topskun Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jeśli będzie wykonane LUX to można każde pieniądze na to wyłożyć Niepozornie ich warsztacik wygląda ale jak to mówią liczy się wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Spytajcie vario on teraz ma dużo czasu więc korektę zrobi bez problemu i cenowo też nie skaleczy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Spytajcie vario on teraz ma dużo czasu więc korektę zrobi bez problemu i cenowo też nie skaleczy:wink: tylko bierz pod uwagę odległość i czas, bo musisz auto odstawić i odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No właśnie a ja ostatnio zarobiony jestem i szukam czegoś na miejscu ewentualnie Wrocław, Katowice, Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No właśnie a ja ostatnio zarobiony jestem i szukam czegoś na miejscu ewentualnie Wrocław, Katowice, Kraków jakby nie było Tobie do Cz daleko to mogę Tobie też kogoś konkretnego polecić(szczegóły ewentualnie na pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 W Katowicach masz MrCleanera, który też wie co robi.... Pod Krakowem w Wieliczce też taki kolega urzęduje i polecam... Auto Detailing - Korekta, Renowacja, Polerowanie lakieru - Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dzięki koledzy za info na pewno z czegoś skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ogolnie to malo tych zakladow jest:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 oficjalnie mało... ale jest gro ludzi, zapaleńców, którzy robią to po "garażach"... w każdym mieście znajdziesz "specjalistów"... generalnie to drogi interes (przynajmniej dla mnie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Mało bo to ciężka praca, dopiero wróciłem i ręce mi odpadają, fotki wstawię później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 oficjalnie mało... ale jest gro ludzi, zapaleńców, którzy robią to po "garażach"... w każdym mieście znajdziesz "specjalistów"...generalnie to drogi interes (przynajmniej dla mnie)... Czy drogi?? Za coś co jest dobrze zrobione trzeba parę groszy zapłacić to tak jak z autem chcesz mieć rodzynka to musisz wyłożyć ponad przeciętną niż zwykły model:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 oficjalnie mało... ale jest gro ludzi, zapaleńców, którzy robią to po "garażach"... w każdym mieście znajdziesz "specjalistów"...generalnie to drogi interes (przynajmniej dla mnie)... Czy drogi?? Za coś co jest dobrze zrobione trzeba parę groszy zapłacić to tak jak z autem chcesz mieć rodzynka to musisz wyłożyć ponad przeciętną niż zwykły model:wink: jeżeli ktoś usłyszy że ma zapłacić za korektę 500-600zł, to bardzo dużo osób odpada (bo przecież tam robią takie coś za 150zł), ostatnio znajomy mnie się pytał czy mu wnętrza nie wypiorę i za ile, mówię mu że 80zł, a on na to ale tamten robi za 50zł, no i odesłałem go do domu:wink: ( za samą robotę może i byłoby ok, ale gdzie zużycie maszyny, prąd, woda itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pranie wnętrza też nie jest najtańsze... wszystko kosztuje Każdy już powinien moim zdaniem zrozumieć że nie ma nic za darmo i wszystko kosztuje... Wiadomo po koleżeńsku czasami można lekko oko przymknąć ale to wszystko to tez nie wolontariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Właśnie poszło zamówienie na taki zestaw MEGUIARS NXT CAR WASH 1,8 L GRATIS MIKROFIBRA, POORBOY'S WORLD BLACK HOLE NAJLEPSZA GŁĘBIA I WET LOOK, POORBOY'S WORLD PROFESSIONAL POLISH OCZYŚĆ LAKIER, POORBOY'S WORLD EX SEALANT + CARNAUBA "WOSK W PŁYNIE" GRATIS MIKROFIBRA,POORBOY'S WORLD SPRAY AND RINSE WHEEL CLEANER WYCZYŚCI KAŻDĄ FELGĘ GRATIS MIKROFIBRA, SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM - STRUKTURA PLUSZU, NAJPOPULARNIEJSZY, pewnie przyjdzie to w następnym tygodniu to na weekendzie wypróbuje te specyfiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Fluffy rządzi Co do Megsowego szamponu, to się dziwię, że ktoś jeszcze to kupuje, jest kilka dużo lepszych i tańszych ---------- Post dopisany 07-09-2012 at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany 06-09-2012 at 23:24 ---------- Kilka fotek z pracy nad Passatem B6, kurefsko twardy lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Panowie jeszcze potrzebuje wiedzieć w jakiej kolejności użyć środki które zamówiłem oczywiście wiadomo, że najpierw idzie szampon co z resztą? POORBOY'S WORLD BLACK HOLE na koniec czy POORBOY'S WORLD EX SEALANT + CARNAUBA "WOSK W PŁYNIE" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf_kk Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Black hole po korekcie a potem wosk. W weekend też robię korektę. Postaram się zrobić jakieś 50/50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topskun Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ok, czyli tak jak myślałem 1. szampon nxt 2. POORBOY'S WORLD PROFESSIONAL POLISH 3. POORBOY'S WORLD BLACK HOLE 4. POORBOY'S WORLD EX SEALANT + CARNAUBA 5. POORBOY'S WORLD SPRAY AND RINSE WHEEL CLEANER Następny weekend będę się bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Odświeżyłem na szybko silnik w dupowozie... Stanowisko pracy... Szkoda mi było brudzić kostkę więc szybko na trawę za dom Na wszelki wypadek okryłem alternator, mimo że aku odłączony... Część wody wydmuchałem, reszta wyparowała Wiem wiem, można było dużo lepiej ale głównie chciałem odświeżyć bo już nie umiałem na to "paczeć", tym bardziej że auto za niedługo idzie znowu do mechanika więc jak wróci to poprawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 EXO - F1. Ferrari 625. Carrera GT // mnono.pl on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi