vdm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema, Pany z piątku na sobotę ruszam w wasze strony na wesele i interesuje mnie trasa radom-lublin-chełm, stoją tam często niebiescy albo są jakieś czynne fotoradary? Pozdrawiam
pastaldo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema,Pany z piątku na sobotę ruszam w wasze strony na wesele i interesuje mnie trasa radom-lublin-chełm, stoją tam często niebiescy albo są jakieś czynne fotoradary? Pozdrawiam co do radarów to tu już na trasie od kurowa do lublina ze 2 jest czynne ale nie wiem które dokładnie bo czasem zamieniają. Jak masz CB to Ci zaraz powiedza który czynny. Tam pod radomiem wylot na lublin czasami stoja ale też nie mają stałego miejsca. Dalej na chełm nie podpowiem bo nie wiem
vdm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema,Pany z piątku na sobotę ruszam w wasze strony na wesele i interesuje mnie trasa radom-lublin-chełm, stoją tam często niebiescy albo są jakieś czynne fotoradary? Pozdrawiam co do radarów to tu już na trasie od kurowa do lublina ze 2 jest czynne ale nie wiem które dokładnie bo czasem zamieniają. Jak masz CB to Ci zaraz powiedza który czynny. Tam pod radomiem wylot na lublin czasami stoja ale też nie mają stałego miejsca. Dalej na chełm nie podpowiem bo nie wiem Dzięki wielkie, będzie antyradar i CB na pokładzie, ale wole popytać bo trochę punktów premium już mam
wojci Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ostatnio dosyć często na wlocie do Lublina przed salonem Seata czynny jest radar. Jak jedziesz na Chełm weź pod uwagę remont miedzy Lublinem a Piaskami. Czasem ten odcinek zajmuje naprawdę baaardzo dużo czasu. Na Chełm dalej to o ile pamiętam chyba w Siedliszczach często stoją z radarem tak przynajmniej słyszę odbijając na Zamość
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Luźno możesz popylać ile fabryka dała. O ile warunki na drodze pozwolą. Na Chełm też raczej pustki. Na wlocie do Chełma masz fotkę ale nie zawsze czynną. Po drodze LU -> LC masz chyba 3 fotki, ale też zazwyczaj puste chyba że coś się zmieniło w porównaniu z tym co widziałem jakieś 2 lata temu na tej trasie Ja jakoś jeżdżę te 8 lat i jeszcze ani jednego punkcika, fakt że cb kupiłem jak tylko kupilem A4, ale lata się jak tylko to możliwe i km też się robi sporo i do tej pory mandatów za prędkość brak. A bardzo często osiągam maksymalne prędkości podróżne AFNa i odpierdziela mi bo chcę się ścigać z każdym kto jedzie szybciej niż 140 km/h * * wszystkie wyżej opisane sytuacje do wiadomości służb mundurowych zostały zmyślone i był to sen Bo przecież kto o zdrowych zmysłach ściga się AFNem z dużo nowszymi i lepszymi furami
vdm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 bardzo często osiągam maksymalne prędkości podróżne AFNa i odpierdziela mi bo chcę się ścigać z każdym kto jedzie szybciej niż 140 km/h ** wszystkie wyżej opisane sytuacje do wiadomości służb mundurowych zostały zmyślone i był to sen Bo przecież kto o zdrowych zmysłach ściga się AFNem z dużo nowszymi i lepszymi furami ja pier...ole za***isty tekst Dzięki za info:hi:
mlodyy Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 rafalekx to czas zmienić na coś nowszego
majuDJ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ma ktoś pożyczyć elektroniczny miernik do bieżnika opon?
pastaldo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ma ktoś pożyczyć elektroniczny miernik do bieżnika opon? Powiedz że żartujesz Po co Ci elektroniczny nie znasz obsługi zwykłej suwmiarki ?
majuDJ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Potrzebne do dokumentacji zdjęciowej do sądu Nie mam tak dobrej cyfrówki by po zrobieniu zdjęcia z suwmiarki dało się odczytać precyzyjnie pomiaru.
pastaldo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Potrzebne do dokumentacji zdjęciowej do sądu Nie mam tak dobrej cyfrówki by po zrobieniu zdjęcia z suwmiarki dało się odczytać precyzyjnie pomiaru. Aha. może ktoś ma suwmiarke taką z wyświetlaczem. My mamy taka w robocie ale nie wyniose bo niema jak.
michal.m Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema,Pany z piątku na sobotę ruszam w wasze strony na wesele i interesuje mnie trasa radom-lublin-chełm, stoją tam często niebiescy albo są jakieś czynne fotoradary? Pozdrawiam Kolego jak będziesz leciał przez Puławy to przed Puławami w miejscowości Góra Puławska (tam się ładnie leci bo jest z góry) będziesz miał fotradar jest czynny prawie cały czas, a pózniej Końskowola, Kurów, Markuszów, Zagrody(te raczej nie czynne), Jastków (ten czasami czynny) i ten co wojci pisał koło Seata
wojci Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ja mam z wyświetlaczem, ale myślę, że jeżeli ma być to dowód do sądu to suwmiarka musi byc legalizowana
majuDJ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nie musi być legalizowana ma być widać tylko na zdjęciu oponę i ile ma bieżnika. Bo sprzedjąca mówiła że ok 6mm a na oko widać że max 3,5mm. Zresztą też 3 z 4 felg są krzywe.,,,, Ale to dłuższa historia
_Solar_ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tak moze nie raz sie udało robic trase LU -> LC ile fabryka dała ale za obwodnica lub dalej potrafia stac z suszara albo vectra moze sie krecic a fotki to nie aktywne tylko w stołpiu wali na 2 strony dawno temu robiłes taka trase to koleszko nie wiesz co sie dzieje
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nie musi być legalizowana ma być widać tylko na zdjęciu oponę i ile ma bieżnika. Bo sprzedjąca mówiła że ok 6mm a na oko widać że max 3,5mm. Zresztą też 3 z 4 felg są krzywe.,,,, Ale to dłuższa historia ileś ty dał za te koła ze az po sądach sie szarpiesz, nie szkoda Ci zdrowia:shock3: mam nadzieje że zrobiłes screeny aukcji, anawet zapisałes ja na dysku, bo takto koleszka sie wszystkiego wyprzeć może
majuDJ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Sąd nic nie kosztuje tylko troszkę czasu i chęci http://www.wykop.pl/ramka/820133/jak-odzyskac-pieniadze-od-nieuczciwego-sprzedawcy-na-allegro-zakonczenie/ Cena atrakcyjna 650zł za felgi 17 cali CMS z oponami 225/45 z bieżnikiem ok 3mm ( miało być ok 6mm i felgi proste http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-cms-17-od-bmw-e36-i2191202473.html). Ale nie odpuszczę tej Pani, bo towaru nie chce przyjąć, naprawić też nie, nie odpowiada na e-maile, jak dzwonie to rozłączą się, a jak się już udało raz skontaktować to dała chłopaka do telefonu który kłamał w żywe oczy że na oponach się nie zna itp itd
rafalekx Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 rafalekx to czas zmienić na coś nowszego no taki jest plan, ale ze względu na różnicę wieku pojazdów plan przesunął mi się o kolejne 2-3 miesiące
Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 rafalekx to czas zmienić na coś nowszego no taki jest plan, ale ze względu na różnicę wieku pojazdów plan przesunął mi się o kolejne 2-3 miesiące weź gałgan jesteś tyle czasu auto kupowac:facepalm:
rafalekx Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 weź gałgan jesteś tyle czasu auto kupowac:facepalm: Tylko wiesz ja z pierwszej wersji rocznika 2002 stopniowo zmieniałem zdanie aż doszedłem do rocznika 2008/2009 i stąd te opóźnienia A na starym poczciwym AFNie można nieźle zaoszczędzić bo na nim już się prawie nic nie traci A nawet zyskuje
Rekomendowane odpowiedzi