KENOiX Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 No w końcu ten składak zaczął jeździć! Gratki Michał! teraz tylko program ps. ja bym zegary z dizela zostawił
letallec Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Tak jak u adamooo i Pozka - na desce beda staly. za***isty pomysł Ile ludków, tyle opinii
mystic.pl Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 12:54_________________________________________________ O mój felunek Graty FLY koksowo wyszedł projekcik, a powiem szczerze, że jak byłem w Wawie to lekko powątpiewałem czy Ci z tym wyjdzie . Ale bestia zapiernicza i to jest ważne. Respect dla nosba za tak szybkie ogarnięcie tematu z wczasami w międzyczasie . Wstawiaj tego kat back'a i będzie masakra, nowy to kolos pieniądze a ten lekko śmigany też nie jest tani ... ale jak mruczy: http://allegro.pl/audi-rs4-b7-wydech-tlumik-eisenmann-x-pipe-y-i1210200157.html
Flyer Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Po 1 - kosztuje w pyte Po 2 - dedykowany jest do V8 N/A :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Mi szkoda byloby tak na deche walic
mystic.pl Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Po 1 - kosztuje w pyte Po 2 - dedykowany jest do V8 N/A :gwizdanie: E tamm ... pewnie zostało Ci coś zaskórniaków z eski :gwizdanie: . Paździocha zrobiłeś do latania dla siebie nie na handel więc jak najwięcej miłych wrażeń pożądane ... wstawiaj eisenmann'a spoko podejdzie do Ciebie
Nosb Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Sek w tym ze taki od 4,2 jest liczony pod 4,2 n/a niezbyt to pewnie sie dogada z turbo Pozatym za ta kase to sie z palcem w d*pie robi wydech nie oszczedzajac zbytnio
QRi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no rezacze - GRATULUJE teraz czekam na MOC
Flyer Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Najpierw to najchetniej uruchomie klime Niestety jest maly problem, bo w B5 i B6 dziala ona inaczej
czaki22 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 gratki za odwage bo jak by nie wyszło to :
adamooo Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 http://allegro.pl/audi-a3-3-2-golf-5-r32-audi-s3-zaciski-345mm-rs4-s-i1194150379.html
Nosb Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Takie sE te hamulce Ale w sumie przydaly by sie tej krowie wieksze niz te 320 Myslame ze moje nie hamuje rewelacyjnie ale w porownaniu do be sex na 320 jest kosmos ...
Nosb Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 moje tez Gdyby nie luz w lewym kole i trzepanie calym autem No i brak abs Moje zostawiaja dwa slady jak za mocno nacisne :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Fajne te od S3... ale wezme pewnie to co ma Nosb - 6-tloczkowe Porsche. Nie po to kupowalem 18" na zime
boberek Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Tak jak u adamooo i Pozka - na desce beda staly. kolejny festyn na desce kurde czy wy tego jakos zabudowac nie możecie ?? [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 08:27_________________________________________________ Najpierw to najchetniej uruchomie klime Niestety jest maly problem, bo w B5 i B6 dziala ona inaczej no takich pierdół to jeszcze troche pewnie będzie połowa rzeczy tak będzie dziąłac i nie działać
Nosb Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 raczej to ostatni kwiatek. Trzeba po prostu inny kompresor klimy i po temacie.
Flyer Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 no takich pierdół to jeszcze troche pewnie będzie połowa rzeczy tak będzie dziąłac i nie działać jedyne co to kompresor klimy do podmiany. tempomat nie dziala, bo w B5 tez jest inny - ale to mnie nie boli, bo z niego w ogole nie korzystam. kolejny festyn na desce kurde czy wy tego jakos zabudowac nie możecie ?? tak, especially for you nie chce niszczyc slupka to raz, a dwa nie ma innego miejsca, poza tym podoba mi sie to jak ma to zrobione Adaś
adamooo Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 i się też podoba..jakby była lipa to bym nie założył na słupku odpada bo zasłania połowe szyby..a w nawiewach też odpada bo są za duże..tak samo sobie przykleił Piotrek Cantona :gwizdanie: a po 3,4,5,675 - na słupku jak wybuchnie kurtyna to głowa do wymiany
Buba Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 tak samo sobie przykleił Piotrek Cantona :gwizdanie: i go wkurwiaja bo szyby nie mozna odparowac :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi