Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AGB] Pierwsze w Polsce B6 2.7L V6 biturbo S-line 486PS 590NM [str. 232]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dobrze chorujesz... Jazda z Q to zupelnie inna bajka.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 282,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

malik dobrze gadasz ... :D

Opublikowano

Gratuluję zakupu, Quattro bardzo duzy plus

Opublikowano

Dobrze chorujesz... Jazda z Q to zupelnie inna bajka.

Jak ktoś namierzy takie autko 1,9+Q to niech da mi znać :) z miłą chęcia zaminię moje B6 1,9 131PS OŚ na Q

Opublikowano

Bardzo ładna :thumbup::afro:

Opublikowano
  • Autor

hornet: ..a jestes sklonny jechac do niemiec? jesli tak, to daj znac na PW ;)

Opublikowano

te avanty B6 są bardzo ładne :thumbup:

Opublikowano

Świetne :audi:.Ja tez juz nie długo jade do niemiec po audiczke

Opublikowano

Przyjemny statek :th: avancik napęd Q coś pięknego :oklaski: czekam na reszte fotek :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ja go nazywam czołgiem... 1720kg w papierach :cool:

Opublikowano

No nie żle, imponująca waga :wink4:

Opublikowano

nie wiem ludzie po co malować te dokładki nasze drogi są w stanie dragicznym pełno dziur kamyczków na drodze ja miałem w mercedesie wcześniej pomalowane dokładki pod kolor auta i powiem wam że tragedia gdzie jakiś mały kamyczek uderzył tam plamka przejedziesz 30 tys. km i zaraz pełno tych plamek :(

co do zabezpieczenia to też miałem ten sam problem a4 wśród złodzieji to chodliwy model a z AC też nie jest taka prosta sprawa...

nie dość że sporo mnie kosztowała ta prerzyjemność to jeszcze żeby AC było w pełni funkcjonalne musiałem założyć alarm z certyfikatem jakimś syrene z własnym zasilaniem czyli założenie alarmu wyniosło mnie 700 zł o AC nie wspomne bo suma też zabójcza (ładne felgi bym miał :P )

Opublikowano

no w końcu zakupiłeś :)

niech no tylko się pojawią zdjątka wnętrza... aaa. napisz w końcu gdzie dokonałeś zakupu, do tej pory skrzętnie ukrywałeś :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pre_pl: nie tyle skrzetnie ukrywalem, co mialem fajne auto upatrzone i nie chcialem by ktos mi je podkupil ;)... Jednak na dzien przed wyjazdem zmienilismy cel. Samochod kupiony w Bockel (komis nazywa sie Euro Trade - akurat rozwijaja ten punkt i zapelniaja samochodami) vis-a-vis AutoHusa. Pomiedzy Hamburgiem, a Bremą przy samej autostradzie...

Opublikowano

Samochod kupiony w Bockel (komis nazywa sie Euro Trade - akurat rozwijaja ten punkt i zapelniaja samochodami) vis-a-vis AutoHusa. Pomiedzy Hamburgiem, a Bremą przy samej autostradzie...

a wiem, ten AutoHus w Bockel to taaaaki ogroooomny plac z autami (firmowymi)

Tam nie znalazłeś nic ciekawego ?

Opublikowano
  • Autor

pre_pl: W AutoHusie tez stala masa A4, ale nie bylo tego, czego szukalem. Musial byc s-line, 2.5+Q, dobre wysposazenie, rocznik 2003-4. Tam staly raczej standardowe modele, a jesli bylo cos ciekawego, to cena wysoka...

Nie mniej jednak rewelacyjne miejsce na kupno samochodu, pelna kultura, potezny wybor (1800 aut na placu). Tutaj kilka fotek z Husa: http://duszczyk.com/niemcy/

Opublikowano

nie wiem ludzie po co malować te dokładki nasze drogi są w stanie dragicznym pełno dziur kamyczków na drodze ja miałem w mercedesie wcześniej pomalowane dokładki pod kolor auta i powiem wam że tragedia gdzie jakiś mały kamyczek uderzył tam plamka przejedziesz 30 tys. km i zaraz pełno tych plamek :(

Pierwsza rzecz jaką zrobiłem po zakupie to pomalowałem dokładki.Latam po naszych pięknych drogach i dalej wyglądają jak po malowaniu.[br]Dopisany: 12 Lipiec 2007, 09:08 _________________________________________________

A oto moj wczorajszy zakup...

1) Jak siedze za kierownica to widze, ze zegary razem z fisem sa lekko przekrzywione na prawa strone - na poczatku tego nie zauwazylem, ale zastanawia mnie to... Samochod jest absolutnie bezwypadkowy, serwisowany w ASO do samego konca, jest jeden przeglad w portugalii (wlasciciel smigal czasem z niemiec wlasnie tam) i jest wspomninay "modul". Czy mozliwe jest, ze cos bylo przy tym grzebane i w efekcie krzywo siedza zegary po np. ponownym montażu? Czy moze fabryka tak dala i juz?

Tak wyjeżdża z fabryki , więc jest ok ;)

Opublikowano
  • Autor

No i 1 przygoda. Pajaczek na przedniej szybie, ziarenko piasku wylecialo spod TIRa na trasie... :disgust:

Opublikowano

No i 1 przygoda. Pajaczek na przedniej szybie, ziarenko piasku wylecialo spod TIRa na trasie... :disgust:

Ja również mam taką ozdobę na szybie :disgust: A ojcu w ciągu dwóch lat dwa auta tak przyozdobiło... To chyba efekt jazdy z nieustającą chęcią wyprzedzania...
Opublikowano
  • Autor

Jak to jest z psiaczkami - podczas ew. kontroli czepiaja sie takich pajaczkow, czy tylko wiekszych pekniec?