Armi Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak patrzę na to auto to żałuję a) że nie mam sedana nie kupiłem 19" Kawał dobrej roboty:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ale przemiana Pokłony, świetnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieni Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kolego na jakim zawieszeniu jeździsz? Chcę podobnie położyć swoje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 no klon mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Piękna, myślę o tym kole tylko ie wiem czy nie będzie u mnie przycierać, jakie masz rozmiar opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opony mam 225/35 w związku tym, że te koła mają ET29 jest mały problem z przodem na dużej glebie. Ja mam gwint skręcony na -80mm od serii i przy mocnym skręcie jak jest duże wykrzyżowanie kół (różnica poziomów po przekątnej) czasem lekko przytrze ale tak kosmetycznie (mam rozgięte błotniki około 0.5 cm na stronę i zaklepane ranty) bez tego zabiegu na każdym większym łuku tarło. Z tyłem nie ma problemu bo w naszych B6 mamy regulowane pochylenie kół więc ustawiasz jak chcesz. Ale warto było każdy kto widzi to auto na tych kołach to się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ostatnio strasznie po głowie chodzi mi benzynka w B6 i zastanawiam się nad sprzedażą swojej b7... zawsze mi się b6 podobały ale Twoja jest tak ładna że aż słów brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Dużo dużo pracy ale jest nowy modzik Ambiente ala A6 C6. Fotograf ze mnie kiepski ale na żywo robi niesamowitą robotę Edytowane 13 Października 2014 przez kamelus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dobrze to wygląda! Dużo roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dobrze to wygląda! Dużo roboty? Ja robiłem to długo bo jestem perfekcjonistą a jak się za to brałem to tak naprawdę nie wiedziałem do końca jak to zrobić żeby było dobrze a nie było kogo się poradzić bo taki mod mają chyba tylko dwie osoby. Największe ryzyko to zniszczenie dekorów, ale naprawdę warto efekt jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jaram się mega transformacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9001 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 w zeszłym tygodniu bawiłem się z tym podświetleniem zrobiłem na jedne tylne drzwi i jednak odpuściłem tyle ze zrobiłem kolor czerwony ale jednak wole ciemność choć nie powiem na zdjęciach u Siemiana i Ciebie fajnie wygląda a fura kox. Choruje na ta fele tyle ze moje audi w tym roku musiało iść na dalszy plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ale mocny mod Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent-1987 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Prezentuje się audiczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxmo Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Kolor klawy. widziałem już w czerwieni ale chyba biały czy inny jasny lepiej pasuje. Coś pod kolor zegarów bo tego czerwonego to jak w u fotografa w ciemni. ale co kto lubi a ile cie to kosztowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Kolor klawy. widziałem już w czerwieni ale chyba jasny lepiej pasuje. Coś pod kolor zegarów bo tego czerwonego to jak w u fotografa w ciemni. ale co kto lubi a ile cie to kosztowało? Materiały jakieś 150 zł, no i dużo roboczo godzin. Przynajmniej na browarze zaoszczędziłem bo nie chciałem dekorów zniszczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Świetnie to wygląda! Zdradź jakieś szczegóły dotyczące montażu i materiałów bo na forum chyba nie ma tutorialu(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Świetnie to wygląda! Zdradź jakieś szczegóły dotyczące montażu i materiałów bo na forum chyba nie ma tutorialu(?) fakt nigdzie nic w temacie nie ma. Sprawa ogólnie jest prosta. Z materiałów listwy led na metry korytka do montażu led (a wlaściwie ich mleczna część), całość składamy do kupy i mocujemy do boczka, podłączamy pod oświetlenie klamek i wykonujemy rzeźbe w dekorach ( na wyczucie ). Tak się to w skrócie odbywa. Jak co pisz PW to Ci podpowiem szczegóły albo jakieś foto zrobie. Edytowane 15 Października 2014 przez kamelus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxmo Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Szacun jak byś miał możliwość to zapodaj jakiś tutorial czy coś i więcej fotek w duuuużej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Z tego co piszesz to praca nie jest trudna, ale jedno jest pewne - nie można się śpieszyć i trzeba to robić z wyczuciem. Gdybyś mógł wrzucić zdjęcie dekorów zrobione z bliska - chodzi mi o ten fragment gdzie jest korytko z paskiem led. Ciekaw jestem w jaki sposób te dekory trzeba przyciąć(?). Myślę, że nie tylko dla mnie przydałoby się takie zdjęcie/zdjęcia btw. Planujesz wymienić żarówki w pakiecie oświetleniowym żeby wszystko świeciło w podobnej barwie? Czy aż tak bardzo to ze sobą się nie gryzie? Kurcze chyba też skuszę się na tą modyfikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi