Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Myjemy dalej Trzeba było się zająć nadkolami a więc... ... ściagamy koła i widzimy takie "cudo".... No to czas na nadkole... Zaczynamy mycie... Nadkola "dość" brudne... Kolejne i ostatnie podejście do wnęk - już po wyschnięciu... A to co ? Jazda do sklepu po "baranek", drapiemy i malujemy.... No i na gotowo Kolejna sprawa to wymiana tarcz i klocków przód no i jak pogoda pozwoli to ta sama zabawa z nadkolami
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 zobacz czy w górnym mocowaniu amora nie ma dziur, tam "ruda" często robi spustoszenie hamulce doszły ?
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 widzę że KA odciska się mocno w psychice:decayed: fajna robota:kox:
Gracjan Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zaglądałem i jest spoko Paczki jeszcze nie ma, pewnie jutro będzie
abdul81 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ty to masz zryty łeb na punkcie mycia tego autka. . . . . . ale to sie chwali
Reggi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Od takiego nicponia to dobrze auto odkupić
Buba Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 fajny efekt na zdjęciach. ja jak malowałem całe zawieszenie to też tak było. teraz syf jest taki sam jak poprzednio tyle że zabezpieczony przed korozją
junior_tdi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Od takiego nicponia to dobrze auto odkupić dokładnie
medik Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Gracjan Ty to jednak jesteś popi%(##$^&ony
Gracjan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Przyszedł czas na wymianę tarcz i klocków z przodu... Śruby tak zapieczone że musiałem sobie pomóc półtora metrową rurą Wielkie dzięki Dev za pomoc
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No i zaciski ładnie pomalowane:naughty:
Michał Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ...ale nadkola jakieś brudne:thumbdown:
Gracjan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 We wtorek już będą czyste:wink:
Michał Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 przecież się wygłupiam, a Ty tak wszystko na serio:facepalm:
Gracjan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No serio serio, we wtorek myje:grin:
viktor098 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Od takiego nicponia to dobrze auto odkupić to kolekcjoner OOOO grac fajno kostka
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki Dev za pomoc do usług, ale zapomniałem Ci powiedziec o jednym małym szczególe, który w przyszłości ułatwi Ci zycie w tarczy jest jeden pogłebiony otwór, przy udziale którego przykreca sie tarcze do piasty, co pozwoli bezproblemowo zmienic koło trzeba w piascie zrobic otwór wiertłem fi5 a nastepnie gwintownikiem M6 przegwintowac i wkrecic nierdzewna srube na imbus do tego potrzeba wiertła lepszej jakosci, najlepsze jest dwustopniowe do stali nierdzewnej, mozna kupic w Castoramie (ok 14zł)
Gracjan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki Dev za pomoc do usług, ale zapomniałem Ci powiedziec o jednym małym szczególe, który w przyszłości ułatwi Ci zycie w tarczy jest jeden pogłebiony otwór, przy udziale którego przykreca sie tarcze do piasty, co pozwoli bezproblemowo zmienic koło trzeba w piascie zrobic otwór wiertłem fi5 a nastepnie gwintownikiem M6 przegwintowac i wkrecic nierdzewna srube na imbus do tego potrzeba wiertła lepszej jakosci, najlepsze jest dwustopniowe do stali nierdzewnej, mozna kupic w Castoramie (ok 14zł) Dzięki, ja wziąłem śrubę do kół i podkładkę dość sporą i przykręciłem tarczę, zdało egzamin Śrubę serwisową wkręciłem przed samym założeniem koła
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 mi chodzi o to aby wkrecic te małą śrube na stałe
Rekomendowane odpowiedzi