ardian6 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam. A jak kolega MaxteRR to zrobił??Bo nigdzie nie znalazłem . Pozdrawiam
pawelwor Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Trochę Sqizzy z linkiem namieszał http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209952.0
krazen Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 a ja sprawę halogenów rozwiązałem włącznikiem od podgrzewania szyby. Halogeny wyłączają się automatycznie po 11 minutach. (Wcale mi to nie przeszkadza nawet jeszcze lepiej. Zawsze zapominałem wyłączać.) jeśli będzie ktoś zainteresowany to zrobię dokumentacje. Koszt zrobienia jest śmieszny bo jeden włącznik juz mamy ze starego 1 din (np nim załatwimy przeciwmgielne tył) a drugi identyczny przycisk kupiłem na szrocie z audi a6 c4 za 5 zł Trochę rozbierania i lutowania ale działa tak jak chciałem
ardian6 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kolego Krazen podaj ową dokumentację z tego modu. Pozdro
Pandzior Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Macie też tak, że po wymianie klimatronika silniczki wariują? Tzn słychać je, że pracują w czasie gdy nic się nie zmienia na klimatroniku.
vauxhall95 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 nie.A ktos bledy rozwiazal na climatroniku
K2 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam zrobiłem wszystko tak jak opisane na 1 stronie i mam 2 problemy: 1. problem dotyczy tego iż nie działa mi podgrzewanie szyby tylnej : podpiolem tak jak opisane 2. 2 problem to za każdym razem gdy przekręcę kluczyk klima tronik się ustawia . słychać takie brzęczenie przez okolo 5 sek . ktoś miał takie problemy dziekuje za pomoc [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:59_________________________________________________1 rozwiazany
ardian6 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 A na pewno jest to klimatronik??Może przepustnica Ci się nastawia??Gdzieś w tym dziale jest opis jak nastawić klimatronik. Pozdro
dzoz3f Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Witam zrobiłem wszystko tak jak opisane na 1 stronie i mam 2 problemy: 1. problem dotyczy tego iż nie działa mi podgrzewanie szyby tylnej : podpiolem tak jak opisane 2. 2 problem to za każdym razem gdy przekręcę kluczyk klima tronik się ustawia . słychać takie brzęczenie przez okolo 5 sek . ktoś miał takie problemy dziekuje za pomoc [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:59_________________________________________________1 rozwiazany ja mam tak ze przez 5 sekun slychac jak by sie ustawial ale w to nie wnikam uwazam ze tak ma byc
dobis1 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Witam zrobiłem wszystko tak jak opisane na 1 stronie i mam 2 problemy: 1. problem dotyczy tego iż nie działa mi podgrzewanie szyby tylnej : podpiolem tak jak opisane 2. 2 problem to za każdym razem gdy przekręcę kluczyk klima tronik się ustawia . słychać takie brzęczenie przez okolo 5 sek . ktoś miał takie problemy dziekuje za pomoc [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 12:59_________________________________________________1 rozwiazany ja mam tak ze przez 5 sekun slychac jak by sie ustawial ale w to nie wnikam uwazam ze tak ma byc u mnie też się ustawia przez ok 5 sek po włączeniu zapłonu
jedrusa4 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 witam wreszcie, co do klap to tak ma być, ustawiają się, a że je tak słychać to wina klimatronika bo podaje większe napięcie na silniki klap.[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 22:01_________________________________________________co do isostatów to napiszcie do mnie na pw kto chce tylko na przeciwmgielne z tyłu, a kto chce na tył i przód. potem wystawie na allegro, wersja na tył 20 + przesyłka, na przód i tył 30 + przesyłka.
Kowi87 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Tu macie fotki porównawcze części konsoli i scheamt podłaczenia przeciwmgielnych http://www.audizine.com/forum/showthread.php/360493-FAQ-B5-A4-S4-Center-Console-Thread
marcin120383 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 szybkie pytanko mam do kupienia całą konsole komplecik z wtyczkami chodzi o to czy oprócz przełożenia wtyczek na poliftowe to jeszcze muszę ingerować w elektrykę czy muszę przekładać jakieś kabelki czy po prostu podpinam nowe kostki i wszystko śmiga :notworthy:
Kowi87 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 szybkie pytanko mam do kupienia całą konsole komplecik z wtyczkami chodzi o to czy oprócz przełożenia wtyczek na poliftowe to jeszcze muszę ingerować w elektrykę czy muszę przekładać jakieś kabelki czy po prostu podpinam nowe kostki i wszystko śmiga :notworthy: masz całe 13str o tym
marcin120383 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 czyli muszę rezać w kabelkach i przekaźnikach wyższa szkoła jady chyba odpuszczę se na razie ;(
f16mysliwiec Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam, Zalanczam roznice kostek
Kasjan Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 A jak jest dokładnie z tą przekładką kubka i guzików w wersji ang? Da się bez problemu zrobic?
Kowi87 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 A jak jest dokładnie z tą przekładką kubka i guzików w wersji ang? Da się bez problemu zrobic? da sie przyciski sa tego samego wymiaru co kubek i sa w zwartej obudowie, zamieniasz poprostu stronami
matrixP Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Tu macie fotki porównawcze części konsoli i scheamt podłaczenia przeciwmgielnych http://www.audizine.com/forum/showthread.php/360493-FAQ-B5-A4-S4-Center-Console-Thread Czy orientujecie sie, czy podlaczenie pokazane na tej stronce klimatronika , awaryjnych jest prawidlowe? Zeby dzialal przycisk awaryjnych to wystarczy przelozyc sam ten plastik czerwony do przedliftowego przycisku i wlozyc w konsole polifotwa?[br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 01:35_________________________________________________ponawiam pytanie
Rekomendowane odpowiedzi