Tposejdon Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 zakładaj RS.. ja jestem właśnie na etapie ukończenia przeróbek i zakładam oba RS4 do tego progi co prawda laminat ale mi sie podobają za jakeis 2miechy mam nadzieje uda sie wszystko skończyć takze pojawią sie foty na forum.. a dopiero za dwa bo sa w realizacji jeszcze inne mody i chce zrobić wszystko na raz..
Reniu Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 przod RS4,tyl S4 i jest :kox: Do tego przydalyby sie progi. Bez progow bedzie lipa wg mnie... .. do tego niezłe koło i dobra gleba. Gdy zabraknie któregoś z elementów będzie... dziwnie.
Soviet Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za podpowiedzi, jednak żaden z tych zestawów nie wyląduje u mnie, wypalił kontrakt w firmie i jak dobrze pójdzie to na lato będzie b7, także wszystkie graty mam do sprzedania, jak ktoś coś chce niech pisze
martin a4 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 s4 bardziej do sedana a rs4 do avanta :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 właśnie zagłosowałem na S4... no ale jak masz możliwość wymiany na B7 to bym się nie zastanawiał
Dibo Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 no ale jak masz możliwość wymiany na B7 to bym się nie zastanawiał A ja bym się na B7 nie zamienił Według mnie to najbrzydsze A4 jakie do tej pory wyszło
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Według mnie to najbrzydsze A4 jakie do tej pory wyszło no i to jest rzecz gustu... ale nie róbmy OT (bo ja nie chcę kolejnego ostrzeżenia )
OnasiS Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 ja tez cos dorzuce od siebie dla potomnych. Moim zdaniem cały zestaw S4 to kwintesencja stylu. Zderzak + progi + tył zderzak
paput Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 kolego jako że założyłes ten temat to piszę w nim może zobaczysz wyczyść skrzynkę z PW bo wiadomośći nie dochodzą do ciebie, maila nie podałeś, pozdrawiam i proszę o poinformowanie kolegi soviet o tym fakcie drodzy modowie a następnie o skasowanie tej wiadomości, dzięki p.s przód s4
wrzosu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 rs4 wrzucaj bedzie a na tyl s4 i to dopiero bedzie :kox: no tylko tak jak koledzy mowia-obowiazkowo progi, bo tak hmm puuusto w srodku bedzie
teeree Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 moim skromny zdaniem, body S4 to dopracowanie serii A4, natomiast RS4, wyglada jak by to ująć bajecznie i ma moc, wybor nalezy do Ciebie, przemysl zeby nie bylo przerostu formy nad trescią, jak chcesz szokowac montuj rs4, jka chcesz odmlodzic a'cztery to montuj S4, jedna uwaga, jesli zderzak przod s4 czy rs4, koniecznie progi i zderzak tyl, zeby mialo jakąś calość
Embe Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mi się oba pakiety zabójczo podobają ale ze wskazaniem na S4. RS4 też jest piękny ale wolę delikatniejszy czyli ten z typowej "Eski"
adrianus Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a mi sie ajebiscie podoba zderzak od rs'a, ale gdyby nie mial tych skrzeli po bokach
K2 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 S4 zdecydowanie czemu ??? ponieważ do RS są już tanie podróbki made in china tanie przez to coraz więcej typa ma takie pseudo RS4 a widział ktoś podróbę S4 ???? nie ma takowych i naprawdę jest ich mniej na drogach chcesz mieć wyjątkowe autko zakładaj S4 bo RS to większość podroby.
chris.lkr Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 tylko i wyłącznie RS4 , tylko te ceny za oryginały trochę miażdżą ;(
Obsession Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 RS4 bajka, na drogach jest sporo zderzaków imitujących te od RS'a (nie tylko do AUDI) ale już z daleka widać, że to podróba. Fakt sam ori zderzak nie zrobi roboty, ale już jakby ktoś się połaszczył na dwa zderzaki, progi i błotniki to efekt
Tposejdon Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Podróbki maja sie nijak do oryginału.. RS4 jest jedyny w swoim rodzaju.. koszta czasem spore i trochę zabawy w dopasowanie boków.. bo co do zmiany wszytskiego tak jak kolega tu podpowiadał to nie tak łatwo jak sie mysli zeby załozyć kompet RS4..jak sie przyjzysz to do wymiany masz przednie błotniki tylnie błotniki tylnie drzwi klapka wlewu i dopiero progi załozysz a to już spoory wydatek.. ale nei ma to jak RS4
Embe Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a mi sie ajebiscie podoba zderzak od rs'a, ale gdyby nie mial tych skrzeli po bokach W sumie w zderzaku RS4 też one mi się nie widzą
Rekomendowane odpowiedzi