Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Taki mądry jesteś to ciekawe czy rozróżnisz niebieski od błękitu w realu:grin:
junior_tdi Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Taki mądry jesteś to ciekawe czy rozróżnisz niebieski od błękitu w realu:grin: no o to chodzi. widziałem 4300K i 6000K i szukam czegoś pomiędzy więc chyba padnie na 5000K
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 mężczyźni rozróżniają 3 kolory. jak znasz więcej to ....
Dev Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ma ktos namiar na solidnego dostawce żarników ?
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ma ktos namiar na solidnego dostawce żarników ? ja jeżdze na najtańszych D2S HIDach z alegro i nie narzekam:wink: tak ogólnie gracjan wstawił byś jakaś fote, bo tu offtop sie zrobił
Dev Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ksenon xenon D2S PRIME 5000K zamiennik Philips FV (2804473787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na tej aukcji gośc napisał: "... 5000K błekitne światło..."
Gracjan Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja kupowałem u tego kolesia... SZYBKA WYSYŁKA! ŻARNIK PALNIK D2S KSENON GLIWICE (2695493056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. U mnie tak to wygląda Kowi, nie mam żadnych nowych fotek, nic się nie zmienia
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 weź nie mów takich rzeczy wypoleruj wentyle, powyjmuj kamienie z bieżnika. cokolwiek
medik Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Gracjan co to kurfa za śrubki na tablicy ?
mrogal Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Gracjan co to kurfa za śrubki na tablicy ? w Twoim aucie dziury bandyta w zderzaku powiercil
Gracjan Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 To nity Zderzak na przyszły sezon i tak będzie malowany i ciągle myślę czy nie zrobić na gładko... Tylko nie wiem co z blachą Żadne trytytki do kratki, blacha na łuk zderzaka itd nie wchodzą w grę... Zostaje albo za szybą albo do bagażnika Jak do bagażnika to trzeba wymyślić jakiś motyw żeby można szybko ją zamocować w razie W
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ja woziłem rozwaloną ramkę i blachę pod siedzeniem. jak sie pytali gdzie rejestracja to mówiłem że właśnie na parkingu mi ktoś przywalił i jade na stacje kupić
Gracjan Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 ja woziłem rozwaloną ramkę i blachę pod siedzeniem. jak sie pytali gdzie rejestracja to mówiłem że właśnie na parkingu mi ktoś przywalił i jade na stacje kupić Wiesz, co innego jak raz na nich trafisz to szybko coś wymyślisz ale ile można wciskać kit że się ramka się połamała, nie mając nawet dziur w zderzaka czy miejsca żeby ja przykręcić
Buba Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 trzeba być kreatywnym. jak ty jeździsz tylko na shella i z powrotem to masz większe prawdopodobieństwo że trafisz na tych samych. jak jechałem dwa lata temu do Bułgarii to miałem dopiero problem jak wytłumaczyć policjantowi dlaczego nie mam rejestracji. j**any tylko po węgiersku gadał
mrogal Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 ja woziłem rozwaloną ramkę i blachę pod siedzeniem. jak sie pytali gdzie rejestracja to mówiłem że właśnie na parkingu mi ktoś przywalił i jade na stacje kupić Wiesz, co innego jak raz na nich trafisz to szybko coś wymyślisz ale ile można wciskać kit że się ramka się połamała, nie mając nawet dziur w zderzaka czy miejsca żeby ja przykręcić neodymy zostaja
Gracjan Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 ja woziłem rozwaloną ramkę i blachę pod siedzeniem. jak sie pytali gdzie rejestracja to mówiłem że właśnie na parkingu mi ktoś przywalił i jade na stacje kupić Wiesz, co innego jak raz na nich trafisz to szybko coś wymyślisz ale ile można wciskać kit że się ramka się połamała, nie mając nawet dziur w zderzaka czy miejsca żeby ja przykręcić neodymy zostaja Jest jeszcze jeden pomysł ale zobaczymy czy zdecyduje się na zrobienie zderzaka na gładko czy tylko malowanie + nowa blacha na klej do szyb
cptolgierd Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Pomyśl coś w ten sposób: Chowana tablica rejestracyjna - VW Jetta II - YouTube albo w ten sposób:
marcin120383 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Pomyśl coś w ten sposób:Chowana tablica rejestracyjna - VW Jetta II - YouTube albo w ten sposób: ten pierwszy sposób
kaju Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Powodzenia w rozwiązaniu tego w zderzaku B5. Sam już o tym myślałem, bardziej mi się podoba pomysł nie tylko chowanej, ale też wysuwanej tablicy ze zderzaka. Ciężkie do ogarnięcia, ja na przyszły sezon też będę gładził u siebie przedni (żeby wyglądał jak US, a nie same lampy na froncie) i neodymy wpierdole. Jakby co, to się przyczepi tylko przy kontroli, a tak to będę latał bez.
Rekomendowane odpowiedzi