decks88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 panowie z wieczora ja panowie nie bede na spocie jak mówiłem ja bede przebywał tylko w niedziele ale z tego co czytam to mało osób bedzie , why? :gwizdanie: ja bede w robocie siedzial (standard) ale po szychcie bede dzwonil czy jeszcze siedzicie czy juz nie bo nie wiem o ktorej nas puszcza ale najpozniej o 21 juz bede wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jak tam po powrocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 wporzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jeszcze bedziesz jechal czy juz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 decks88 http://www.sadistic.pl/dobry-poslizg-w-dziurze-vt54080.htm#427121 co nie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 decks88 http://www.sadistic.pl/dobry-poslizg-w-dziurze-vt54080.htm#427121 co nie?! ale kolo poszedl po bandzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ładny pojeb Kontrolka już świeci licznik przekodowany No a teraz do pracy rodacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ładny pojeb Kontrolka już świeci licznik przekodowany No a teraz do pracy rodacy. Wiesiek to co bylo? tylko przekodowales? [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 11:56_________________________________________________ panowie z wieczora ja panowie nie bede na spocie jak mówiłem ja bede przebywał tylko w niedziele ale z tego co czytam to mało osób bedzie , why? :gwizdanie: ja bede w robocie siedzial (standard) ale po szychcie bede dzwonil czy jeszcze siedzicie czy juz nie bo nie wiem o ktorej nas puszcza ale najpozniej o 21 juz bede wolny Decks o 21 to juz po nas (kierowcach :gwizdanie: ) tylko zimne posagi zostana ale mam nadz ze atmosfera bedzie goraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ładny pojeb Kontrolka już świeci licznik przekodowany No a teraz do pracy rodacy. Wiesiek to co bylo? tylko przekodowales? [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 11:56_________________________________________________ panowie z wieczora ja panowie nie bede na spocie jak mówiłem ja bede przebywał tylko w niedziele ale z tego co czytam to mało osób bedzie , why? :gwizdanie: ja bede w robocie siedzial (standard) ale po szychcie bede dzwonil czy jeszcze siedzicie czy juz nie bo nie wiem o ktorej nas puszcza ale najpozniej o 21 juz bede wolny Decks o 21 to juz po nas (kierowcach :gwizdanie: ) tylko zimne posagi zostana ale mam nadz ze atmosfera bedzie goraca ale sprobowac zawsze mozna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Panowie co powiecie na to? vmatina no wlasnie widzialem kiedys podobny a nawet chyba ten sam filmik i sie zastanawiam czy by tego na swoim autku nie wyprobowac tylko mam 2 drobne bojle przy koncu drzwi a to dziala tylko mniej wiecej na srodku elementu- przy krawedzi podobno ta technika nie da rady.. ale i tak sprobuje u siebie.. tylko musze taki lod kupic.. ktos sie sciepnie? :gwizdanie: Dokładnie to tylko działa na środku elementu a nie na krawędziach już to próbowałem i kapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Panowie co powiecie na to? vmatina no wlasnie widzialem kiedys podobny a nawet chyba ten sam filmik i sie zastanawiam czy by tego na swoim autku nie wyprobowac tylko mam 2 drobne bojle przy koncu drzwi a to dziala tylko mniej wiecej na srodku elementu- przy krawedzi podobno ta technika nie da rady.. ale i tak sprobuje u siebie.. tylko musze taki lod kupic.. ktos sie sciepnie? :gwizdanie: Dokładnie to tylko działa na środku elementu a nie na krawędziach już to próbowałem i kapa to nie działa na blachę w Audi tylko na cieńkiej w koreańcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dobry po robocie długi weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dobry po robocie długi weekend szczesciarz :good: Arek znasz srebrne b4 swd cale wnetrze w skorze? wlasnie Gromek byl w opt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Panowie wiecie może jak wygłuszyć tylnie nadkole bo jak jade po naszych polskich drogach to mi skacze i słychać to w całym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dobry po robocie długi weekend szczesciarz :good: Arek znasz srebrne b4 swd cale wnetrze w skorze? wlasnie Gromek byl w opt był nawet filmik, czy fotki tej srebrnej, chyba A-rek wrzucał ale miałem dzisiaj rano jak Mirona na wodzisławskiej zobaczyłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wiesiek to co bylo? tylko przekodowales? Tak tylko przekodowałem Panowie wiecie może jak wygłuszyć tylnie nadkole bo jak jade po naszych polskich drogach to mi skacze i słychać to w całym aucie Nadkole musisz mieć przykręcone ,może brakuje jakichś mocowań. [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 17:23_________________________________________________ Dobry po robocie długi weekend Takiemu to dobrze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 robert gratuluję zakupu w końcu mi odpuścisz na wiosnę się będziesz lansował jeszcze musimy jakąś zawiechę skombinować może by tak Arka znowu do Austrii wysłać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 długi weekend Takiemu to dobrze :gwizdanie: trzeba było się uczyć a nie kamieniami w szkołę rzucać :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 17:36_________________________________________________Nie chce ktoś felg alu 15" + zimówki Michelin (dot 3608) :?: opony jak nowe ... ew. zamiana na 16" zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 trzeba było się uczyć a nie kamieniami w szkołę rzucać :gwizdanie: W sobotę mnie nie bedzie ale...... Muszymy zrobić przeca ELSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi