wuju Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 :kox: wyglądają na 19 cali :gwizdanie:
GILI Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 A tu pare aktualnych fotek mojego kibla robionych komorka... jak skoncze co mam skonczyc, to bedzie lepsza sesja. W garazu slabe swiatlo. Fajnie,że nie widać co w nim siedzi,wielu się natnie na ten niepozorny wygląd. ładna fela,ale tył dość mocno schowany
wuju Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 do tej feli ja bym listwy w kolor psiknął
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 do tej feli ja bym listwy w kolor psiknął Coraz czesciej o tym mysle :gwizdanie: ...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem].
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Do kompletu mam relingi w polysku [na zdjeciach mat]... zobaczymy jak to sie bedzie komponowac. Jak tak sobie, to wyleca
wuju Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 do tej feli ja bym listwy w kolor psiknął Coraz czesciej o tym mysle :gwizdanie: ...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem]. ale u góry drzwi też masz inny kąt. powinno się dobrze komponować bo teraz psują efekt jak dla mnie [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 22:37_________________________________________________ Do kompletu mam relingi w polysku [na zdjeciach mat]... zobaczymy jak to sie bedzie komponowac. Jak tak sobie, to wyleca będzie kupa bo ramki drzwi są w macie :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Mam 2 listwy na drzwiach do lakierowania i jedna obudowe lusterka... wiec jak sie za to wezme, to na 90% pomaluje i listwy S4 w kolor.
wuju Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 nie myślałeś o delikatnej ściemie szyb i wyjmij lotkę z pod pościeli, bo dużo zmienia
Artur82 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Moim zdaniem poprzednie felgi (patrz ich kolor) o wiele lepiej komponowaly sie z caloscia...wiec teraz albo listwy w kolor albo felgi na kolor taki jak mialy fele rs4
rafalekx Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Jak dla mnie Avus III jest idealny do B6 Fly przemyśl to jeszcze, czy jazda z dystansem aż taka zła? dobry dystans wsadzisz i chyba nie powinno być problema Ostatecznie jeśli aż tak bardzo Cię to boli, to mogę się zamienić z Tobą na mojego Avusa et35 17''
Nosb Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Adam ( AW69 ) smiga na dystansach po 300 km/h i zyje
moskal Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 ...ale hamuje mnie fakt, ze kolor bedzie niestety odroznial [drzwi i listwa pod innym katem]. no napewno mniej sie bedzie odróżnial po malowaniu niz teraz
Flyer Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Adam ( AW69 ) smiga na dystansach po 300 km/h i zyje No ta... ale u mnie po zalozeniu dystansu fela bedzie na rowni z blotnikiem, co oznacza tarcie na dolkach. U niego ladnie sie chowaja w nadkole, wiec nie ma tego problemu [widzialem na zywo].
mystic.pl Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Adam ( AW69 ) smiga na dystansach po 300 km/h i zyje No ta... ale u mnie po zalozeniu dystansu fela bedzie na rowni z blotnikiem, co oznacza tarcie na dolkach. U niego ladnie sie chowaja w nadkole, wiec nie ma tego problemu [widzialem na zywo]. Michał to kwestia dobrego ustawienia zbieżności i geometrii a przede wszystkim pochylenia kół. Ja mam u siebie et34 i oponki 235x40x18 ładnie się chowają w nadkolach, tylko wszystko zostało na nowo poustawiane w dobrej stacji diagnostycznej. Może będzie trzeba się pobawić trochę z ławą, a przy tym wymienić śruby mimośrodowe ławy w części przedniej i tylnej, ale warto. Przy obciążonym aucie nic nie trze u mnie, koła jeszcze się ładnie chowają i oponki równomiernie ścierają. Tylko trzeba dopilnować aby diagnosta dobrze wpisał w kompie typ zawieszenia zanim zacznie ustawiać auto. Ja miałem ustawione dla S4 lub A4 nie pamiętam już ale na bank była opcja wyboru rodzaju zawieszenia między 1BA lub 1BE/1BV. Tak wygląda ET34 u mnie:
Flyer Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Faktycznie to ET34 wyglada u Ciebie "inaczej". Tak, czy siak wleca dystanse na dniach. Potem pobawie sie w ustawienia, o ktorych piszesz. Thx.
Kowi87 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Flyer a jak to jest z dystansami w przypadku Quattro trzeba założyć jednakowe na 4 koła
Flyer Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Wypadaloby... ale nie jest to konieczne.
mystic.pl Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Flyer a jak to jest z dystansami w przypadku Quattro trzeba założyć jednakowe na 4 koła U mnie są wszystkie cztery sztuki H&R 20mm z pierścieniem centrującym, na feldze et54
Rekomendowane odpowiedzi