sysek27 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Znaleźli Audi na dzikim wysypisku - Dzisiaj w Gliwicach - informacje, wydarzenia, wiadomości, aktualności, imprezy, kultura, sport Ale jaja to jest moje byłe auto:shock3:
pepik Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 jednak można liczyć na naszą policję
hornet Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 duuuużo szczęścia... pytanie co nie pykło, że zostawili
sysek27 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 duuuużo szczęścia... pytanie co nie pykło, że zostawili Czy ja wiem czy dużo szczęścia autem ktoś musiał nieźle szaleć bo zderzak przód uszkodzony felgi porysowane opony uszkodzone zamek w drzwiach, stacyjka uszkodzona środek brudny...reszta niby ok na razie auto stoi w ASO i sprawdzają wszytko po kolei...
Arek956 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja pitole niezła akcja, ciekawe czemu je porzucili... Ale ważne że się znalazło teraz na miejscu właściciela zainwestowałbym w jakąś ukrytą odcinkę, Zeder itp.
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 jednak można liczyć na naszą policję nawet bardziej straż miejską -swoją drogą cud po prostu
antonio Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 no to się obecny własciciel ucieszy, z AC naprawi szkody i heja dalej
vauxhall95 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 ciekawe czy ci co ukradli patrzyli czy silnik sie rozgrzal chyba ze jechali do 2tys:grin:
antonio Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 pewnie po zatrzymaniu się studzili turbulum
Stolkien Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 ciekaw jestem oględzin przez ASO. czy straty duże.
Gość Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 No to Gościu miał farta. Przypadek 1/1000 ale dziwne w sumie że złodziej zostawił samochód który zajumał . Ciągle narzekałem że płacę AC "niepotrzebnie" ale kiedy człowiek czyta taką historię...
niestandardowy Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 moja a4 tez juz nie ma wkladki, ale stala na zaparkowanym miejscu. taki sam scenariusz, o 1 w nocy przyjechalem... o 6 wsiadam swatelko zgaszone... cos nie tak.... AC trzeba miec...
desate Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 moja a4 tez juz nie ma wkladki, ale stala na zaparkowanym miejscu. taki sam scenariusz, o 1 w nocy przyjechalem... o 6 wsiadam swatelko zgaszone... cos nie tak....AC trzeba miec...[/QUO w tym kraju nic sie nie zmienia jestem ciekaw, co w twoim przypadku się stało, że na usiłowaniu kradziezy się zakończyło? btw. oprócz ac dobrze jest mieć oznaczony samochód w systemie dna
niestandardowy Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Pewnie zostali sploszeni. auto stalo pod sama lampa, przed wejsciem do klatki.... a co do zabezpieczen polecam odciecie kompa....
peter22 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 u mnie w mieście poszły dwie audice a4 jedna wczoraj i przedwczoraj . Masakra
Rekomendowane odpowiedzi