podgrzewane są także w lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Rozpiske bezpiecznikow masz na bocznej obudowie deski rozdzielczej w B6 tez rezałem podgrzewane dysze Były jakies roznice w rocznikach Ale pewnie nr 3 bezpiecznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wiem gdzie mam bezpieczniki. Fabrycznie też jest pod stacyjkę i grzeją też w lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Tak w lecie tez grzeją Nie wiem jaki jest pobór trzeba sprawdzic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 zaloyzlem jedna dysze na prawa strone i powiem przy predkosciach od 170 jest kiepsko z tym rozpylaniem wtedy ori strumieniowe jakos lepiej daja rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 przecież używamy częściej w mieście, gdzie mamy duże natężenie ruchu i każdy przejazd ciężarówki wymusza nam oczyszczenie szyby, szczególnie teraz gdy jest taka pogoda. a jeśli tutaj spryskiwacz daje radę, to uważam wymianę za opłacalną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 no na miasto jest super i polowa mniej plynu idzie to fakt ale jak sie wpitolisz na autostradzie za auto a jest mokra jedznia to takiego syfu na szybie ciezko zmyc trzeba zwolnic do 130 zmyc i rura ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie wolno jeździć tak szybko trzeba przepisowo się poruszać, wtedy nie ma problemu A tak serio, podpiłowałeś otwór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 oczywiscie ze tak na postoju pryska na dach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marda16 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja mam założone od dwóch tygodni też wyciąłem otwór i podkręciłem regulacją na samą górę do oporu ale pryskają wedle mnie za nisko tzn.na dolną część piór gdy pracują,a o pryskaniu na dach to nie ma mowy jak wy to robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 pewnie plastik zalozyles z drugiej strony normalnie ma byc z tylu a czyli od strony lamp a nie od szyby jesli dobrze pokreciles to musi byc ok chyba ze wyciales z drugiej strony albo przestawiles w druga strone bo innej mozliwosci nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marda16 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 wyciąłem na pewno dobrze bo tam nie ma innej możliwości,gdy podkręcałem to się podniosły w te otwory wycięte na samą górę do oporu, hmm jutro sprawdzę jeszcze te plastiki ale o ile pamiętam to są na dole jak maska jest podniesiona [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 20:47_________________________________________________no fakt plastiki odwrotnie założone po przełożeniu pryskają jak powinny wyżej, ech ten pośpiech :wallbash:dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi