Karol89 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Udało mi się kupić za 70zł oryginalny komplet. Przed chwilą założone i wszystko cacy! jak wczoraj mi napisałeś o tym modzie to już dzisiaj zamówiłem i czekam na paczkę więc też mam nadzieję że będę zadowolony Zadowolenie gwarantowane wycieraczka juz siedzi polecam wszystkim :D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3si3k Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zachęcony Waszymi dobrymi opiniami dziś też kupiłem wycieraczkę od Q5 - za 60zł Kompletna i oryginał Wstępnie zadowolony na 200% jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Tez zalozylem przed zima,jak narazie smiga bez problem. Kupowac w komplecie z plastikiem i dysza bo mialem tak ze chcialem zeby mi dalej pryskalo i zawadzalo o plastik od a4 po zalozeniu z q5 wraz z dysza mam jak chcialem . Polecam Marcin Edytowane 5 Lutego 2016 przez moglaj80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 W międzyczasie Audi oferuje własny upgrade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madol1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W międzyczasie Audi oferuje własny upgrade. Jaki koszt? Masz numery części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Mod jak najbardziej na plus, różnica powala nareszcie czysta szyba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbob Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Spokojnie, zestarzeje/zużyje się jak każda inna. Sam już tego doświadczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 W sumie szybko się zużywają te wycieraczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTO Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nakrętke odkręciłem po wielu trudach :)była zardzewiała jak diabli:)niestety ramie nie chce zejść..próbowałem sciągaczem ale tylko uszkodziłem dysze na którą wchodzi spryskiwacz i nie mam pomysłu co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nakrętke odkręciłem po wielu trudach :)była zardzewiała jak diabli:)niestety ramie nie chce zejść..próbowałem sciągaczem ale tylko uszkodziłem dysze na którą wchodzi spryskiwacz i nie mam pomysłu co dalej tą dysze miałeś wyciągnąć a potem zabrać się za ściąganie wycieraczki ściągaczem :/ dysza jest tylko wciskana delikatnie się ją wyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Chodziło mu pewnie o dyszę metalową na którą zakładamy plastikową.Nakręć tą nakrętkę tak by było trochę luzu i zasłaniało dyszę, u mnie tak podziałało ze ściągaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTO Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 dokładnie o ta metalową..własnie tak myślałem,nakręcić lekko,gedora na to i próbować sciągaczem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mod zrobiony . Jest zaj...cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4jor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 U mnie źle zahaczyłem ściągacz i wyrwał ramie ale zostawił ten metalowy pierścień... ...piłka do metalu i cacy 200% zadowolenia z nowego ramienia z Q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COXymoX Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 szarpiecie się jak dzicy z tymi ramionami, lejecie WD zamiast kupić taki ściągaczyk do ramion. Grosze to kosztuje a przyda się nie raz https://www.narzedziowy.pl/62878_YATO-Sciagacz-do-ramion-wycieraczek.html?ref=google_merchant&gclid=CKjalJSIkcwCFewW0wodMy8B9Q mi udało się trafić w markecie motoryzacyjnym w promocji za 12 zyli a pomocny niesamowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4jor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 o proszę...trzeba będzie zainwestować w taki ściągacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 roznie jest raz schodzi samo ,nieraz trzeba prysnac czyms ,jak nie schodzi to sciagacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Wycieraczka zakupiona ,ściągacz zakupiony w weekend przymiarka do moda :-5 minut roboty.Bez ściągacza byłaby pewnie masakra a tak szybko i przyjemnie :-) Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez boguc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 A gdzie Panowie kupiliście tą wycieraczkę za 60 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monsoon Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No dobra, ale czym się różni to pióro od zwykłego z a4? I po co wymiana całego ramienia jeżeli wielkość piór taka sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi