Dev Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 własnie o to mi chodziło mój Kolega na takim samym set-upie ma identyczne wyniki, tyle że w avancie a pytam w jego imieniu
Gracjan Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 własnie o to mi chodziłomój Kolega na takim samym set-upie ma identyczne wyniki, tyle że w avancie a pytam w jego imieniu Nie ma sprawy, jak coś to wal:wink: Żeby niżej zejść trzeba by na prawdę mega delikatnie obchodzić się z gazem:thumbup1:
Dev Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 ostatnio jechałem moja padaką do Berlina predkosc pomiedzy 120 a 180 średnia wyszła mi 9.2l/100km ale gdzie mi tam do eS-y
Gracjan Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 No 1.8T też nie jest "miszczem" jeśli chodzi o oszczędności w paliwie... Każde auto swoje łyknie... Moje 1.6 po mieście 9-10l na 18" i 8-9l na zimowych 16" a jakie osiągi zapewnia takie 1.6:facepalm:
Gracjan Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 z tym że mój złom ma prawie 240kM No to tym bardziej, tyle koniuf już trochę pije:wink:
Reggi Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 z tym że mój złom ma prawie 240kM Pokaż wykres
Gracjan Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 Dzisiaj był czas na drugą stronę: No i naklejka zniknęła Jutro pierwsze mycie po korekcie, ciekawe jak kropelki po Mirage :-]
Kali S4 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 On już się nie może doczekać kropelkowania:grin:
moskal Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 własnie o to mi chodziłomój Kolega na takim samym set-upie ma identyczne wyniki, tyle że w avancie a pytam w jego imieniu A to spodziewałes sie innych wyników ??? inny wynik moze byc tylko w przypadku gdy jest cos zjebane , w zdrowej esie srednia to 12,5
Dev Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 http://s13.postimage.org/lhw7cuvjb/DSC_0310_Kopiowanie.jpg nie mogłeś tego dziadostwa pomalowac przed montażem ? ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:51 ---------- własnie o to mi chodziłomój Kolega na takim samym set-upie ma identyczne wyniki, tyle że w avancie a pytam w jego imieniu A to spodziewałes sie innych wyników ??? inny wynik moze byc tylko w przypadku gdy jest cos zjebane , w zdrowej esie srednia to 12,5 Moskal, na łeb Ci ktoś nadepnął, czy stara Ci nie daje ???? pytałem z ciekawosci, bo wydawało mi sie ze Kolo ściemnia, ale jak widac nie
Reggi Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Pięknie się błyszczy :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::banan: Inne wyniki ma tylko Buba Buba ma mniejsze spalanie niż AFN po programie
slepy Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 http://s17.postimage.org/ezwrfmfmn/DSC_0314_Kopiowanie.jpg Pięknie się błyszczy :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::banan: /QUOTE] no lakierek wygląda mega teraz:wink:, już widzę minę Gracjana, jak sie ktoś oprze o wóz:grin:
Michał Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 fotka którą zacytował Ragga - mistrzostwo:slina: Gracjan a jakie były komplikacje przy korekcie, bo coś wspominałeś?
Gracjan Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 W słońcu na żywo jest miazga Nie ma mowy żeby się ktoś o auto oparł czy dotknął zakurzony lakier Z tego co mi Adam mówił to mały problem był z finishem ale potem już łatwo poszło:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi