Orzeł Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Był LEON, ale już go nie ma ;(... dlatego jestem na kolejnym słusznym forum Oto i ONA moja "Aczwórka kłatro" trochę o niej Audi A4 B7 3.0TDi z silnikiem BKN 204 PS I rej. 2005- modelowo 2006 przelot 100 000km Lista wyposażenia obejmuje: ABS/ESP/ 6 poduszek Bixenon (statyczny) ze światłami do jazdy dziennej Pełna elektryka (łącznie z elektryką tylnych szyb) Klimatronik+grzane fotele Tempomat Pakiet oświetlenie Pakiet chrom No i pare cieszących S-dodatków Kierownica sportowa S-line, z pikowaną skórą Zawieszenie S-line Felgi BBS 18" Fotele S-line Gałka zmiany biegów S-line Wykończenie wnętrza listwami aluminiowymi S-line czarna podsufitka szyberdach rękaw na narty klimatyzowany schowek lusterko samościemniające czujnik deszczu czujnik zmierzchu audio z 10-cioma głośnikami Pełny S-line na zewnątrz brak oznaczeń modelu to chyba wszystko jak na tą chwile tak się zaczęło (pierwsza fotka przed jazdą próbną ) wszystko OK, auto sprawdzone wiec w drogę do domciu...... (LEON sie nie dał ani razu... niejednemu niemcowi puścił bąka na maskę i tyle go widzieli ) Po powrocie oczywiście kuracja odmładzająca bo nie mogłem patrzeć na takie brudne auto tak to wygląda w środku oczywiście jest czarno... BBS - na zime w sam raz masa tego klocka nie jest zbyt pocieszająca..... Dziewictwo po tygodniu w moich rekach odebrał jej Aligator z czego jestem zadowolony wyszło mniej więcej tak : teraz nawet masa już jej tak nie przeszkadza na lato zakupiłem już takie felgi: (stan aktualny) proszę komentować
Trezor Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Witamy a klubie. Fajna furka. Fajny kolorek. No i wirusik całkiem fajny wyszedł.
Pucek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 3.0 + sedan = mało tego ale mi się podoba odnośnie modyfikacji, BBSy fajne, ale te nowe takie sobie :gwizdanie: dbać, lać i jeździć Ps. Leon fajniutki
Orzeł Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Ps. Leon fajniutki :naughty Na jego temat by można wiele napisać, albo założyć osobny temat
mystic.pl Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Orle masz pięknego furacza Pakiecik s-line z tylną klapą z tłoczoną lotką mega mi się podoba Furmanka niezła baza pod dalsze rezanko, ja bym zaczął od RNS-E i kiery z multifunkcją, a te BBSy o wiele lepiej się prezentują. Proponuję podpiąć vaga i sprawdzić wtryski, bo w motorku z tego rocznika potrafią lać, no i dwumasa od razu sprawdzić. Aha, 546 nm przy 285 kucach to tak mało chyba ? Miron ma 560nm przy 280 kucach w swoim BKNie
OLO_GDA Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 zaloz temat o leonie bo pewnie ostro wyrezany... auto fajne a czarno w srodku to jeszcze nie masz ;] masz alu listwy ;]
lapek85 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Audi b. ładne z mocnym silnikiem, super fura :> LEON sie nie dał ani razu... niejednemu niemcowi puścił bąka na maskę i tyle go widzieli ) opisz leona, co miał wyrezane
mystic.pl Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 a czarno w srodku to jeszcze nie masz ;] Ma czarną podsufitkę :gwizdanie: to słonko tak rozjaśnia słupki wiem to z autopsji
OLO_GDA Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 a czarno w srodku to jeszcze nie masz ;] Ma czarną podsufitkę :gwizdanie: to słonko tak rozjaśnia słupki wiem to z autopsji hehe , chodzilo mi o dekory . ja mam all in balck ;] dekory czarny lakier fortepianowy
Piotrek98igo Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 czarny sedan w B7 robi robote moze kiedys wpadniesz na spocik
mystic.pl Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 a czarno w srodku to jeszcze nie masz ;] Ma czarną podsufitkę :gwizdanie: to słonko tak rozjaśnia słupki wiem to z autopsji hehe , chodzilo mi o dekory . ja mam all in balck ;] dekory czarny lakier fortepianowy He, he ... jeśli tak to rzeczywiście :> btw ja też mam fortepian in side :gwizdanie: czyli prawie jak w rsie, a nawet ładniej się prezentuje od carbonu
turdzi Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Fajne auto , z fajnymi dodatkami , i przebeig jak na rocznik i niemieckie warunki dosc maly -musialo kosztowac krocie bo w niemcowni cenia bardzo auta z niskimi przebiegami
retrikal Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 piękne autko! jak widać, zamiłowanie do czarnego koloru nie od dziś mi tam nowe felasie podobają sie na maksa... wreszcie coś innego :gwizdanie: do zobaczenia na zlocie w pokoju nr 35A :kox:
adamooo Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 ładna fura..widziałem już na leon clubie..widzę że idziesz w tą samą stronę co Patryk..teraz trzeba rezać wydech + fmica
T-żółw Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 auto BBS program nowe fele fajne ale bez szału a i RNSE ładnie by wyglądało
Tomiii Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Śliczna ale znając projekt Leona wieżę że ta A4 będzie za niedługo KOXXX Zapraszamy na spoty Czę100chowskie
elmek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Dobry wybor silnika Jedyne co bym dolozyl to multi kiere i RNS.
Patrox Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 No teraz Piotrek mogę w końcu ci pogratulowac osobiście. Leon był mega wyrezany i 10 worków pieniędzy w niego wsadzone. Ty razem postawiłiłeś na auto w którym za wiele nie będziesz musiał zmieniać. Ale znając Piotrka jak polata Moim na zrobionym wydechu pewnie go zrobi. Autko będziecie mogli zobaczyć live na zlocie:)
Rekomendowane odpowiedzi