Habit217 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam. ( Mile widziane fotki ) Wielu z nas chce sobie przyciemnić szyby, ale kolor czarny foli nie zawsze pasuje. Jakie polecacie kolory foli do karoserii. Wiec zaczynamy: np. Kolor karoserii : Granatowy ( ciemno niebieski )
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wg mnie czarny kolor folii pasuje do większości kolorów Naszych wozidełek...
grubcio1980 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja również uważam że czarny pasuje do wszystkiego.Osobiście nie podobają mi się kolorowe folie,ale.........to wszystko zależy od koncepcji wozu
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja również uważam że czarny pasuje do wszystkiego.Osobiście nie podobają mi się kolorowe folie,ale.........to wszystko zależy od koncepcji wozu Dokładnie! Wszystko zależy od koncepcji, pomysłu na samochód, wyobraźni... :kox:
Habit217 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No w sumie tak. Uważam ze są 2 rodzaje ulepszania wizualnie samochodów. 1 to totalna klapa czyli popis 2 zaś to właśnie uzycie wyobrażni i stworzenie czegoś fajnego. A widzieliście może przykład gdzie jest folia w kolorze granatowej karoseri i czy to fajnie wygląda?
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Widziałem gdzieś folię na srebrnym autku w kolorze srerba - lustra...
Reniu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja widziałem na bladozielonym metaliku zielone szybki (odcień bliższy oliwkom). Całość wyglądała bardzo fajnie a folia nie była bardzo mocna. EDIT Coś takiego (tu VT):
Gość majki-m Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja widziałem na bladozielonym metaliku zielone szybki (odcień bliższy oliwkom). Całość wyglądała bardzo fajnie a folia nie była bardzo mocna. EDIT Coś takiego (tu VT): ciekawa koncepcja
Habit217 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Efekt fajny. Ale przednich szyb nie przyciemnie bo przepisy przepisami ale niechce mi sie foli zdzierać jak mnie policja zatrzyma
Soviet Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Tylko czarne, lustrzana na niektórych wygląda fajnie ale w Polsce niestety jest zabroniona, a kolorowe
Habit217 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Lustrzanka jest zabroniona mówimy tu chyba o przednich szybach bo na bocznych za kierowcą moge nawet metalem sobie zasłonić. No kolorowa to zalezy wszystko od pomysłu, czarna pasuje raczej do wszystkich a lustrzanka właśnie coś mi sie wydaje ze nie na wszystkich spoko wygląda Np u mnie na granatowej karoserii chyba efekt byłby kiepski.
Soviet Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 wiedziałem że zdania będą podzielone odnośnie legalności lustrzanki, kolega stracił dowód za tył w kombiku zrobiony lustrzanką, policja doczepiła się się że odbija promienie słoneczne i oślepia kierowców (działa jak normalne lustro) ale nie będę się spierał bo niema o tym w przepisach, a to że cały tył można nawet deskami zabić to oczywiście prawda gdyż posiadamy dwa lusterka zewnętrzne
Habit217 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Hmm chyba masz racje, ale to też zalezy od policji.
joker-lukasz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 ogólnie nie podobają mi się kolorowe szyby.. ale oliwkowe w tym pasku ładnie wyglądają ale ja i tak jestem za czarnymi.. tylko lipa że u nas przepisy są takie rygorystyczne (przednie szyby )
Grisza79 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 jeżeli chodzi o mnie. tylko czarny. delikanie załozyc 40 i jest git
jnx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mi się oprócz czarnych podobają jeszcze takie jasnoniebieskie jak w mercedesach
MonekS88 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jeśli chcemy się wyróżnić z tłumu "czarno przyciemnionych szyb Golf'ów 3" to bardzo polecam kolorowe folie, które podchodzą pod kolor karoserii. Bądźmy oryginalni. :> chociaż nie krytykuję ciemnego koloru folii jest to też sprawa gustu. Ja osobiście mam karoserie koloru granatowego, a folie są ciemno niebieskie i świetnie to wygląda, mój brat ma zielony, a matka mając srebrne Audi srebrne folie
paput Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Bierz czarną jak smoła folię plus polerka auta i szybek będzie malina
Zmija Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 tylko czarna i przednie szyby tez trzeba przyciemnic bo jak nie to auto wyglada jak corsa jakiegos handlowca
jnx Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 do srebrnego i do czarnego ale to raczej mi sie widzi w sedanach
Rekomendowane odpowiedzi