hejneken Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Czyli standard. Skoro tak, to faktycznie już wolałbym te przejściówki. Najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie pozostaje jednak kupno używek. Wiadomo lepiej kupić używki jeśli jest taka możliwość
Cris Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czyli standard. Skoro tak, to faktycznie już wolałbym te przejściówki. Najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie pozostaje jednak kupno używek. Wiadomo lepiej kupić używki jeśli jest taka możliwość czesto bywaja na forum tylko trzeba szukać.
przemciotorun Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 No to cię zaskoczę w ASO taka przyjemność dokładnie 188 zł ale po co??? to moze lepiej cala wiazke kupic w aso?
LOKO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jak ktoś rzeczywiście potrzebuje to znajdzie - na forum bądź na szrocie A takie przejściówki czy ASO to chyba lekka przesada
lapsik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 No to cię zaskoczę w ASO taka przyjemność dokładnie 188 zł ale po co??? to moze lepiej cala wiazke kupic w aso? Tyle ze na kasie zaoszczedzonej na zakupie nowych wiazek lub przejsciowkek mozna cos innego wrzucic do autka ... u mnie ta roznica poszla na Valvolina 10W60 , mysle ze to bardziej pomoze autku niz nowa wiazka, ktora niczym sie nie rozni od starej poza tym ze nie uzywana
Kraker Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mam pytanie skierowane do osób którzy zamontowali takie lampy a wcześniej mieli na H4. Świecą lepiej czy gorzej? Bo mam oryginały Valeo na H4 i lepszych świateł w żadnym aucie nie miałem. Myślę nad wymianą, lepiej wyglądają, ale pytanie jak to świeci. Pozdrawiam.
kalik Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mam pytanie skierowane do osób którzy zamontowali takie lampy a wcześniej mieli na H4. Świecą lepiej czy gorzej? Bo mam oryginały Valeo na H4 i lepszych świateł w żadnym aucie nie miałem. Myślę nad wymianą, lepiej wyglądają, ale pytanie jak to świeci. Pozdrawiam. Wszytko zależy od stanu odbłyśników i soczewek. Jeżeli kupisz nowe lampy będzie OK, jeżeli używki - może być różnie.
puzzel1 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mam pytanie skierowane do osób którzy zamontowali takie lampy a wcześniej mieli na H4. Świecą lepiej czy gorzej? Bo mam oryginały Valeo na H4 i lepszych świateł w żadnym aucie nie miałem. Myślę nad wymianą, lepiej wyglądają, ale pytanie jak to świeci. Pozdrawiam. Nie masz się nad czym zastanawiać - valeo przedlifty chowają się przy poliftach pod każdym względem - jakość, wygląd i świecenie. Kolega, który ma 80 b4, mówi że jego helle chowają się przy moich valeo, szczegolnie jak długie załączę - i tak prawda
LOKO Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Różnica jest co najmniej spora - od wyglądu poczynając po jakość świecenia No i do soczewek zawsze lepiej wrzucić xenona niż do halogenowych...
A4-Tomek Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ja ze wzgl. na świecenie chce zapodać po lifty a przy okazji troche się odświeży wygląd a z xenonem będzie myślałem żeby oddać lampy do kolegi qwerty żeby zrobić bixy ale pytanko do was Warto wogóle się w to bawić? Duża jest różnica między Xenonem a Bixenonem?
A4-Tomek Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 roznica jest w dlugich... czyli bez sensu skoro poliftowe lampy nie mają soczewki na długich
przemciotorun Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 roznica jest w dlugich... czyli bez sensu skoro poliftowe lampy nie mają soczewki na długich kolego zapytaj wujka google w jaki sposob dziala bixenon.... i sam sobie wtedy odpowiesz...
Cris Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 roznica jest w dlugich... czyli bez sensu skoro poliftowe lampy nie mają soczewki na długich :wallbash:
LOKO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 roznica jest w dlugich... czyli bez sensu skoro poliftowe lampy nie mają soczewki na długich :wallbash:
august Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Panowie spokojnie, nie trzeba od razu wszystkiego wiedzieć. W bixenonach jest jeden palnik xenonowy, a włączenie długich powoduje otwarcie takiej przesłonki w soczewce i światło pada inaczej. Dodatkowo masz gratis miejsce w lampie na dzienne H4
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Panowie spokojnie, nie trzeba od razu wszystkiego wiedzieć. W bixenonach jest jeden palnik xenonowy, a włączenie długich powoduje otwarcie takiej przesłonki w soczewce i światło pada inaczej. Dodatkowo masz gratis miejsce w lampie na dzienne H4 wybaczcie za moją nie wiedzę właśnie o taką odpowiedź mi chodziło czyli mógłbym zrobić to samo co zrobił qwerty znaczy się oddać lamy w jego ręce
egon47 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Panowie spokojnie, nie trzeba od razu wszystkiego wiedzieć. W bixenonach jest jeden palnik xenonowy, a włączenie długich powoduje otwarcie takiej przesłonki w soczewce i światło pada inaczej. Dodatkowo masz gratis miejsce w lampie na dzienne H4 wybaczcie za moją nie wiedzę właśnie o taką odpowiedź mi chodziło czyli mógłbym zrobić to samo co zrobił qwerty znaczy się oddać lamy w jego ręce I w Bixenonie jest wieksza soczewka wiec na mijania tez powinny lepiej swiecic
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no tak http://xenon-przetwornice.pl/xenon-a-bixenon[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 15:35_________________________________________________ Panowie spokojnie, nie trzeba od razu wszystkiego wiedzieć. W bixenonach jest jeden palnik xenonowy, a włączenie długich powoduje otwarcie takiej przesłonki w soczewce i światło pada inaczej. Dodatkowo masz gratis miejsce w lampie na dzienne H4 wybaczcie za moją nie wiedzę właśnie o taką odpowiedź mi chodziło czyli mógłbym zrobić to samo co zrobił gwerty znaczy się oddać lamy w jego ręce I w Bixenonie jest wieksza soczewka wiec na mijania tez powinny lepiej swiecic To zauważyłem w fotostory gwerty
egon47 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no tak http://xenon-przetwornice.pl/xenon-a-bixenon ale jak sie kupi nowe np. depo i do tego xenon to tez fajnie swieci bo jednak nowe soczewki nie powypalane daja rade
Rekomendowane odpowiedzi