KANAL Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Jak co roku zamierzam spędzić kilka dni nad Naszym polskim morzem - na przełomie lipiec sierpień. Chciałem spytać czy możecie polecić jakieś ciekawe miejsce? A może któryś z klubowiczów ma dostęp do fajnych domków/pokoi w dobrych cenach? Ja dwa lata z rzędu byłem w Mielnie i chętnie bym tam wrócił jednak jak ktoś ma ciekawą propozycję to chętnie rozpatrzę. Mile widziane jakieś linki.
GILI Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Jak co roku zamierzam spędzić kilka dni nad Naszym polskim morzem - na przełomie lipiec sierpień. Chciałem spytać czy możecie polecić jakieś ciekawe miejsce? A może któryś z klubowiczów ma dostęp do fajnych domków/pokoi w dobrych cenach? Ja dwa lata z rzędu byłem w Mielnie i chętnie bym tam wrócił jednak jak ktoś ma ciekawą propozycję to chętnie rozpatrzę. Mile widziane jakieś linki. Podobnie jest w Jastrzębiej Górze i na Półwyspie,ale drożej
Dev Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 1. Ustka 2. Łeba 3. Darłowo - Darłówko jest jeszcze kilka mniejszych miejscowosci nad samym morzem godne polecenia
GILI Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Rowy są bardzo ciekawe, jest dość spokojnie.
Buba Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jezeli moze byc zatoka to polecam katy rybackie. trzeba tylko wziac rowery bo jest masa tras wzdłuż plazy przez las
damian_qbass Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Chłapowo obok Władysławowa, rodzinnie i bardzo spokojnie http://www.chlapowo.pl/
talib1990 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 mi osobiście podoba sie w Poddąbiu mi też dlatego drugi raz znów jade w to samo miejsce, niewielka odległość od Ustki i sama atmosfera w Poddąbiu jest na prawde pozytywna
Daimos Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Chłapowo obok Władysławowa, rodzinnie i bardzo spokojnie http://www.chlapowo.pl/ potwierdzam, bardzo przyzwoicie, przy okazji blisko do Władysławowa i na Hel
Tzieland Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jastrzebie gora sie nie oplaca, bo za duzo osob w bardzo malej miejscowosci, podobnie w chlapowie poza tym w obydwu miejscowosciach bedzie juz ciezko z dobrymi, zaznaczam dobrymi miejscowkami (pozostaja gdzies dalej od centrum gdzie psy d*pami szczekaja) we wladku (wladyslawowie) moze byc jezeli rowniez ma sie dobra miejscowke, w centrum jest dosc drogo a poza centrum to bez sensu, bo trzeba isc pozniej 20 min nad morze na polwyspie tez jest fajnie ale zdecydowanie najdrozej i wydostac sie jest c**jowo, bo sa korki (chodzi mi oczywiscie jak jest zla pogoda i wszyscy laduja sie do aut zeby pozwiedzac) ja bym polecal cos w okolicach Gda, np. Sobieszewo, Stegna jak ktos jest z daleka to napewno bedzie to najlpesza opcja, bo do Gdanska jest bliziutko i sa 100 razy lepsze atrakcje niz w innych miastach nie myslcie, ze sie wymadrzam ale do J.Gory jezdze od 15 lat i tak samo do Wladyslawowa, bo ojciec ma tam pensjonat i wiem co iajk
tymonA4 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 ja osobiście jeżdżę do Sianożęt spokojnie i cicho i co najważniejsze do morza jest rzut kamieniem ale i ustronie jest ok
Piechol Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 zagadaj do użytkownika SuNDaY ma jakiś pensjonat w Mielnie
Kierownik Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Jarosławiec :good: :good: Byłem w zeszłym roku tam , w tym roku też mam zamiar tam jechać .Bardzo fajna miejscowość :good:
KANAL Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 zagadaj do użytkownika SuNDaY ma jakiś pensjonat w Mielnie OOoo I o to mi chodzilo Za chwilke pisze PW. Dzieki za namiar.
lapek85 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 całe wybrzeże zwiedziłem i moim zdaniem najlepsze imprezy są w Mielnie
Wandej Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 całe wybrzeże zwiedziłem i moim zdaniem najlepsze imprezy są w Mielnie też w te wakacje planuję Mielno Które kluby polecasz??
lapek85 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 całe wybrzeże zwiedziłem i moim zdaniem najlepsze imprezy są w Mielnie też w te wakacje planuję Mielno Które kluby polecasz?? według mnie najlepsze senso, bajka
Rekomendowane odpowiedzi